Şimdi Ara

Guilty Crown (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
7.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanı müzikleriyle kendi atmosferinin içine alan güzel bir animeydi.Özledim yav
    “Bazı insanları eğitemezsiniz, onları kötülük etmemeye ikna edemezsiniz. Kötülüklerini suratlarına vurunca sadece inkar etmez, sizden daha da nefret ederler. Onları görmezden de gelemezsiniz. Cezalarını haketmişlerse haketmişlerdir. Merhamet her zaman en doğrusu değildir, en güzeli ve en ahlaklısı da degildir. Size kötülük edenleri mazur görmek, onlara anlayış göstermek, onların içindeki şeytanı ancak besler, büyütür. Affetmek belki de o insana yapabileceğiniz en büyük kötülüktür.” Dogville

• Bunedir kardeşim nasıl bir anime ya gözlerim şişti ağlamaktan açılışına daha 1 inci bölümde yapılırmı ya uykum kaçtı 22 inci dinleyişim her dinleyişte gözlerim doluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Şubat 2013; 7:57:27 >

• Bitireli 2 ay anca olmuştur hemen hemen unuttum konu neydi karakterler kimdi şimdi buraya yazarken hatırladım bir iki şey.

Daha iyi olabilirmiş. Vasat seri olarak kaldı benim aklımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Berserkin grafikleri kötü geldi biraz ondan soğudum.

Berserk eski, ama bir o kadar da efsanedir. İzlemelisin

Orijinalden alıntı: Naruto45

Bunedir kardeşim nasıl bir anime ya gözlerim şişti ağlamaktan açılışına daha 1 inci bölümde yapılırmı ya uykum kaçtı 22 inci dinleyişim her dinleyişte gözlerim doluyo

Nerden hatirlattiniz ya.
    Bu animenin muzikleri efsaneydi.

• Bu animenin figür vb ne varsa siparişini verdim ebayden odamı full guilty crowns undertaker yapmayı planlıyorum yeterince etkiledim zaten şimdi 1-2 yorumu gördümde neyse birşey demicem görende otaku sanır bazılarını tokyo tv ye söyleyelimde bazılarına göre yapsınlar bu animeyi ama ne yazıkı bana göre vasat olur o zaman.Fikrimi söyledim uzatmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Şubat 2013; 3:15:49 >

• İzlerken büyük beklentilerim yoktu açıkçası ve anidb gibi sitelerden incelemedim,izleyenlerin yorumlarını okumadım bile.Önceden izlemeden önce hep yapardım bunu ama Guilty Crown'u bitirdikten sonra yaptığımın yanlış olduğunu anladım.İzlemeden önce yorumları okumak veya taglere bakmak ister istemez bir önyargı oluşturuyor çünkü.Ve önyarıların kırılması da epey bir zor oluyor.Birde şimdi Anidb'de anime hakkındaki yorumları okuyorum çoğu kişinin beğenmediği ortada.Heralde izlemeden önce okusam ya vazgeçerdim ya da seyir zevkimin içine ederdi.Yalnız cevaplanmayan bazı sorular var.Mesela

Mesela aklıma ilk gelen Gai'yi nasıl dirilttiler gibi.Dirildiğinde saç rengi falan neden farklıydı veya niye bizim elemana saldırdı.?

10 üzerinden 9.5 verirdim o yarım puanı da başkarakterden kırdım ama animenin yarısından sonra kendini geliştirdi.Uzun zamandır böyle güzel bi seri izlememiştim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 12 Şubat 2014; 11:30:43 >

• Belki ağır bir yorum olacak ama hiç beğenmediğimi belirtmek isterim.Ancak bir kaç bölüm izleyebildim.Animenin hepsini izlemeden yorum yapmak çok doğru değil.Ama animede kurgu zayıf,karakterler zayıf,hikaye vasat ve birazda klişe Animenin ben burdayım,farklıyım diyebildiği bir yönü yok.Belki sonuna kadar izlesem anime parlayacaktı ama hakkında okuduğum yorumlarda genelde kötü yönlü olunca devam etmedim.

• Dun aksam basladim 8 saatte bitirdim. Finalini pek anlamadim desem yalan olur.O kadar savaştı ve hem kizi kaybedip, hayatina kolsuz ve kör olarak devam etti...Onun yerine kizi kurtarip kendisinin olmesi bi nebeze daha guzel olabilirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperior -- 16 Ekim 2014; 16:33:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    The Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - Supernatural
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravidius

eh be güzel kardeşim spoiler kutucuğu ne güne duruyor orda

nasil yapicam spoilere tiklayip sonra yazip gondericem mi?
    edit:ogrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperior -- 16 Ekim 2014; 16:34:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravidius

şimdi unutana kadar başlayamıcam seriye

dram sevmiyorsan baslama zaten1-2 gun etki birakiyorlar.Tum gunum o animeyi dusunerek geciyor kendimce final tasarlamalar falan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha yeni bitirdim başlarda ne kadar sevemesem de ilerde senaryoyu daha iyi oturtabilirler diye düşünerek izlemeye devam ettim ama tam bir hüsran oldu her şey havada kaldı ve çok klişe bi şekilde bitti. Müzikleri haricinde izlenecek bi anime değil bence.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.