Bildirim
gucci ve guess neden çok pahalı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
diesel 250-300
cavalli 350
boşver levis tan şaşma_____________________________ En tehlikeli insanlar en dindar görünenlerdir. Bir de organize olup güç kazanmışlarsa her türlü Allahsızca girişimi bekleyebilirsiniz.
Alberto Rivera -
Cavalli 350 ye bul alalım birkaç tane
İndirimsiz olacak tabi_____________________________ "Sizinle daha önce yazışmış mıydık?" -
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
İndirimsiz olacak tabi
kaç kere söyledim yazmak için yazmayın diye
başlangıç fiyatlarını yazdım ayrıca alıcaksan kazık mı yemeyi seviyosun indirimsiz olacak tabi diye yazmış_____________________________ En tehlikeli insanlar en dindar görünenlerdir. Bir de organize olup güç kazanmışlarsa her türlü Allahsızca girişimi bekleyebilirsiniz.
Alberto Rivera -
bu videodaki kıyafetler kaç paradır acaba http://www.gucci.com/us/video/fall-runway-mens/
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: bilinçli
bu videodaki kıyafetler kaç paradır acabahttp://www.gucci.com/us/video/fall-runway-mens/
kaç para olursa olsun sen bunları giyip sokaga çık seni tiye alırlar_____________________________ En tehlikeli insanlar en dindar görünenlerdir. Bir de organize olup güç kazanmışlarsa her türlü Allahsızca girişimi bekleyebilirsiniz.
Alberto Rivera
-
quote:
Orjinalden alıntı: Jijimm
quote:
bu videodaki kıyafetler kaç paradır acabahttp://www.gucci.com/us/video/fall-runway-mens/
kaç para olursa olsun sen bunları giyip sokaga çık seni tiye alırlar
neden tiye alıcaklarki_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
kaç para olursa olsun sen bunları giyip sokaga çık seni tiye alırlar
neden tiye alıcaklarki
bi konuda arkadaş doğru diyo senin o elbiseleri alabilmen için ya dünya standartlarında yüksek miktarda gelire sahip olabilmen yada zengin birinin oğlu olman gerekiyor zaten_____________________________
-
görmüyomusun yakası kürklü karı gibi adamlar baksana yüzlerine kaç türk erkegi böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 30 Ağustos 2007; 12:29:36 >_____________________________ En tehlikeli insanlar en dindar görünenlerdir. Bir de organize olup güç kazanmışlarsa her türlü Allahsızca girişimi bekleyebilirsiniz.
Alberto Rivera -
bu tip markaların aşırı pahalı olması dünyaca ünlü modacıların koleksiyonları olmasından kaynaklanıyor onlar bu kıyafetleri sizlere bizlere tasarlamıyor tüm dünyadaki zenginlere tasarlıyor haliyle bizlerede çok pahalı geliyor örnegin bir madonnaya 500 milyonluk bir kot hiçte pahalı gelmez diye düşünüyorum _____________________________ kalem yok kiii:P -
Onlar ne öyle ya kürklü mürklü Bedava verseler giyilmez onlar
_____________________________ Allah'ım Gönlümüzde Olanları Hakkımızda Hayırlı Eyle...
Hakkımızda Hayırlı Olana Gönlümüzü Razı Eyle...
-
quote:
Orjinalden alıntı: zızı
bu tip markaların aşırı pahalı olması dünyaca ünlü modacıların koleksiyonları olmasından kaynaklanıyor onlar bu kıyafetleri sizlere bizlere tasarlamıyor tüm dünyadaki zenginlere tasarlıyor haliyle bizlerede çok pahalı geliyor örnegin bir madonnaya 500 milyonluk bir kot hiçte pahalı gelmez diye düşünüyorum
peki bu ünlülerin yada zenginlerin gösteriş merakı neden. ben senden üstünüm demek mi istiyorlar diğer insanlara_____________________________ Life is one big party when you're still young -
quote:
quote:
İndirimsiz olacak tabi
başlangıç fiyatlarını yazdım ayrıca alıcaksan kazık mı yemeyi seviyosun indirimsiz olacak tabi diye yazmış
350 ye indirimsiz haliyle blayım 100 tane alır stok yapar satarım
hiç ticaretten anlamadığın belli_____________________________ "Sizinle daha önce yazışmış mıydık?"
-
Gavur malıda ondan. _____________________________ -
sizin gibi zenginleri soymak için,
pahalı olan seyin en iyisi oldugunu düşünenler için,
1 kot için yazdıgınız rakamlar bir kişinin 1 aylık kazandıgı asgari ucret.
bu konuya_____________________________ Bi cinnet herşeyi halleder.
Klansavasları - w6,w9 -
quote:
quote:
quote:
İndirimsiz olacak tabi
başlangıç fiyatlarını yazdım ayrıca alıcaksan kazık mı yemeyi seviyosun indirimsiz olacak tabi diye yazmış
350 ye indirimsiz haliyle blayım 100 tane alır stok yapar satarım
hiç ticaretten anlamadığın belli
tamam al gel 35000 ytl yi alıp stok yapalım sana
seninde paradan anladıgın belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 31 Ağustos 2007; 14:35:12 >_____________________________ En tehlikeli insanlar en dindar görünenlerdir. Bir de organize olup güç kazanmışlarsa her türlü Allahsızca girişimi bekleyebilirsiniz.
Alberto Rivera
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X