Şimdi Ara

güçlü bas verebilen mp3 player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonynin b serisini düşünüyordum fakat araştırdım sesin yeterince yüksek olmadığını yazmışsınız. Bende w810i var mega bass özelliğinden çok memnun oldum ama ses çook kısık. anormal yüksek seslerde müzik dinlemesemde yetersiz geliyor bana. bütcem 150 civarında. ne almam lazım. bass kaliteli olmalı. tabi baslar sesi boğmamalı yani mega bastaki gibi. neyse nasıl bir mp3 almalıyım.

• sony nin clear bass özelliği bulunan cihazlarını tercih et.b serisine yanaşma sakın. e,s,a ve x serisi seni bass yönünden tatmin eder.paran varsa a veya x serisi almanı öneririm.
  • neden b serisine yaklaşmayayım. birde bu cihazların ses çıkışları nasıl yüksek mi? sonynin ses çıkışları çok az diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

sony nin clear bass özelliği bulunan cihazlarını tercih et.b serisine yanaşma sakın. e,s,a ve x serisi seni bass yönünden tatmin eder.paran varsa a veya x serisi almanı öneririm.

bencede
  • pahalı baya ama, deymez bence mp3e o kadar para
  • eski a816 veya s638lerden bulabilirsen al. yeni serilerden daha ucuzdurlar ama bulmak imkansız diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi zil sesi olan mp3'ler
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sandisk sansa clıp almayı düşünüyorum şuan ebaydan nasıl bakalım.
  • Kafanızı karıştırmak istemem ama Gold Bilgisyarda satılan (55 TL) Archos 1 Vison 4 gb modeli bugün elime ulaştı.Elimde 2 GB'lık Sansa Clip de var.Çok detaylı inceleme şansım daha olmadı ama ilk dinlemem de pek fark olmadığını hissettim.Hatta daha hoşuma gitti diyebilirim.

DÜZELTME:Archos ile kulaklık arasına Fiio 3 beslemesi koyduğumu unutmuşum.Bunu öncelikle eklemek isterim.DAP ve kulaklık konularında yorum yapabilecek kadar konuya hakim ve deneyimimin olmadığını düşünüyorum.Dolayısıyla da yanıltıcı olamak istetemem ama tespitlerimi de yazayım.Malzeme kalitesi olarak tatminkar.Pil için daha birşey söyleyemem.Çünkü ürün bugün elime ulaştı.Bir de Clip göre şarkılarda alttan gelen tıslama sesini daha çok duyar gibiyim.Kulaklık olarak Sony EX300 kullanıyorum.Hafta sonuna da SoundMagic PL 30 elime geçerse dinleme şansım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 21 Eylül 2010; 1:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Kafanızı karıştırmak istemem ama Gold Bilgisyarda satılan (55 TL) Archos 1 Vison 4 gb modeli bugün elime ulaştı.Elimde 2 GB'lık Sansa Clip de var.Çok detaylı inceleme şansım daha olmadı ama ilk dinlemem de pek fark olmadığını hissettim.Hatta daha hoşuma gitti diyebilirim.

bi inceleme yapıp buraya veya bana archos 1 ve sansa clip arasındaki farkları + - yönleri yazarmısın? (özellikle ses kalitesi ve batarya) çünkü fiyatı çok uygun bende archos + kulaklık alabilirim sansa dan cok bi eksisi yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Kafanızı karıştırmak istemem ama Gold Bilgisyarda satılan (55 TL) Archos 1 Vison 4 gb modeli bugün elime ulaştı.Elimde 2 GB'lık Sansa Clip de var.Çok detaylı inceleme şansım daha olmadı ama ilk dinlemem de pek fark olmadığını hissettim.Hatta daha hoşuma gitti diyebilirim.

Ben de bir hafta kadar evvel Gold bilgisayar'dan merak edip, Archos 1 vision almıştım.. Ses kalitesi fena değil ama sansa clip'le yarışacak düzeyde de değil yani.. Kişsel eq ayarı hassas değil.. hazır jaz modu kişisel ayarından daha dolgun ve net bir ses tonu veriyor..
    Özellikle bas seviyesini ne yaparsan yap, istediğin yeterli seviyeye çıkartamıyorsun..Bu modelde biraz bas zafiyeti var..
    ses kademesi 1-40 arası.. 30 kademe gayet yeterli..
    Archos 1 vision için;sadece piyasada ki çakma mp3 player'ları alacağınıza bunu alın diyebilirim. çünkü 55 liraya 4gb bir player sahibi olursunuz..

• Sansa Clip+ ile yarışabilecek ürünler
    iriver spinn/lplayer/clix
    x-fi serisi zenlerdir..

Gerisi aynı fiyat aralığında fıss
    gerçi aynı fiyat aralığı sadece iriver lplayer var...
  • valla bu sansa clip de manuel ayarlar da bası arttırdım mı gayet yeterli diyorlar ama daha hala kararsızım.
  • Bulabilirsen cowon d2 al.seni tatmin eder bass konusunda.bide yanina cks70 yada 90 alirsan bass konusunda nirvana'ya ulasirsin heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.