Şimdi Ara

GTX970M 6GB/İ7 4700MQ/120GB SSD/8GB RAM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Satılık Victor p503. 8 aylık makine 16 ay daha garantisi var.
    -i7 4700MQ işlemci
    -GTX970M 6 gb Ekran kartı.
    -8GB DDR3 1600mhz ram
    -120gb ssd
    -1900x1080 full hd yansızmasız ekran
    -Çok renkli klavye.
    Sormak istediğiniz soruları sorabilirsinz. GTA 5'i ultrada 60fps ile oynatıyor.
    Zaten anlayan anlar bu pcden.
    fiyat:3800 tl. pazarlık yok. Ciddi alıcılar sadece . Boş konuşacaklar lütfen uzak durun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo1010 -- 17 Ekim 2015; 13:50:50 >

• Takip
  • Taksit var mı ?
  • sanalpazardan ilan açarım ordan taksit ile alabilirsinz. fiyat 4000 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo1010 -- 17 Ekim 2015; 13:53:24 >
  • Fiyat tabi bütçemi aşıyor. Şu dollara bağlı olay işte. Aynı makineyi Özellikleri ( klavyesi tr yazılım dışında ) yurtdışında buldum. TL ile hesapladığımda 3000 e yakın bir fiyat çıkardı tabi taksit olayı yok yurtdışında o kötü. Elimdeki laptobu satabilsem alabilirim ama şuan araştırıyorum sadece. Hayırlı satışlar dilerim tekrardan
  • faithme kullanıcısına yanıt
    Tanıdğın yoksa benim yapabileceğim bişey yok.
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gtx 970 sli mi ? 6 gb e.kari demissinizde. Benim bildigim 970 3 gb. 980 4 gb oluyodu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmvsn -- 11 Ekim 2015; 14:06:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grkmvsn G kullanıcısına yanıt
    gtx 970m 6gb lık versiyonu. tek kart.
  • Hocam sifiri bu cihazin su an 3700 indirimde bu fiyata satman zor hayirli satislar

• kml26 K kullanıcısına yanıt
    bu ürün şu an üretici tarafından tedarik edilemiyor. sıfırının 3700 olma ihtimali yok. monsterda eşdeğer pc 4800 lira. 3700 liraya bulduysan link at bende alayım
  • kml26 K kullanıcısına yanıt
    tamam bende link atarsanız hem alacaklar için iyi olur hem ben 1 tane daha alırım 3700 den
  • hocam belli bi birikmiş param var öğrenciyim babamdan yardım alıp parayı denkleştirebilirsem siz de satmamış olursanız gelip bakıcam laptoba.bi oyun bulunsun içinde test etmelik: )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maldan adam kullanıcısına yanıt
    Var hocam oyun . sıkıntı olmaz o konuda
  • Victor firması battı galiba. Ürünlerin garantileri sıkıntıya girdi. Ben de victor sahibiyim allah kolaylık versin hepimize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de son kalan g802 lerden alacaktım sonra stok bitti gözüktü alacağım gün. Bugün baktım siteleri açılmıyor. Galiba battı gerçekten. İyi ki almamışım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.