Şimdi Ara

gtx750ti Çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör arızası sebebiyle eski monitörümü bağladım bugün . Samsung SyncMaster 931nw model . 1440x900 en son çözünürlüğü . Fakat Oyunlarda 1440x900 ayarı bulamıyorum . 1600 lü modlar var 1024x768 yaptığımda monitör uyarı veriyor 1440x900 sınırını aştınız diye . Örneğin BF4 te 1300 lü modlar var çok kötü bir görüntü var bunu nasıl ayarlayacağım .

• su programla surucuyu temiz bir bicimde silebilir yeni surucu kurabilirsin ama kim ugrasacak dersen format da atabilirsin.

http://www.wagnardmobile.com/DDU/download/DDU%20v15.5.1.0.exe

oncelikle program ekle kaldirdan surucunu kaldir.linkteki exe'ye sag tikla winrar ile ac bir yere sonra programi calistir guvenli kipte acayim mi diye soracak evet de bastan baslayacak ve guvenli kipte acilacak program ekrani gelecek eski kartin amd diyelim amd'yi sec hatta islemi bir daha yap nvidia'yi da sec hic surucu kalmasin sistemde.zaten islemi bitirince bastan normal windows'u aciyor yeni surucuyu kurabilirsin.

• RayMcCall kullanıcısına yanıt
    oyun desteklemiyor olabilir o çözünürlüğü
  • eski montörüne göre ayarlı kalmış olabilir ayarlar yeni monitörü tanıtığınıza eminsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

eski montörüne göre ayarlı kalmış olabilir ayarlar yeni monitörü tanıtığınıza eminsiniz ?

Zorda olsa yaptim tesekkür ederim hepinize .. not:format atarak çözdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.