Şimdi Ara

Guclu Muhalef Icin Biz Ne Yapmaliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle AKP ve Erdogana helal olsun ezdiler yine.Tek istedim artik hukuk tanimamazlik yapasinlar hukukla yonetsinler adam kayirmasinlar...

Neyse bu siyasi partilerin basindakiler sanki babasinin mali gibi basinda devam ediyorlar olene kadar devam etcekler ust uste kaybetmelerine rağmen.

Biz secmeniz dimi bunlarda bizim seslerimiz mecliste,biz secmensek siyasi partilerde bizim yani secmenin dedigini yapmak zorunda biz olmazsak onlar olmaz ben chp liyim ben kemali basariz buluyorum ve benim gibi dusenen milyonlar var,ne diyor reklaminda biz milyonlariz birlikteysek yapariz bende diyorum ki secmen olarak biz milyonlariz seni artik partimizde lider vasfinda gormek istemiyoruz.

Ne yapabiliriz bu siyasi liderleri degisim icin biz zorlamaliyiz ki gitsinler tum partililer yorum yapsin cunku hep ezilen biziz yandaslari ve kendileri 10 milyar gotururken biz 100-200 lira anca vaatlerde buluyorlar her partide boyle kimse yanlis anlamasin,artik gecmisi birakalim olan oldu onumuze bakalim ve guclu bir muhalef olusturmaya calisalim ki hem akp ye hem turkiyeye yarari olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 2 Kasım 2015; 19:59:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Belki muhalefet sadece Mhp Chpden ibaret değildir ha? Belki diğer partilerede oy verebilirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

Belki muhalefet sadece Mhp Chpden ibaret değildir ha? Belki diğer partilerede oy verebilirsin?

Tabi ki oyle ama acimasiz bir baraj var goruyorsunuz %10 turkiyede duzgun anayasa bile yok.

Ben siyaset kamu okuyorum anayasayi yaziyorum hicbirsey anlamayan adam bile bu ne bicim anayasa der.

Ulke vatandasi olarak ne ulkeden memnunum ne anayasasindan ulke cok guzel ulke 3 tarafi denizlerle cevrili stratejik konumu muazam ama yanlis yonetilmis anayasasi saglam degil biz halkca 1 gunu dusunuyoruz yasadimiz ani bu yuzden aslinda cogu insan mutsuz.

Katilirsiniz katilmazsiniz tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bence Ak partili olmalısınız. Ciddi söylüyorum adamlar hem ezici çoğunlukla iktidar hemde bu iktidar içerisinde kendi muhalefet lerinide barındırıyorlar. Gerektiği zaman gerektiği yerlerde müdahale edip kendi kötü gidislerine dur da diyebiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

Belki muhalefet sadece Mhp Chpden ibaret değildir ha? Belki diğer partilerede oy verebilirsin?

Tabi ki oyle ama acimasiz bir baraj var goruyorsunuz %10 turkiyede duzgun anayasa bile yok.

Ben siyaset kamu okuyorum anayasayi yaziyorum hicbirsey anlamayan adam bile bu ne bicim anayasa der.

Ulke vatandasi olarak ne ulkeden memnunum ne anayasasindan ulke cok guzel ulke 3 tarafi denizlerle cevrili stratejik konumu muazam ama yanlis yonetilmis anayasasi saglam degil biz halkca 1 gunu dusunuyoruz yasadimiz ani bu yuzden aslinda cogu insan mutsuz.

Katilirsiniz katilmazsiniz tabi.

Haklısınız hocam.
    Meclisde ki parti çeşitliliği artmadan gerçek demokrasi sağlanamayacak bence. Daha farklı düşünceleri olan daha fazla parti mecliste bulunursa ülkenin tamamı temsil edilecek. Türkçülerin Mhpye Komünistlerin Chpye oy verdiği mantıksız bir seçim düzeni olmasın. Biz barajı görmezden gelmeliyiz. Bir parti seçimlerde %3-4 oy bile alsa adı duyulmaya başlar bence. Eğer Bu 3-4 partiye oy verirsek medyanın, şirketlerin önümüze koyduğu seçenekleri kabullenmiş oluyoruz. Davutoğlu 7 hazirandan sonra barajı düşürücez demişti ama artık hayatta düşürmezler gibime geliyor.

• Nasıl muhalefet yapılacağını biz nerden bilelim.

Yılların muhalefet partisi var zaten mecliste

• önce anti bakış açısından vazgeçin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Somadaki gibi vatandaşa tekme atabilirsiniz,

Görme engelli bir vatandaşınıza hakkını arayacak iken veya bir şikayeti anlattığında körsün sana iş bulmuşuz diyerek aşağalayabilirsin.

Yada kurmaylarınızdan yani bakanlık vereceğiniz adamların 4-5 tanesi yolsuzluk yapabilir.

Bir tane cemaat bulup ilk önce ona tüm imkanları tanıyıp, sonra onu suçlayarak ortadan kaldırmaya çalışın.

İnsanları bize oy vermezseniz ekonomi batar diyerek tehdit edin.

Belediyecilik anlayaşı ile ülke yönetin. Bir tane avm yaptırsanız bir şehirde o şehir kendini kültürlü ve kalkınmış bir şehir olarak görecek.

Bol bol dini sömürü yapın, imralıdaki terörist başı ile görüşün sonra pkk'yı eleştirin ona operasyonlar yapın.

Hdp ve kürtler ne isterse yapın, tabelalar kürtçe olsun, türküm doğruyum çalışkanım demek yasaklansın,

Cumhuriyet bayramlarında 10.yıl marşı vb. yerine mehter marşı çalınsın.

Eğitimi arapsaçına dönüştürün, bir şeyler yapıyoruz diyerek sadece sınav isimlerini değiştirin, bu sene yapıldığı gibi insanlara 1-2 sene önceden haber vermeden kafanıza estiği gibi sınav tarihlerini değiştirin. Tablet dağıttık deyin ama pilot okullara bile doğru dürüst dağıtmayın, okullarda akıllı tahta var deyin anadolunun bir çok yerindeki okulda öğretmenler soba yaksın.

Bol bol içinizde zengin yaratın ve zenginlerin gücünden yararlanın, daha sonra kendi zenginlerinizi yaratın.

İşsizliği istikrarlı şekilde artırın.

üniversiteleri mantar gibi çoğaltıp anadolunun en ücra köşesine teknik bölümleri içeren üniversite açın, öğrenciler bol bol dağda bayırda ineklerle çalışma yapsınlar.

Hayvancılığı bitirin, dışarıdan hayvan alın. Hayvancılık yapan insanları tehdit ederek bu işi yapın.

Yıllardır çalışan adamdan aldığınız vergi yetmez ise birde senin oğlun işsiz diyerek nasıl geçiniyor bu para nereden geliyor deyin ve o yıllarca vergi vermiş adamın sırtına birde oğlu işsiz diye GSS adı altında vergi ekleyin.

Gücün ve güçlünün kölesi olun ama sesini çıkaramayan adamı iyice ezin ezin ki oyunuz artsın.

Öyle beyefendi üslubu kullanmayın bizim milletimiz sevmez öyle işleri, sever gibi görünür ama başında kendisine hakaret eden, kendisine çoban olacak birini arar her zaman çünkü koyun gibi yaşamaya alışmıştır.

İstersen daha zilyon tane sayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 2 Kasım 2015; 21:43:59 >

• Komunist parti oyunu 5e katlamis.
    Bu partiye oy verin. Ciddi fikir ve yönetim çeşitliği olsun. Hristiyan temalı başka bi parti de kurulsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.