Şimdi Ara

Gtx770 li Sistemmi Ps4 mü Yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya 770 li bir sistem kurucam ya da bekleyip ps4 çakıcam hangisi mantıklı şuan ki pc mal gibi işlemci darboğaz yapıyor monitörü mal gibi rami mal gibi kısacası mal gibi bf3 multi zor oynuyorum o yüzden hangisini tercih etmeliyim(Hayatımda hiç konsol almadım ancak salonlarda çok eğlenerek ps3 oynarım daha zevkli geliyor salonda ama grafik olarak tatmin etmiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 12 Haziran 2013; 0:00:01 >

• Kişiye göre değişir bence. Zevk meselesi. Yeni nesil konsollar grafik olarak bekleneni verecek nasıl olsa, 770 te üst seviye bir kart zaten. 2 side tatmin eder zevkine kalmış. Ben 770 li sistem toplardım şahsi fikrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Kişiye göre değişir bence. Zevk meselesi. Yeni nesil konsollar grafik olarak bekleneni verecek nasıl olsa, 770 te üst seviye bir kart zaten. 2 side tatmin eder zevkine kalmış. Ben 770 li sistem toplardım şahsi fikrim.

Eyw saol fikir için(Aslında fikrim konsola çıkacak oyunlar yüzünden kayıyor big Mgs bir Gow veya bir Gt yok)
  • PS4 PS4 den oyunlar gene PC'ye iğrenç port edilirse yemişim kartını 1500TL lik sistem port yüzünden PS3 den grafik açısından iyi olsa da stabilitesi yerlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

PS4 PS4 den oyunlar gene PC'ye iğrenç port edilirse yemişim kartını 1500TL lik sistem port yüzünden PS3 den grafik açısından iyi olsa da stabilitesi yerlerde

Pc bazen çok iyi oluyor bazen en b.k platform oluyor oyun oynamak bile dert
  • Konsol: Rahatlık, sorunsuzluk, tak oyunu oyna.

PC: O da rahat, ama sorunlar çıkabiliyor, sürekli masraf.

Bana göre, Exc oyunlar için konsol da olmalı, Multi ler için yine PC olmalı. İki defa Xbox 360 alıp satan biri olarak yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Haziran 2013; 0:05:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Konsol: Rahatlık, sorunsuzluk, tak oyunu oyna.

PC: O da rahat, ama sorunlar çıkabiliyor, sürekli masraf.

Bana göre, Exc oyunlar için konsol da olmalı, Multi ler için yine PC olmalı. İki defa Xbox 360 alıp satan biri olarak yazıyorum.

Ben multi ağırlıklı oynuyorum sistem toplıyayım o zaman 2 sene sonra da ps4 imkanım olursa alabilirim sanırım öyle daha iyi olur peki gtx770 hakkında fikriniz neler watch dogs ve bf4 te tahminen nasıl çalışır ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    İyi ayarlarda oynatır akıcı olarak.

Ayrıca PS4 hemen alnmaz zaten. Belli mi olur kronik sıkıntısı falan vardır.

Zaten 2 sene sonra SLIM sürümü çıkacaktır, hem oyun olarak çeşitleri de olur. En önemlisi TR piyasasında 2. eli de oluşmuş olur. Çünkü Orj. oyunları pahalı olacak biliyoruz.

İllegal olarak oynamak isterseniz bilemem, ne zaman kırılır orası da meçhul.
  • quote:

İyi ayarlarda oynatır akıcı olarak.

Ayrıca PS4 hemen alnmaz zaten. Belli mi olur kronik sıkıntısı falan vardır.

Zaten 2 sene sonra SLIM sürümü çıkacaktır, hem oyun olarak çeşitleri de olur. En önemlisi TR piyasasında 2. eli de oluşmuş olur. Çünkü Orj. oyunları pahalı olacak biliyoruz.

İllegal olarak oynamak isterseniz bilemem, ne zaman kırılır orası da meçhul.

Saol yardımcı oldun pc iyi bir seçim bu durum o zaman birde gta 5 erken gelse pc ye ah ah
  • PS4 almak benim de aklımda var ama 2 sene geçince tabi.

GTA 5 Eylül'de konsollara geliyor. PC için onaylandı zaten, 6 ay sonra da PC ye gelir herhalde, 2014 ilk baharına yani.

Tabi önce konsollardan ekmek yiyecek.
  • quote:

PS4 almak benim de aklımda var ama 2 sene geçince tabi.

GTA 5 Eylül'de konsollara geliyor. PC için onaylandı zaten, 6 ay sonra da PC ye gelir herhalde, 2014 ilk baharına yani.

Tabi önce konsollardan ekmek yiyecek.

gta nin pc deki zevkide hicbiyer d yok hani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 4 sorunluydu, 5 nasıl olur bilmiyorum ama ben 4850 ile bitirmiştim.

PS3 - X360'da akıcılık falan yerlerde olacak zaten, çözünürlük desen yine 720P olur. PC de her türlü daha kaliteli oynanır.

GTA 5 in hakkı Xbox One ile PS4 idi, ama milyonlarca PS3 X360 sahibi var, onlardan sağlam gelir elde edilecek. O yüzden şimdiki konsollara çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Haziran 2013; 0:29:22 >
  • Saolun tekrar pc de bf4 multi akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 12 Haziran 2013; 0:41:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.