Şimdi Ara

Guild Wars 2 hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun şuan bildiğiniz üzere indirimde. Daha önceden mmorpg klasmanında Neverwinter, Rappelz ve Metin 2 oynadım. Şuan DOTA 2, Diablo 3 ve arada da LoL oynamaktayım. Sizce GW2 beni sarar mı? Oyunun casual kitleye göre şekillendiğini ve 80 olduktan sonra wvw dışında yapacak bir şey olmadığını öğrendim ve bu canımı sıktı açıkçası. Ayrıca ilerde oyuna expansion pack gelir mi? Gelirse ücreti ne kadar olur? Bir oyun fiyatı daha veremem ek pakete. i3 işlemcim ve hd 4000 ekran kartıyla kasar mı bunu da merak ediyorum. Bütün millet hesaplarını satıyor bu da can sıkıcı. Sanırım oyun tutulmadı o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayk -- 6 Nisan 2014; 4:55:02 >

• Oyunu al oyna derim ama ekran kartından dolayı sıkıntı yaşarsın zevk alamazsın
  • Sayk S kullanıcısına yanıt
    80 olduktan sonra daha setlerini bile dizmeyi becerememiş insanlar söylüyor genelde onu. Sırf legendary silah için 3-4 ay uğraşman lazım. Ki Exotic armor yapmak için her gün dungeonlara girmen lazım. Ve Ascended takılar için fractals yapman lazım. Sadece bu şekilde karakterini tamamlamak yeni Ascended silahları da dahil edersek 6-7 ay o
    alır ki o da düzenli oynamana bağlı. Günün belli saatlerinde haritalarda devasa bosslar veya tüm haritayı kapsayan savaş, saldırı, savunma vs. benzeri eventlar oluyor ki PvE sevenler için iyi bir şey. Jumping Puzzlelar var çok eğlencelidirler hopla zıpla saatlerce uğraş. Ve ayrıca PvP levelin ayrı gelişir ayrıca PvP itemi yapması var bir de daha, tabi onlar sadece kozmetik. WvW de sanırım rank sınırı 10.000idi ki bunu yapmak sıkar rankı 500adam görünce saygı duruşuna geçiyorsun. Ayrıca her ay minik bir DLC olabilecek yenilikler geliyor yeni senaryolar oluyor tam bir yaşayan dünya mesela son 3ayda oyunun en büyük şehiri saldırı aldı, orası için savaşıldı ve savaş kazanıldı ama şehir harabeye döndü başka yere geçici bir şehir kurdular harabelere şimdi orası tamir edilecek ve geri dönülecek vs. böyle büyük yenilikler geliyor mesela Super Adventure Box yaz arat derim seni 3 boyutlu atari oyununa sokuyor resmen çevre falan müthiş retro havası vs. oyunun expansion çıkmaz daha aylık güncellemelerle oyunu yaşayan bir dünya haline sokuyorlar. Ama diyelim çıktı. Bu oyun içi markete gelecek. Ve o markette satılan her eşyayı oyun için Gold'a alabiliyorsun biraz dungeon farmlarsın para yapar alırsın oyunun satışları daha yeni yeni düşüyor. Bir kaç milyondan fazla aktif oyuncusu var hesaplarını satanlar daha çok buraya üşüşmüş. Her akşam WvW için sıra beklediğinde oyuncukar oyunu bıraksın da bana yer açılsın diye dua edersin. Ne zaman baş kente girsem harita dolup taşıyor, taşanlar için başka harita yaratıyorlar. WvW de de böyle 4ana harita doluyken başka bir harita daha var orası dolunca bir kaç yüz kişi ile hemen yenisi açılıyor gelenler oraya alınıyor. Ayrıca bir de Achievementlar var. Onları yaparak puan biriktirirsen güzel ödüller alıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 80 olduktan sonra yapıcak birşey yok mu ? 65 gün oldu oynayalı hardcore oynayarak zorla bir legendary yaptım ki günün 20 saati karakter farmdaydı şimdi istediğim şeyler var onları da eklersem kafadan 1 yıl daha aynı tempo lazım buda imkansız benim için halbuki 3 günde 80 olmuştum acaba o 80 olanlarla aynı oyununu oynuyoruz ? Daha önceden bir ay kadar oynamışlığım var yoksa legendary yapmak hayali

• kardeşim ben başladım çok memnun kaldım,hatta bunca yıldır neden wow oynuyorum diye hayıflandım kendime.Eventler olsun,görevler olsun müthiş zevkli.
    birde 15 nisanda çok büyük bir patch geliyormuş oyuna :D
  • Her ay büyük güncellemeler var ancak bu seferki çok farklı story değil oyun sistemine acayip şeyler geliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: judge54

80 olduktan sonra yapıcak birşey yok mu ? 65 gün oldu oynayalı hardcore oynayarak zorla bir legendary yaptım ki günün 20 saati karakter farmdaydı şimdi istediğim şeyler var onları da eklersem kafadan 1 yıl daha aynı tempo lazım buda imkansız benim için halbuki 3 günde 80 olmuştum acaba o 80 olanlarla aynı oyununu oynuyoruz ? Daha önceden bir ay kadar oynamışlığım var yoksa legendary yapmak hayali

Nasıl 3 günde 80 oldunuz? 2 gündür oynuyorum henüz 6 lvlim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    GUİLD WARS 2 (ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun uzun anlatmaya şuan vaktim yok çalıştığım için maw kaçırma ve ilk 1-15 haritalarını seri şekilde bitir her otu ağacı madeni al edge of mist e ara ara bakıp guild banner buffları al ayrıca günde 1 saat le olacak iş değil bunu unutma

• 2Günde 6level misiniz? Kalpleri yapın. Farm mantığı yoktur oyunda canavar keserek seviye alınmaz. İlk haritayı bitirerek bir akşamda yaklaşık 20civarı level alabilirsiniz

• Cleyear kullanıcısına yanıt
    Hocam yapıyorum ama sadece 3 veya 4 kalp var onlarda anca 6-7 lvl yapıyor :S
  • Her haritada yaklaşık 20ye yakın kalp olur. Bütün haritayı gezdiniz mi? Gezdikçe açılır etraf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.