Elimde Dv6-1142et bulunuyor. alette 4530 ati ekran kartı ve t6400 işlemci var
yanlız sorunum biraz garip ben aleti ne zaman "dengeli" güç profiline alsam kitleniyor, yavaşlayıp afallıyor. ne yapacam bilemiyorum hep "Yüksek performans" da kullanmak zorunda kaldım
dengeli güç modunda bilgisayar tam kapasite çalışmaz, senin o sırada arka planda çalışan programların için bu mod yeterli olmuyor demekki. performansta kullanmanı öneriyorum
arkaplanda hiç birşey çalışmıyor. üstelik görev yöneticisinde gayet %1 üzeri program da yok
bi anda tüm videolar takılmaya başlıyor, benzer özellikteki asus ta bu olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr
dengeli güç modunda bilgisayar tam kapasite çalışmaz, senin o sırada arka planda çalışan programların için bu mod yeterli olmuyor demekki. performansta kullanmanı öneriyorum
olayın güç yetmemesiyle ilgisi yok. aynı sorun bende de var ama bende güc tasarrufu moduna alınca oluyor. pc gayet hızlı calısırken birden hızı nerdeyse milyonda 1e düsüyor. güc modunu bile degistiremez hale geliyorsun.
arkadas için tek çözüm yüksek performans modunda kullanmak. bide arkadasa bir sorum var. hp nin kendi kurdugu windowsu mu kullanıyor acaba?
kendim kurdum, hatta yeni formatladım yine durum aynı ekran kartından mı işlemciden mi bilemedim. sürekli YÜKSEK performansta mangal gibi anasını satayım