Şimdi Ara

Güç Kaynağı Yeterli Gelirmi Bu Karta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENİM BİLGİSİYARIM ŞİMDİ ŞU İ7 3770 P8H61 GT 630 8 GB TEK MODUL RAM 1 SLOT (2 Sİ GELEBİLİR) VE SEİDON 120M SIVI SOĞUTMA + 8 KASA FANI (4 Ü LEDLİ) GÜÇ KAYNAĞIM İSE CORSAİR CX 600 WATT ŞİMDİ YETERLİ AMA BEN EKRAN KARTINI BU İKİ EKRAN KARTINDAN BİRİ YAPARSAMhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11196-19-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65316 GÜÇ KAYNAĞI PROBLEM ÇIKARIRMI VEYA BENİM ŞİMDİKİ EKRAN KARTIMLA DRİVER ÇAKIŞMASI OLURMU OLURSA NASIL ATLATABİLİRİM (FORMAT HARİÇ) YARDIM EDİN !!!

• http://tr.msi.com/service/power-supply-calculator/ buradan bak yada googleye psu calculator yaz bileşenlerini seçip öğrenebilirsin.Kabataslak 500w hesapladım alacağın kartla, psuda kaliteli yazdığı değeri verir.Yeni kartı almadan önce bütün driverleri sil kartı ondan sonra tak pek sorun olacağını sanmam yada garanti olsun diye driver sweeper programını indirip silmen en rahatı.
  • o kartlar 200w kadar güç istiyormuş. POWER
    sıvı soğutma sistemi içinse sitesinde 3.6w yazıyor BKZ
    fanlar falan 600w psu yu çok etkilemez tahminim.

rahatlıkla yetmesi lazım 600w kaliteli psu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Kasım 2013; 1:21:59 >

• 3770 ve gt 630
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris6677

3770 ve gt 630

• Corsair CX600 Yerden yere vurur bu sistemi hocam Çok kaliteli bir güçkaynağınız var. Gözünüz kapalı kullanabilirsiniz. Hiçbir şekilde problem çıkarmaz
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Driver çakışması olmaması için ekran kartını takmadan önce driver fusion ile ekran kartınıza ait bütün driverları silin ondan sonra yeni ekran kartınızı takın ve en güncel driver'ını yükleyin. Güç kaynağınızın yeterli geleceğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris6677

3770 ve gt 630

Casper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CASPER değil toplama bilgisiyarcının hatası bana i7 lik güzel sistem topla dedim bunu topladı salak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

CASPER değil toplama bilgisiyarcının hatası bana i7 lik güzel sistem topla dedim bunu topladı salak

O adamın bilgisayarciligindan şüphe ederim o işlemciye o kart saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    benim anlamadigim olay, gidip yanlis sistem kuruyor/kurdutuyorlar, sonra buraya gelip ''olmus mu?" ''su bu yeterli mi" gibi sorular soruyorlar

o sistemi almadan once gelip sormak varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

benim anlamadigim olay, gidip yanlis sistem kuruyor/kurdutuyorlar, sonra buraya gelip ''olmus mu?" ''su bu yeterli mi" gibi sorular soruyorlar

o sistemi almadan once gelip sormak varken

ben olmuş mu diye sormuyorum ekran kartı güç kaynağına yetermi diye soruyorum bilgisiyarcıda almış parçaları geri de iade edemedik ve o zaman bu siteyi bilmiyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.