Şimdi Ara

Güç kabloları sata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HDD ile ssd kablosunu bağladimda doğrumu değilmi bilmiyorum tek tek yazım pcu taktım ekran kartininkini taktim 24 pin i taktim ama ssd HDD karıştırdım sanirim
     Güç kabloları sata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açtığın konu ile çektiğin resim birşey ifade etmiyor, ne anlatmak istediğin, ne sormak istediğin anlaşılmıyor.
    disklerle anakartın arasında sata kablosu bağlı olmalı, ve psu'dan gelen güç kablosuda disklere bağlı olmalı.
    yani o gördüğün hdd ve ssd üzerindeki 2 girişede kablo bağlamış olman lazım.

kardeşim, pc üzerindeki power tuşunun soketini anakart'a takman biraz zor olabilir senin için. sonrasında herşeyi yaptım ama pc açılmadı diye konu açabilirsin :D
    bu seferliğine bir bilgisayarcıdan yardım almanı tavsiye ederim. sonrasında öğrenirsin zaten.
  • Sata kablolari bir ucu hdd digeri anakart--sata kablosu bir ucu karsiligi anakart..psu guc kaynagi uzerinden gelen guc kablosu hdd-ssd seklinde montaj tamamla ancak isletim sistemi kurulacak ise ssd ye sistemden hdd sok sistemi kur hdd tekrar tak cakisma olabiliyor ssd kurulumu sirasinda yaz bakalim yine....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart kasa fanı bağlantısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.