merhaba arkadaslar ben bu bir kac gun icinde guild warsa baslamayı dusunuyorum. baslamadan once burdaki cogu rehberi okuymaya basladım cok yararlı bilgiler var bu rehberler icin ugrasan arkadslara cok tesekku ediyorum. ben sorularıma geceyim:
1) ben gamesultandan trilogy paketini alcagim direk oyunuda kendi sitesinden indirdim suanda trial acc ile oynuorum ve anladıgım kadarıyla oyunda gittigimiz bolgelere downloadlar yapıyor acaba butun paketleri aldıgımdada bu devam etcekmi ve butun paketi aldıgımda nası o key i yukleyecegim acc me ?
2) rehberlerden okudugum kadarıyla oyunda bir pvp ve pve olarak iki bolum var ben suanda trial oldugum icin pve bolumunde oynuyorum ama pvp agırlıklı oynamak istyorum yani zaten oyunun zevkide orda anladıgım kadariyla. eger direk pvp den baslarsam cok buyuk bir fark olurmu veya herhangi bir kaybım falan?
3) soyledigim gibi pvp agırlıklı sevdigim icin assasin karakterini kasmayı dusundum ama okudugum rehberlerin cogunda eger yeni basladıysanız ilk paketten baslayin demisler fakat ilk pakettede assasin bulunmuyor sizce ilkinden mi baslamalıyım yoksa direk assasinimi acmalıyım.
4) assasin acarsam sizce ikinci meslek olarak ne acmalıyım yani ben necromancer olarak dusunuorum zehirlerinden dolayı ama tecrubelilerin onerebilcegi bir ikili olursa onlarında duymak isterim:)
5) oyunu burdakinden cok daha kapsamlı ( build olsun, karakterler olsun, skiller olsun ) bir sekilde ogrenebilcegim bir site rehber falan varmı?
6) oyuna hala devam eden varmı bu arada burdaki okudugm msjlara gore us serverları daha kalabalıkmıs suanda gercek acc me gectigimde bu serveri nası sececegim acaba ve sectigimde burda oynayan oyuncular varsa onlara nası ulasacagim ve varsa oyun icinde turk guilde benide kabul ederseniz cok sevinirim ve cok tesekkur ederim simdiden.
simdilik aklıma gelen sorular bu kadar eminim gercek acc ye gecince daha farklı sorularda olusacaktır kafamda simdiden ilgilendigniz icin tesekkur ederim arkadaslar
1) tum paketleri aldiginda gerekli dosyalri otomatik indirecek ama bunu bir defaya mahsus yapacak yani bi sehre 2. kez giridginde otomatik acilacak...demo yerien paket e gectiignde acmadigin yerleri sana yukleme yapacak
2)herhangi bir kaybin olmaz ama su var pve karakterle pvp bolgelerinde pvp yapabilirisn ama pvp karakterle asla pve yapamazsin
3)assasinin yanina acacagin ilk karakter cok onemli yani 2.sinif mesela assasin / warrior yapacaksan 1. pakete mutlaka ihtiyacin var cunku warrior mesmer necromancer monk elementalist ranger bunlarin cogu skilli ilk pakete ait. yada assasinin yaninda dervish paragon siniflarini dusunuyosan nightfall alman gerekli yok eger sadece assasin veya ritualist olsun dersen sadece faction yeterli oalcaktir.
4)assasin e en cok warrior sinif seciyorlar ama bu senin oyun da yapacaklarina kalmis. assasin buildleri genelde combo seklinde kuruluyor, warrior elemental mesmer bu ucunden birini secebilirisn http://pvx.wikia.com/wiki/Main_Page adresten gerekli buildlere bakabilirisin baslangic icin fena sayilmaz.
5) yukarida verdigim adrese bakabilirsin ama heryer icin farkli buildlere ihtiyacin olacak bunu ya kendin test edeceksin yada gw icindeki oyunculardan temin edeceksin gw nin kendi wikipediasi var gw guru die bi site var ama ileri ingilizce istiyor bunun disinda gw oynayan Turk oyunculardan yardim isteyebilirsin.
6)server isini kafana takma ekranda oynamadan once kucuk bir imlecten secebiliosun bu cokta onemli degil bunun disinda aktif bir guildim var ama yas ve seviye sinirim var. cunku Turk oyuncular arasinda kufur argo cok ileri ben guildime oyunculari belirli kriterlere gore seciyorum ama oyuna geldiginde sana elimden geldigince yardimci olurum...
iyi sanslar...
cok tskkur ederim cvapların icin cok isime yarıcaklar eminim bu arada guildine girmek icin gerceklestirmem gereken kriterlerin nelerdir ben 20 yasındayim ve bende aynı senin gibi dusunuyorum seviyeli olma konusunda eger beni kabul edersen cok sevinirim büyük ihtimal haftaya baslıyacagim oyuna (vizelerden dolayı bu hafta baslayamıyorum :) ) senin bilgilerindende yararlanmak benm iicn eminim cok yararlı olcak:)
bu oyunda iyi karakter olayı yok iyi oyuncu vardır ancak paragon pek popüler olmayan bir chardır ayrıca oyundan maximum zevk almak istiyorsan belli bir süre belki 1 ay sonra ek paketini mutlaka almalısın
ek paketi dediginiz eye of the north mu?
evet o oyun ile gw2 dünyasına geçiş yapmış olacaksın ayrıca gw alırsan bi şey kaybetmessin oyunda aylık ücret yok gw2 1 yıla kadar çıkar ben max seviyeye geldim pek takılmıyorum su aralar ancak pişman olmazsın oyunda sana yardımcı olacak bazı siteler vericem http://guildwars.wikia.com/wiki/Main_Page http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page http://pvx.wikia.com/wiki/Main_Page en alt taki site build sitesidir yani skilleri max seviyede ve max verimlilikle kullanmanı sağlar diğerleri oyunla ilgili bilgiler verir ve gerçekten çok yaralılar eye of the north bence en iyi online exp pack oyuna bir sürü yenilik kazandırıyor onu almayı düşünmüyorsan diğer üçünüde alma bence ayrıca oyunda pve sistemi çok iyidir bir çok kişi kötü der ama bence yanılıyorlar bu oyun ko gibi assasin bazen çok yararsız karakter olabilir necrıo çok ölümcül olabilir ben war oynuyorum genelde (pve) pvp de ise bütün klass lar lvl kasmadan istediğin temleri pvp kazandığın puanlar açarak oynayabilirsin ben sevmediğim mesmer iyi kullanan bir oyuncu karşısındakine işkence eder
anladım dostum zaten soyledigin gibi ek paketide alcagim ama biraz normal oyunu cozdukten sonra almayı dusunuyorum onu hem oyle ne gibi yeniliklerde geldigini daha iyi anlarim diye dusunuorum.bende 2 . oyunu dort gozle bekliyorum zaten :)
3 tane ana paket var 1 tane ek paket o da eye of the north
kanka oyunun bütün paketleri birbirinden bağımsız gidiyor yani wow daki gibi değil oyunu öğrendikten sonra sorun yaşamazsın eğer sadece pvp yapıcam diyorsan eotn o kadar önemli değil bence ancak oyundan tam zavk almak istiyorsan diğerlerinide alman gerekiyor oyunda şuan ırk olmadığı için sadece faction sistemine baplı bir pvp sistemi var ve ayrıca oyunun pve moduylada alakası yok diğer bir yönden oyunda kazandığın titlelar gw2 aktaralabilecek yani eğer title hunter olacaksan eotn kesin şart arasıra indirim yapıyorlar biraz bekle belki denk gelir belli olmaz mesala wow hepsini 40 tl aldım yazn alıcaktım vazgeçtim eğer alsaydım 100 tl fazladan ödeyecektim blizz indirim yapacağından adım gibi emindim bu oyunu oynaken hiç sıkılmadım ancak sinir olduğum zamanlar çok oldu eğer noob oyuncularla görev yapmaya veya vanquising dediğimiz belli bölgedeki tüm yaratıkları öldürmeye kalkıp başarısız olursan çok üzülürsün www.gwguru.com buda fan sitesidir burdan item veya görev için adam bulabilirsin yada speed clear dediğimiz şeyler için grup bulabilirsin bu siteleri iyice ezberle herşeyini öğren zaten wiki oyunda ijhtiyacın olan herşeyi veriyor ama ing şart
eye of the north ilk paketin devamidir hikaye kaldigi yerden devam etmektedir zaten eotn alip kurdugunuzda haritalar birlesiyor o yuzden her paket ayri bir hikaye derken propheicesle eotn u goz onunde bulundurun....
bu arada titleler nasil gw 2ye aktarilacakmis nasil olacak benim bildigim gw 2 nin 1le hic alakasi yok oraya char goturemeyecezki titlesini goturelim sadece gw1 de hom a koydugumuz seylerin karsiliginda bizlere gw2 de hediyeler verilecek nelerin verildiginide gw2 nin sitesinde herhangi bi charinizin adini yazin goreceksiniz bu kadar...
quote:
Orijinalden alıntı: einherjer
eye of the north ilk paketin devamidir hikaye kaldigi yerden devam etmektedir zaten eotn alip kurdugunuzda haritalar birlesiyor o yuzden her paket ayri bir hikaye derken propheicesle eotn u goz onunde bulundurun....
bu arada titleler nasil gw 2ye aktarilacakmis nasil olacak benim bildigim gw 2 nin 1le hic alakasi yok oraya char goturemeyecezki titlesini goturelim sadece gw1 de hom a koydugumuz seylerin karsiliginda bizlere gw2 de hediyeler verilecek nelerin verildiginide gw2 nin sitesinde herhangi bi charinizin adini yazin goreceksiniz bu kadar...
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Vellastus
quote:
+1
ben title aktarılcak diye duymuşdum hom sayeside çünkü bütün rewardlar 50/35 civarında açılıyor 50/50 elde edince ne olacağı konusunda bilgim yok ve charların isim hakkı saklanacak açıkcası gw2 ile gw bir bağlantı kurulucak bütün title aktarılmasından bahsetmiyorum yeni bir title olabilir gw elde ettiklerine göre
bu char ismi korumali olacak fisiltisini bende duydum ama gercek degil yani ben istersem senin charinin adini gw2 de kendi charim adina koyabilirim cunku gw1 in gw 2 ile hic alakasi yok ve sırf bu yuzden bi cok seyi gw1 uzerinden dusunmemek gerekli...kisacasi gw 2 aldiginizda hic birsey gw 1 ile paralel olmayacak...
aslinda bu gw 2 ile ilgili duzgun bi baslik acip alimizdeki bilgileri paylasmaliyiz...
yok rewardlar 35/50 civari acilmio guildimde hala 16/50 olan var bu hom a neyi ne kadar koydugunuzla ilgili yada eotn olmayanlar eccountlarinda neler biriktirebildi onunla alakali bu hom a koydugunuz seyler, siz gw 2 aldiginizda ve oyunu actiginizda gw 1 de yaptiklariniza karsilik hediye olarak gelcek ornegin destroyer weaponlari mi tamamladiniz yada titlelerinizi mi koydunuz iste bunlarin karsiliginda gw2de size armor (bot kolluk baslik yay kilic gw ne verdiyse ) vs hediye olarak geri donecek ve ne ise yarayacagi konusunda sunu diyebilirim char actiginizda onlara armor ve silah almak icin ilk basta hemen para (yani k yada p ) harcamayacaksiniz...hediyeleri degerlendireceksiniz....50/50 olmasi demek daha cok hediye ile karsilanmak demek yani ne kadar ekmek o kadar kofte...
quote:
yok rewardlar 35/50 civari acilmio guildimde hala 16/50 olan var bu hom a neyi ne kadar koydugunuzla ilgili yada eotn olmayanlar eccountlarinda neler biriktirebildi onunla alakali bu hom a koydugunuz seyler, siz gw 2 aldiginizda ve oyunu actiginizda gw 1 de yaptiklariniza karsilik hediye olarak gelcek ornegin destroyer weaponlari mi tamamladiniz yada titlelerinizi mi koydunuz iste bunlarin karsiliginda gw2de size armor (bot kolluk baslik yay kilic gw ne verdiyse ) vs hediye olarak geri donecek ve ne ise yarayacagi konusunda sunu diyebilirim char actiginizda onlara armor ve silah almak icin ilk basta hemen para (yani k yada p ) harcamayacaksiniz...hediyeleri degerlendireceksiniz....50/50 olmasi demek daha cok hediye ile karsilanmak demek yani ne kadar ekmek o kadar kofte...
Tesekkurler bilgi içinpeki gw 2 ne zaman gelcek bilginiz var mı?
saolasin murat abi:)
quote:
bende 38/50 iken bütün rewardlar açıktı zaten
cok iyi bu durum oyunu baya bi zamandir oynayanlar icin gecerli zaten
Ilk hangi paketi önerirsiniz.?Seriye ilk defa başlayacağım.
bence ilk 3 paketi birden al guild wars trilogy diye daha vantajlı olursun sonra eont al şuan %50 indirmde kaçırma bence bu oyunda paket önerisi olmaz çünkü lvl kasma gibi bi derdin yok