Şimdi Ara

Güç Kaynağına Hava Bastım Şimdi Çok Ses Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasamdaki tozları temizlemek için aldım hava üfleyen bi süpürgeyle tazzikli hava üfledim kasanın içine. Toz fln kalmadı ama daha sonra bilgisayarı açtıgımda acayip ses gelmeye başladı.

bütün fanlara hava üfledim ekran kartı işlemci gibi. Psu fanınada üfledim tabi. Şimdi psudan mekanik bir ses geliyor.

Ne yapmalıyım dagıttımmı sizce güç kaynagını.Garantiside yok.Bi yardım edin nası kesebilirim bu sesi. Bilgisayarcılara fln götürsem tamir ederlermi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 18 Haziran 2008; 22:35:02 >

• Tavsiyem ac PSU'yu bir bak belki fan biryere değiyordur. Belki kendin çözebilirsin.

Yani ben olsam açardım çünkü çok açtım şimdiye kadar psu fanını değiştim vs.

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • üflenen hava fanları max limitini zorlayarak döndürmüş olabilir, aksi yönde uzun süre döndürmüş olabilir,

havayla temizlik yaparken fanlari elle tutarak dönmesini engellemek gerekiyor yoksa bu tip sorunlar olabilir.

güç kaynağının içini açarak fanı eş değeriyle değiştrebilirsin ama bazılarında lehimli oluyor fan ona dikkat etmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 18 Haziran 2008; 23:03:35 >
  • teşekkürler. Dediğiniz gibi Fanları tutmadıgımdan çok döndüüler üstelik kimiside dogal olarak ters yöne döndü. O yüzden sanırım böyle bi sorun oldu. Az önce kasanın fanlarından birini çıkardım ses nerdeyse gitti. Ses psudan degil onun hemen altındaki fandan geliyorumuş. psuda bi sorun yok gibi şimdilik ama bi şey dikkatimi çekti o eskidende oluyomuydu bilemedim size sorayım.

bilgisayar kapandıktan sonra psu az da olsa dönüyor çok hafifde olsa. dıarıyada hafif bi hava üflüyor. Bu normalmi bilgisayarı kapatmışım ama hala devam ediyor az üflemeye. Güç kayynagını kapatıp açınca duruyor anca
  • bazı powerlar, kapandıktan sonra komponentler iyice soğusun diye fanını bir süre daha çalışmaya devam ettirebilior (bknz glacial power), o tip bir özelligi olsa gerek sizin psu nunda.

bu bi sorun degil aksine iyi birseydir

Orjinalden alıntı: revenger11

bazı powerlar, kapandıktan sonra komponentler iyice soğusun diye fanını bir süre daha çalışmaya devam ettirebilior (bknz glacial power), o tip bir özelligi olsa gerek sizin psu nunda.

bu bi sorun degil aksine iyi birseydir

Ben de bilgisayarım geç kapanıyor diye sinir oluyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.