Şimdi Ara

Güç Kaynağı yardımı arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımımn bir açma sorunu vardı ve bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı güç kaynağıımın sorunlu olduğunu söyledi çıkarılan güç kaynağının markası Aopon FSP 300 WALT onun yerine Orange Blue 480 Watt adlı bir güç kaynağı taktı.Ama asıl önemli nokta taktığı markanın bir Çin malı olması bu da beni şüphelendiriyor çünkü eski güç kaynağımın ağırlığı yenisinden daha fazla.Sistemim ise Pentium D 1 Gb Ram 512 MB Atı Saphırre 3850... acaba şu anki güç kaynağım gerçekten 480Watt mıdır Çin malı olması sebebi ile biraz çelişkilerim var.Yüksek sistem gerektiren oyunlar yüklediğimde anakartı,ram i yakarım diye korkuyorum bana bir akıl verirseniz çok memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 8 Ekim 2008; 20:39:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorki_26

Arkadaşlar bilgisayarımımn bir açma sorunu vardı ve bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı güç kaynağıımın sorunlu olduğunu söyledi çıkarılan güç kaynağının markası Aopon FSP 300 WALT onun yerine Orange Blue 480 Watt adlı bir güç kaynağı taktı.Ama asıl önemli nokta taktığı markanın bir Çin malı olması bu da beni şüphelendiriyor çünkü eski güç kaynağımın ağırlığı yenisinden daha fazla.Sistemim ise Pentium D 1 Gb Ram 512 MB Atı Saphırre 3850... acaba şu anki güç kaynağım gerçekten 480Watt mıdır Çin malı olması sebebi ile biraz çelişkilerim var.Yüksek sistem gerektiren oyunlar yüklediğimde anakartı,ram i yakarım diye korkuyorum bana bir akıl verirseniz çok memnun olurum...

gorkiiiiii ben esma tanidin mi ? sana özel mesaj göndermek istedim ama gitmedi maalesef
    lütfen mesaj ayarini düzenler misin ?
    buarada paylasim icinde tskler ;) :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜç kaynağı sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Güç Kaynağı Sıkıntısı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.