Şimdi Ara

Güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmak yerine art arda reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba abilerim, bu sorunu 1 haftadır yaşıyorum. Herkes ya psu yada ramde sorun var dedi. zaten bilgisayarda bi sorun varsa dedikleri garanti 3 şeyden biri "ramde sorun vardır."
    Fakat tek tek denediğimde ramde bi sorun olmadığını gördüm, hdd de yok, ekran kartında da değil (başka bir bilgisayara takıp denedim) Sonra dedikleri üzere psu da sorun olabileceğini düşündüm. Sonra acaba gerçekten öyle mi diye psuyu da söktüm arkadaşla beraber baktık, garip olan şu ki sonrasında bilgisayarın parçalarını geri taktığımda hani olmamışsa boşuna zahmet olmasın diye kasaya sadece güç kablosunu bağladım (internet kablosu, mause vs. bağlamadım) bilgisayar kesintisiz çalıştı. Sonra sorun halloldu diye düşünüp kabloların hepsini bağlayınca yine aynı sorunla karşılaştım. Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var, umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkür ederim.

• aynı sorunu ben yaşamıştım masaüstü bilgisayarımda power supplyda idi hata değişti sıkıntı kalmadı.
  • şase var. bağladığın herhangi bir parça yada kabloda (+) ve (-) birbirine değiyor ve bu yüzden pc önlem olarak açılmıyor.
  • peki ne yapmamı önerirsin, hangi kablolara bakmam daha önemli bu durumda?

edit: ne olduğunu anlamadım fakat pc açılmasa bile ramlerin aşırı ısındığını gördüm, hal böyle olunca işlemcinin macununu değiştirdim, sorun halloldu. İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraketmen -- 9 Ekim 2013; 10:50:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.