Şimdi Ara

GUİLD RESMİ HAKKINDA BİRKAÇ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)Resim kesinlikle bmp formatında mı olmak zorunda?
    2)Resim 20*20 olursa ne olur 16*16 olması şart mı?
    3)Bana birisi hazır 16*16 yapılmış guild resimlerinin olduğu bi link verebilir mi?(forumda guild resimlerinin olduğu bi topic bulamadım)

yayında yapımda emeği geçecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum

• evet ya o guild resimlerinin olduğu linki biri verebilirmi?

• evet bmp olacak
    16x16 olacak
    resmı koyduysan scrolu kullanmıssındır zaten koyamadıysan scrole kullanmamıssındır..bu ıkısının arası yok..yanı scrolu kullandın koydun ama resım cıkmadı boyle bır durum yok zaten eger ıstenılen ölculerde degılse ya da bmp degılse resım kabul etmez..senınde scrolunun yanmasını engeller..ayrıca ıstedıgın her turlu resmı ırfan wıew programı ıle 16x16 yapabılırsın..

• öneremem cunku bılmıyorum dikmen org.elite türks.gen.tr gıbı bazı adreslerde bırkac sey vardı ama google dan aratmak daha mantıklı ve kolay..gır google a neyın amblemını ıstıyorsan yaz grafık olarak arat..bır ton sey var..
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

ÜST KONUYA BAKARSAN GEREKEN YANITŞARI BULABİLİRSİN

üst konularda guild hakkında yeterli bilgi yok sadece bir program linki war o kadar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.