Şimdi Ara

Güç kaynağı ve USB çıkışları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Güç kaynağı sayfasında biraz gezindim ama aynı problemi göremediğim için yeni konu açma gereksinimi duydum.
    Benim bilgisayar 6 senelik bir bilgisayar. Toplama değil.
    3 sene öncesine kadar kasanın yan tarafındaki kulaklık girişinin üstündeki usb çıkışları çalışmamaya başladı. daha sonra arka taraftakileri kullanmaya başladım. Benim problemim şu:
    Çoğunuzun başına gelmiştir. Bazen atıyorum bilgisayara mp3 ü şarj etmek için usb ye takarsınız. kalır o orda. Daha sonradan bilgisayarı açtığınızda görüntü gelmez. MP3 ü çıkardığınızda ise bilgisayar açılır . Bu başınıza gelmiştir elbet. Benim bu oluyordu fakat şu sıralar bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyor. kapıyorum klavyeyi mouse u ve hoparlör ün usb ye giren kablolarını çıkartıp açıyorum. açılıyor. ve sonradan tek tek takıyorum bunları ki bazı usb çıkışları çalışmıyor bazen. bazen çalışıyor. hangisi çalıştırırsa ona takıyorum. Yani hep bnu yapıyorum. Bu güç kaynağımın öldüğünü mü gösterir. Birde CPU çok ısınıyor. Termal macunu çok güzel ve doğru bir şekilde sürdüm. fanımdada bir sıkıntı yok gibi fakat CPU dün çok ısınıyordu. Bugün usb kablolarının bir kaçının yerini değiştirdiğimde CPU ısısı rahatladı biraz. Sorunu bir türlü çözemedim . Sorun güç kaynağımı acaba ? yardımcı olabilirmisiniz ?

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.