Şimdi Ara

GUI.exe işlemci yükleniyor nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda GUI.exe diye bir program mıdır nedir bir şey çalışıyor işlemcim E6750 boşta 22-25 arası iken bu program çalıştığında 50-55 derecelerde çalışıyor performans baktığımda %50 - %60 arası yiyor nedir bu bulamadım daha yeni format attım makinaya başıma bu geldi önceden yoktu acronis yükledim makinaya ve ondan backup alarak format ladım ondan olabirlirmi acil yardım lütfen acil

• bilgisi olan yada başına gelen birinden acil yardım arkadaşlar yine format mı atsam başıma bela oldu bu GUI
  • arkadaşım şayet ripli oyun oynuyorsan ondan olabilir
  • Gigabyte anakart kullanıyorsanız ve şayet her pc acılısında EasyTune devreye gırmesını ıstedıysenız yada easy tune kullanıyorsanız ara ara kapatmanıza ragmen arka planda kapanmayıp ıslemcıyı yorabılıyor.Tekrar kontrol etmenızı onerırım easytune programını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 15 Şubat 2008; 21:10:30 >
  • Açıklama : gui.exe dosyası bir reklam uygulamasıdır ve searchnugget.com. Bu uygulama, siz internette gezerken yaptıklarınızı takip eder ve bu bilgileri programının yazılımcısına gönderir. Program bu bilgileri, size, isteğiniz dışında reklam göstermek için kullanır. Reklam popup penceleri açabilir. Bu uygulama ciddi bir güvenlik açığıdır ve en kısa zamanda sistemden kaldırılmalıdır.

Tavsiye :HEMEN gui.exe BİLGİSAYARINIZDAN SİLİN VEYA ETKİSİZLEŞTİRİN. Bu uygulama büyük ihtimalle adware veya spyware içeriklidir..

http://www.budosyanedir.com/gui.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 15 Şubat 2008; 21:13:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dthbrn

Gigabyte anakart kullanıyorsanız ve şayet her pc acılısında EasyTune devreye gırmesını ıstedıysenız yada easy tune kullanıyorsanız ara ara kapatmanıza ragmen arka planda kapanmayıp ıslemcıyı yorabılıyor.Tekrar kontrol etmenızı onerırım easytune programını...

evet anakartım gigabyte bir şu easy tune ye bakim olmadı silim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

Açıklama : gui.exe dosyası bir reklam uygulamasıdır ve searchnugget.com. Bu uygulama, siz internette gezerken yaptıklarınızı takip eder ve bu bilgileri programının yazılımcısına gönderir. Program bu bilgileri, size, isteğiniz dışında reklam göstermek için kullanır. Reklam popup penceleri açabilir. Bu uygulama ciddi bir güvenlik açığıdır ve en kısa zamanda sistemden kaldırılmalıdır.

Tavsiye :HEMEN gui.exe BİLGİSAYARINIZDAN SİLİN VEYA ETKİSİZLEŞTİRİN. Bu uygulama büyük ihtimalle adware veya spyware içeriklidir..

Biraz Sallamasyon Olmuş
    GUI Yi Kapadım Direk Gitti Easy Tune
    Easy Tune O.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

Açıklama : gui.exe dosyası bir reklam uygulamasıdır ve searchnugget.com. Bu uygulama, siz internette gezerken yaptıklarınızı takip eder ve bu bilgileri programının yazılımcısına gönderir. Program bu bilgileri, size, isteğiniz dışında reklam göstermek için kullanır. Reklam popup penceleri açabilir. Bu uygulama ciddi bir güvenlik açığıdır ve en kısa zamanda sistemden kaldırılmalıdır.

Biraz Sallamasyon Olmuş
    GUI Yi Kapadım Direk Gitti Easy Tune
    Easy Tune O.

yardımcı olabıldıysem sevındım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dthbrn

Gigabyte anakart kullanıyorsanız ve şayet her pc acılısında EasyTune devreye gırmesını ıstedıysenız yada easy tune kullanıyorsanız ara ara kapatmanıza ragmen arka planda kapanmayıp ıslemcıyı yorabılıyor.Tekrar kontrol etmenızı onerırım easytune programını...

Dthbrn tekrar teşekkürler dediğin gibi Easytune 5 'den kaynaklı zaten bir işime yaramıyordu sildim sorun halloldu.

Tekrarlamak gerekirse GUI.exe sorunu gigabyte anakart kullananlar Easytune 5 yüklerlerse kapattıklarında bu program kapanmıyor ve işlemcinin sıcaklığını (benim pc'de 25 lerden 50-55 çıkarıyordu) yükseltiyor.Ben sildim sorun bu programdan kaynaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİKRİM -- 16 Şubat 2008; 17:57:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.