Şimdi Ara

GTX680 ekran kartlı gamebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neredeyse 1 haftadır araştırma yapıyorum ama monster dısında 680 ekran kartlı notebook bulamadım. monsterda da beklme suresı uzun oldugundan dusunmuyorum. bılınen markalardan elıme ulasabılecek 680'li bır gamebook varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. bir de 680'de cok mu ısrar ediyorum tam hakim degılımekran kartlarına. masaustu pcm de 6950 var ve acıkcası onun performansının ustunde bir gamebook ıstıyorum..

sımdıden tesekkurler..

• TR' de şuan monster hariç gtx680m ekran kartına sahip dizüstü satan marka yok. Yılbaşına doğru gtx670mx-675mx-680m-x gibi kartlara sahip olan yeni marka-modeller gelebilir.

Samsung NP700G7C modelindeki gtx675m, amd hd 6950m den yüksek bir kart. Tabi masaüstüyle, dizüstülerin oyun performansları aynı olmaz. Kullanıcı forumundan oyun performansı vs. gibi konular hakkında detaylı bilgi edinebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_63691593/tm.htm (NP700G7C kullanıcı forumu)

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 18 Kasım 2012; 16:49:58 >

• np7000 dun teknosa da cok guzel ındırıme gırmıstı kacırdım eger haftaya da ındırıme gırerse alıcam artık oradan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

neredeyse 1 haftadır araştırma yapıyorum ama monster dısında 680 ekran kartlı notebook bulamadım. monsterda da beklme suresı uzun oldugundan dusunmuyorum. bılınen markalardan elıme ulasabılecek 680'li bır gamebook varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. bir de 680'de cok mu ısrar ediyorum tam hakim degılımekran kartlarına. masaustu pcm de 6950 var ve acıkcası onun performansının ustunde bir gamebook ıstıyorum..

sımdıden tesekkurler..

Yurt dışından getirebilecek bir tanıdığınız varsa Alienware, Sager, Maingear gibi markalarda 680 var. Hatta Sager'de yanlış hatırlamıyorsam 690 bile var. Ancak garanti gibi konuları araştırmak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.