Bugüne kadar çok ismini duyduğum bir oyun.içeriği nedir?amaç nedir?gamepad ile zevk alınabilecek bir oyun mu?
gameplay videoları vardır internette ordan bir fikir edinebilirsin
gameplay videosu izledim bi kaç tane kendi şarkını falan yapabiliyomusun? en önemliside gitar bateri gibi aparatları var oyunun gamepadle oynamak sıkıcı mı merak ediyorum
son çıkan guitar hero oyunlarını gamepadle oynayamıyorsun saten gitar bateri şart.
quote:
Orijinalden alıntı: NomAmor
son çıkan guitar hero oyunlarını gamepadle oynayamıyorsun saten gitar bateri şart.
hangi oyunu gamepad le oynayabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: metalic_wampire
quote:
Orijinalden alıntı: NomAmor
hangi oyunu gamepad le oynayabilirim?
Guitar Hero 3 ve öncesini gamepad ile oynarsın ama zevkli olmuyor bende var gitarı çok harika bir oyun bir kere oynadınmı bırakamıyorsun
gamepad'le zevki tam çıkmaz kanımca pc'deki gh'yi ve wii'de gh aerosmith'i oynamıştım pek zevk alamamıştım
değer mi sizce gitarını almaya?yani oyun detaylı mı?
Gitarla bile zevki çıkmıyor ne gamepadi. Baterisi harikadır.
evet bateri gerçekten harika fakat biraz pahalı gitara göre.
Warriors of Rock versiyonunu bekliyorum. Gitarı, davullu, mikrofonlu vs. li olan tam bundle kutu ne kadar olur sizce arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Warriors of Rock versiyonunu bekliyorum. Gitarı, davullu, mikrofonlu vs. li olan tam bundle kutu ne kadar olur sizce arkadaşlar?
500 tl yaklaşık
quote:
Bundlelar 300 falan oluyor genelde. Yukarıdaki arkadaş 500 yazmış bunun bir farkı mı var?
Kime inanalım?
quote:
Kime inanalım?
Bizim Tunalıdaki dükkanda bile 300 lira valla.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Kime inanalım?
Hocam şaka takılıyorum yanlış anlama.
Yeni oyun olduğu için merak ettim fiyatı ne kadar olur diye. Kahraman Elektronikten Fatih beye mesaj attım.
Yav bir guitar hero kafede oynamıştık arkadaşlarla bateri çok hoşuma gitti Bende gitarı satıp bateri alıcam ilgilenen olursa
quote:
quote:
Kime inanalım?
300 lira bi tek bimekste kampanya olmuştu orda guitar hero 5 super bundle bu fiyata oluyor.Spotçular 400'e satıyorlardı onlarda 360'a çektiler fiyatları.300'e sen nerden sıfır garantili buldun?Bu tür setleri yurtdışından almak daha mantıklı cok daha ucuza geliyor.Burda kazıklanıyoruz resmen.Gitar hard ve expert oynarsan güzel.Bateri her zaman güzel
quote:
Orijinalden alıntı: raptor94hazer
quote:
quote:
Kime inanalım?
300 lira bi tek bimekste kampanya olmuştu orda guitar hero 5 super bundle bu fiyata oluyor.Spotçular 400'e satıyorlardı onlarda 360'a çektiler fiyatları.300'e sen nerden sıfır garantili buldun?Bu tür setleri yurtdışından almak daha mantıklı cok daha ucuza geliyor.Burda kazıklanıyoruz resmen.Gitar hard ve expert oynarsan güzel.Bateri her zaman güzel
Ankara'nın en kazık yerlerinden biri Tunalı'da One Game Center'da GH set 380, RB set 280 lira 360 için. Ps3'ün de GH seti 300 lira. Garanti durumunu bilmiyorum.
Gümrük açık olsa sudan ucuz yaşayacağız ama maalesef kazıklanmak zorundayız bu durumda.
quote:
Orijinalden alıntı: raptor94hazer
quote:
quote:
Kime inanalım?