Bildirim
GTX770'i bilgisayar görmüyor ve update olmuyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı olarak gtx 770 mi yoksa standart vga olarak mı görünüyor?İlave olarakda bu karttan önce herhangi bir başka model kart sistemde varmıydı? -
quote:
Orijinalden alıntı: mur88
Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı olarak gtx 770 mi yoksa standart vga olarak mı görünüyor?İlave olarakda bu karttan önce herhangi bir başka model kart sistemde varmıydı?
Hayır kullanmadım. Sistem de 1 aylık zaten.
Edit: Standart VGA görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meert. -- 17 Şubat 2014; 17:31:29 > -
Peki kartın tüm güç bağlantılarını ve fanlarını kontrol ettiniz mi yani kart çalışıyor mu?Peki bu sürücüden önce hangi sürücü vardı ve bu sorunla nasıl ortaya çıktı?Bir aylıksa demek ki daha önceden yoktu.Kart üzerinde iki tane güç bağlantı portu var ve bunların üzerinde iki tanede led var iki bağlantı yerinde bu ledler yeşil olarak görünüyor mu? -
Iki LED de yeşil olarak yanıyor hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayarınızda driver kalıntıları varsa öncelikle onları silin
ondan sonra beta olmayan windows tarafından onaylanmış en son sürüm sürücüyü yükleyin. Çalışması gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ookami
bilgisayarınızda driver kalıntıları varsa öncelikle onları silin
ondan sonra beta olmayan windows tarafından onaylanmış en son sürüm sürücüyü yükleyin. Çalışması gerekiyor.
Hocam açıkçası devire kalıntıları nasıl silebileceğim hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forums.geforce.com/default/topic/550192/display-driver-uninstaller-ddu-v12-2-released-02-09-14-/
buradaki programı kullan ama uninstall işini bilgisayarın güvenli kipteyken yap
en son WHQL geforce sürücüsünü kullan -
quote:
https://forums.geforce.com/default/topic/550192/display-driver-uninstaller-ddu-v12-2-released-02-09-14-/
en son WHQL geforce sürücüsünü kullan
Çok teşekkürler hocam.
Son olarka bir sıkıntım daha var. Benim kullandığım monitör kendi için bir hoparlör sistemi bulunduruyor ve normalde ses alabiliyordum ama artık onu da alamıyorum. Ekran kartının driver işlerini düzeltince bu sorunu da bertaraf etmiş olur muyum ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MeDaLion_
quote:
Çok teşekkürler hocam.
Son olarka bir sıkıntım daha var. Benim kullandığım monitör kendi için bir hoparlör sistemi bulunduruyor ve normalde ses alabiliyordum ama artık onu da alamıyorum. Ekran kartının driver işlerini düzeltince bu sorunu da bertaraf etmiş olur muyum ?
hem görüntü hem ses taşıyan bağlantı HDMI'dır yani şu an monitörünüzü DVI veya VGA ile bağladıysanız ses çıkmaz.
Ya da hoparör arızalı da olabilir ama bunu anlarsınız cızırdar vb.
-
quote:
quote:
quote:
Çok teşekkürler hocam.
hem görüntü hem ses taşıyan bağlantı HDMI'dır yani şu an monitörünüzü DVI veya VGA ile bağladıysanız ses çıkmaz.
Hocam sorunlar devam ediyor maalesef ya. Bütün driverları sildim sonra GPU ile gelen DVD'den driverı kurdum. Sonra en güncelini yüklerken hata alıyorum kurulum başarısız diye.
-
En üstteki resimde seçilmeyen yazıyor acaba sizmi seçmiyorsunuz?Çünkü benim ekran kartını direk taktığım gibi okudu.Windows updatelerinden dolayı tanımıyor olabilir.Pcnizin güncellemeleri tammı? -
bence temiz bi format sorunu çözer -
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok teşekkürler hocam.
Hocam sorunlar devam ediyor maalesef ya. Bütün driverları sildim sonra GPU ile gelen DVD'den driverı kurdum. Sonra en güncelini yüklerken hata alıyorum kurulum başarısız diye.
DVD'den driverlari kurabiliyorsaniz sorun Beta Driver yuklemeye calistiginiz icin olabilir. En son stabil surumu bir deneyin.
-
Teamviewer ile bağlanıp bir bakmak lazım -
Yanlışlıkla monitörü onboard ekran kartının çıkışına takmış olmayasınız ? -
O zaman görüntü alamaz ama? -
Gtx 770 de 8 + 6 pin girişi var. 8 pinlikten 2 adet 6lık çıkışı var 2 adet 6 lığıda psu ya takmanız lazım. Güç bağlantıları tam ise ekran kartınızı pc nin tanıması lazım. Sizin verdiğiniz resimde "standart görüntü bağdaştırıcısı" yazıyor. Bu da demek oluyor ki pc niz ekran kartını normal bir kart olarak algılıyor, marka model vs. tanımıyor. Öncelikle bunu tanımlamanız lazım. Kartınızın modeline uygun (asus, msi vs.) internet sitelerinden uptade lerini yapınız. Ayrıca sorun anakarttan da olabilir. Anakartınızın cd sinden (varsa) update yapın. Formatlık bir durum yok. B u dediklerimi deneyin evvela. Kolay gelsin -
borubeyin dediklerini yapmalısın doğru şeyleri yazmış. açıkçası ilk aklıma gelen yukarıda denediğin gibi driver sweeper dı ki nvidia programındansa driver sweeper programını kullanmanı tavsiye ederim
anakartın chipset driverlarını güncellemeyi deneyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X