Şimdi Ara

Guinea Pig (Gine Domuzu) Beslemek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
42.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben de almayı düşünüyorum Bakırköyde bi petshopta gördüm 5 aylık dedi adam.Tüyleri ne çok uzun ne de çok kısa yarı kahverengi yarı beyaz çok hoşuma gitti ne dersiniz ordan alsam sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache0636

Beyler ben de almayı düşünüyorum Bakırköyde bi petshopta gördüm 5 aylık dedi adam.Tüyleri ne çok uzun ne de çok kısa yarı kahverengi yarı beyaz çok hoşuma gitti ne dersiniz ordan alsam sorun olur mu ?

Petshop ismi nedir?
  • 4,5 yıl baktım ben. Ağzına parmağımı götürünce yalıyordu benimki(sonra öğrendik vitamin eksikliğindenmiş) çok tatlı hayvanlar. Temiz bakarsanız kokmaz. vik vik bağırırlar buzdolabının açma sesini duyunca kıçını yırtardı İlk, almaya gittiğimde(yıl 2002 20 TL ye almıştım) mal satıcı kulaklarını tutup havaya kaldırmıştı hayvanı ''abi bak ısırmaz hiç bir türlü bak abi'' diye
    Çok tatlı hayvanlar ama  Guinea Pig (Gine Domuzu) Beslemek bunun aynısıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: burak993

Petshop ismi nedir?

Valla bilmiyorum usta petshopların olduğun bi sokak var tren istasyonunun üst geçidinin oralarda orda görmüştüm bi bilgin var mı oralarla
  • quote:

quote:

Petshop ismi nedir?

Valla bilmiyorum usta petshopların olduğun bi sokak var tren istasyonunun üst geçidinin oralarda orda görmüştüm bi bilgin var mı oralarla

Kemal Tanca'nın sokağında petshopta çalışıyorum o yüzden sordum isimi. Doğru düzgün petshop bulduktan sonra sıkıntı çıkmaz merak etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kemal Tanca'nın sokağında petshopta çalışıyorum o yüzden sordum isimi. Doğru düzgün petshop bulduktan sonra sıkıntı çıkmaz merak etme.

Tam olarak nerde ? aldım bugün ufaklığı geçici olarak kuş kafesine koydum henüz su içmedi galiba bi de nerdeyse hiç hareket etmiyo.kucağıma aldığımda üstüme yapmasına nası engel olabilirim :) ?
  • quote:

quote:

Tam olarak nerde ? aldım bugün ufaklığı geçici olarak kuş kafesine koydum henüz su içmedi galiba bi de nerdeyse hiç hareket etmiyo.kucağıma aldığımda üstüme yapmasına nası engel olabilirim :) ?

Ebuziya caddesinde Kemal Tanca var sahile inerken onun sokağında hemen.Hayırlı olsun çift olarak beslersen üretime bile geçebilirsin :) Dışkı konusuna engel olamazsın gibi bir şey baya yapıyorlar çünkü :)

• ankarada nerde vardır gözünüzü seviyim bi adres verin
  • Laaağn Çok Tatlıı Heves Ettim Bende
  • Yarın alıyorum genjler soruları alayım ?
  • 2 tane vardi 2sini erkek saniyoduk sonradan gelen disi cikti. 5 kisi oldular gece :D

• Bu aralar heves ettim bende alsam mı ki
  • Bu tür hayvanlar besleyeceğinize tavşan alın ne sesi var ne pisliği kokuyor hiç zararı yok hemen alışıyor insana sahibini seviyor ne versen yiyor.
     Guinea Pig (Gine Domuzu) Beslemek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Söylemesi ayıptır gine domuzundan çok patır patır sıçıyor bu tavşanlar. Guinea Pig'in de bir zararı yok ama sen o tavşana ne versen yiyor diyip yeşillik verirsen ishal olup ölür.
  • Çok sıçtığı doğrudur. Lakin yeşillik verirsen ishal olur ölür diye birşey yok 3 aylık tavşana ne öğretirsen onu yer onu öğrenir benim tavşan ishal oldu ve ölmedi sosyetenin uydurduğu şeydir ne yapsın hayvancağız dağın başında annası yemle mamayla beslememiş ki. Böyle şeyleri duyuncada sıçıyor afedersiniz.

• berbatine kullanıcısına yanıt
    Ben küçükken üst komşumuzun tavşanına evdeki salatayı verdiklerinde öldü oda seninki gibi ne verse yiyordu bumu sosyete uydurması afedersin bence tavşan sıçtı sen sıvadın
    Her neyse iki hayvanda güzel, sevilesi hayvanlar. Allah uzun ömür versin
  • Bu yazdıklarını göstersem ishal olur sıvamayı bilmediğim için size başvurmam gerekir rahatsız olursunuz gerek yok :) iyi geceler.

• Ben kafesini hazirlamistim, hersry tamdi , ama askere gitmek zorunda kaldim sattim sepeti malesef, magazalarda satis yapilan sepetler var ya, yerden yuksek, 1metreye 1metre boyu
    derinligi 50cm felandi, dibinde saglam bi sac yaptirdim, ustune de sunta koymustum, artk ayarlicam yine birseyler

Sunu merak ediyorum, hamsterlarda disi erkegi sonradan ciftlestirecekseniz ayni kafese koyup beklrmek gerekiyor, kavga ederlerse ayirip ertesi gun tekrar deniyorsunuz. Cunku disinin 4gunde bir ciftlesme gunu geliyor. O gun denk gelmesse kavga ediyorlar ayiriyorsun felan :)

Ayni durum bu piglerdede oluyor mu

• Çok tatlıymış yahu ekmeğin arasına koyup yerim bunu

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Ben kafesini hazirlamistim, hersry tamdi , ama askere gitmek zorunda kaldim sattim sepeti malesef, magazalarda satis yapilan sepetler var ya, yerden yuksek, 1metreye 1metre boyu
    derinligi 50cm felandi, dibinde saglam bi sac yaptirdim, ustune de sunta koymustum, artk ayarlicam yine birseyler

Sunu merak ediyorum, hamsterlarda disi erkegi sonradan ciftlestirecekseniz ayni kafese koyup beklrmek gerekiyor, kavga ederlerse ayirip ertesi gun tekrar deniyorsunuz. Cunku disinin 4gunde bir ciftlesme gunu geliyor. O gun denk gelmesse kavga ediyorlar ayiriyorsun felan :)

Ayni durum bu piglerdede oluyor mu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.