Şimdi Ara

GUİNNESS REKORLAR KİTABINA GİRMİŞ OMVL?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En az yakıt tüketimi ile Guinness Rekorlar Kitabında ismini tescillendirmiş olan OMVL otogaz ve Cng sistemleri,otomatik pilot sistemiyle donatılmış olan sektörün tek redükörüne sahiptir.
    Otomatik pilot,motor devrine bağlı olmadan,motora yakıt ihtiyacını aynı basınç ve miktarda verilmesini sağlar.
    Sistemlerimizde kullanılan redüktör 500-6000 santimetreküp tüm motorlara takılabilen sektörün tek redüktörüdür.OMVL gaz sistemleri çift gaz çıkışlı olması sebebiyle kolay montaj özelliğine sahiptir.
    Sistemimiz fazla basınç olasılığını önleyici emniyet valfi ile donatılmıştır.
    1-Motor devrine bağlı olmadan en iyi karışımı sağlayan ''ECONEC''sistemi
    2-Elektronik kontrol ile hava-gaz karışımının oranını ayarlayan Lamda Sonda Sistemi
    Fiyat kampanya fiyatı 1.500 ytl peşin.1650/10 taksit olup ''dünyanın en uzun ömürlü kitidir''.
    Arkadaşlar dün akşam İzmir Fuarında bayileri tek tek gezdim ve Nil Otogaz bana bu markanın kitapçığını verdi ve ben de sizlerle paylaşmak istedim.Kafam her zamanki gibi karmakarışık oldu.Adamın biri Ankaradan gelmiş ve uzun yıllar bu markayı kullandığını söyledi ve hiç sorun yaşamadığını söyledi.Aranızda bu markayı tanıyan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 6 Eylül 2007; 17:01:12 >

• 2 arkadaşım araçlarına taktırdı. Opel Astra GL 1.4 için tek nokta enjeksiyonlu olandan. En az yakıt tüketimi sağladığı iddiasını onlardan da duydum ama ne kadar doğruı bilmiyorum. Bi sorunları da yok memnunlar.
  • bizim 2 arabada da OMVL var.arkadaşın arabasına da taktırttık (lada samara)

biri 97 vectra 1.6 16v diğer 99 megane 1.6 8v,

İki araçta da düz sistem var,Şimdiye kadar hiç sorun olmadı, eski aracımızda BRC vardı, her ay gaz ayarı yaptırırdık. Hemde daha fazla yakardı.bunda öyle birşey yok.

vectra 125-140 yakıyor

megane 125 - 135 yakıyor, şimdilerde performans ayarında 160 ykr yakıyo.

düz sistemleri güzel ancak sıralı sistemleri nasıldır bilemem
  • omvl nin regulatoru cift odacıklı sanırım. zaten omvlnin olayı regulator, yani beyin. sistem.n en onemli parcası. sıralı sistemdede iyidir bence.
  • mayısdan beri omvl kullanıyorum.sistemin çok iyi olduğunu duyduğum için takdırdım.ama taktırdığım bayinin bilgi eksikliği mi denir bilemiyorum,arabam ısındıktan sonra gazda iken durmaya yakın rölanti kendini sabitlemek için yukarı aşağı gidip geldikten sonra sabitleniyor.bunu benzinde yapmıyor.bayiye sorduğumda normal olduğunu fakat aynı model arabaya tartarini taktıran arkadaşta böyle sorun olmadığını söylediğimde bu markaya özgü olduğunu söyleyerek salladılar.diyeceğim marka dünyanın en mükemmeli olsun bayi daha önemlidir..
  • Ben de sıralı OMVL var bende inandım.ancak %35 tasarruf ediyor.Belki başka marka bundan iyi olurdu.Pişman oldum.
  • Ben OVML den şikayet eden pek okumadım forumda yada görmedim, sizin %35 e önelikle aracın benzinde aşırı tüketimine bakmak sorunu çözmek gerek sonrasında lpg ile ilgili ölçümleri yapmak lazım, keza tasarruf %55 civarında genelde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim atiker taktırdığım bayi aynı zamanda omvl ve brc bayisi. Bana özellikle atikeri tavsiye etti. Bende daha fazla kar ettiği için söylüyodur diye inanmayıp ustaya sordum. Abi fazladan para vermene gerek yok bu lpg kitlerinin birçoğu aynı. Aralarında sadece fiyat politikasından kaynaklanan fark var dedi. Ben atiker taktırdım memnun kaldım. Benim arabayla beraber "ikna olmayan bir mondeo sahibinin" aracına omvl takıldı.
  • yeni aldığım aracımın lpg sıralı sisteminin omvl olduğu ve gerek çalışmasında gerek yakıtın fazla tüketimi sorununu çözmek için ankara ankara yetkili servisi ve türkiye distbisitörü aytok e gittim. sistemde sorun olduğunu tekleme sorunu ve çalışmasının düzensiz titremeli olduğunu ayrıca emsallerine göre aşırı yakıt tükettiğini beyan ettim. aracımı bilgisayara bağladılar ve değerleri normal lpg sisteminde bi sorun yok arabanın genel sistemi benzin sistemi bozuk bi servise götürün dediler. ben arabayı benzine aldığımda hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor ve gidiyor dememe rağmen beni kışkışlarcasına gönderdiler. bende arcımı bmw servisine götürerek ustama bütün bakımlarını yaptırarak bilgisayara bağlatım tüm aksamlarını kontrol ettirdim ve hiç bir sorun hata kodu çıkmadı zaten gayet de düzgün çalışıyor benzinde bunu da test ederek ustam sistemin lpg akışı bozuk çok gaz geliyor yığılma yapıyor dedi. tekrar lpg servisine gittim adamlar hala utanmadan bana lpg sistemi sorunsuz diyorlar. adamlara ısrarla kardeşim aracı lpg ye aldığımda gitmiyor yığılıyor stop ediyor kalkışta bakın işte diyorum benzinde gayet düzgün mükemmel çalışıyor diyorum hala pişkin çok bilmiş edasıyla beni azarlarcasına konuşuyor! en sonunda oradan sinirlerime yenilmeden çıktım ve galiba komple sistemi söktüreceğim ve bu sistemden ucuz olan yerli malı bi sistem taktıracağım nalet olsun bu insanlara!

• quote:

Orijinalden alıntı: yvz83

yeni aldığım aracımın lpg sıralı sisteminin omvl olduğu ve gerek çalışmasında gerek yakıtın fazla tüketimi sorununu çözmek için ankara ankara yetkili servisi ve türkiye distbisitörü aytok e gittim. sistemde sorun olduğunu tekleme sorunu ve çalışmasının düzensiz titremeli olduğunu ayrıca emsallerine göre aşırı yakıt tükettiğini beyan ettim. aracımı bilgisayara bağladılar ve değerleri normal lpg sisteminde bi sorun yok arabanın genel sistemi benzin sistemi bozuk bi servise götürün dediler. ben arabayı benzine aldığımda hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor ve gidiyor dememe rağmen beni kışkışlarcasına gönderdiler. bende arcımı bmw servisine götürerek ustama bütün bakımlarını yaptırarak bilgisayara bağlatım tüm aksamlarını kontrol ettirdim ve hiç bir sorun hata kodu çıkmadı zaten gayet de düzgün çalışıyor benzinde bunu da test ederek ustam sistemin lpg akışı bozuk çok gaz geliyor yığılma yapıyor dedi. tekrar lpg servisine gittim adamlar hala utanmadan bana lpg sistemi sorunsuz diyorlar. adamlara ısrarla kardeşim aracı lpg ye aldığımda gitmiyor yığılıyor stop ediyor kalkışta bakın işte diyorum benzinde gayet düzgün mükemmel çalışıyor diyorum hala pişkin çok bilmiş edasıyla beni azarlarcasına konuşuyor! en sonunda oradan sinirlerime yenilmeden çıktım ve galiba komple sistemi söktüreceğim ve bu sistemden ucuz olan yerli malı bi sistem taktıracağım nalet olsun bu insanlara!

geçmiş olsun , bence hiç oyalanmayın söktürün kurtulun bir an önce...

• Benzini gazdan çok harcamasından dolayı girmiştir gunes rekorlar kitabına!...
    Uzun yola gidip geldiğimde yarım depo olan benzin ibresi çeyreğin altına kadar iniyor gaz ibresinde 1 ışık sönüyor bu nasıl bi yakıt yakmaktır!!OMVL dediler gittik taktık,Araç uzun süre sonra ilk çalıştırmada ölüm döşeğindeki hasta gibi yemin ederim bazen 5 kez stop ediyor evin önünde Rezillik yaşıyorum!!Sollamaya çıktığımda vites küçültüp devir yukseltip uzayıp gitmem gerkiyor tam sollamaya çıkıyorum gaza abandığımda ''diit diit diit' gaz bitti uyarısı veriyor(gaz deposunda gaz varken) benzine geçerkende hop zıp oynuyo sollarken ne yapacağımı sapıtıyorum bazen..Rölanti ayarının bi düzeni kalmadı artık araç rölantideyken ibre 0 ile 1000 devir arasında kafasına göre geziniyor!

Bu Mu yani güness rekorlar kitabina giren Gaz Kiti?

• Selam arkadşlar bende 2 ay oönce omlv taktırdım. GEnel olarak menunum. Yakıt tüketimi gerçekten çok iyi. Golf 1.6 var, ş.dışı 130-135 kr, ş.içi ise 160-170 civarı yakıyor. Hız 100-110. Ancak bende gaz ayarı problemi var. Gaz ayarı bozuluyor. Neden olduğunu anlamıyorum ama ilk ayar yapılınca sorun yok ama 3-4 hafta kullanımdan sonra ayar bozuluyor. Gaza ilk basış anında bir boşluk oluyor. Buda yokuşta kalkmalarda sorun yaratıyor, susuyor araç. Bir daha gideceğim gaz ayar için umarım kalıcı bir şekilde yaparlar. İki gün önce uzun yol yaptım 40 tl ile 320 km yol yaptım. lt fiyatı 1.74tl.
  • ben arattım bulamadım Guinness sitesinden
    sizden ricam bu başlığı açan yada bu rekoru buylabilen bizimle paylaşırsa minnettar akalacağım

http://www.guinnessworldrecords.com/Search/rdb.aspx?q=largest+OR+fastest+OR+smallest+OR+longest
  • Başlığı açanın omvl ile bi ilişkisi var galiba. Rekor mekor hikaye araştırmadan bi şehir efsanesi üretiyorlar.
  • Ne diye hortlattiniz ki. Yalandir
  • Bence de rekorla hiç alakası yok. Adminler el atarsa iyi olur bu konuya, insanlar başlığı okuyup yanlış hareket edebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.