Şimdi Ara

gtx570-hd6950-hd6970-hd7850-hd7870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum büyük ihtimalle 2.el alacağım eğerki gökten para düşer beni bulursa sıfırda alabilirim Bu 5 karttan 1 tanesini seçeceğim ( gtx570-hd6950-hd6970-hd7850-hd7870 ) İşlemcim i7 960 ,anakartım MSI Big Bang X-Power X58 PCI 3.0 desteğim yok yani. Ama şöyle 2-3 yıl götürsün, sizce hangisini seçmeliyim ve neden? Direk 7850 al kardeş demek yerine sebepleriyle de yazarsak daha çok makbule geçer hem başkalarıda faydalanmış olur.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 4 Temmuz 2012; 20:15:21 >

• HD 6970 veya HD 7870 GTX 580'DE olabilir
  • Nvidia pek düşünmüyorum heleki doğalgaz yerine evi ısıtabilen bi gtx580 hiç tercih etmem ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 470'ten geçilecekse, GTX 670 düzeyinin altına inilmemeli veya 660 beklenmeli. Kişisel fikrimdir
  • Bence 7870.O.c performansiyla 2-3 yil tahat goturur. Ayrica siraladigin kartlar arasinda en son cikani. Pci 3.0 in performansa cok etkisi olmadigini okumustum ayrica bir kac yerde..

• quote:

Orijinalden alıntı: firebird8

Bence 7870.O.c performansiyla 2-3 yil tahat goturur. Ayrica siraladigin kartlar arasinda en son cikani. Pci 3.0 in performansa cok etkisi olmadigini okumustum ayrica bir kac yerde..

İşlemcilerin PCI 3.0 desteği olmadığı için hiç bir etkisi yok şuan için.Yakın zamanda da komple bir upgrade düşünmediğimden kendime en uygun ekran kartını arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 5 Temmuz 2012; 10:22:40 >
  • 2 GB VRAM'i ve o.c performansıyla 550 liraya bir 7850 olabilir. Eğer iyi bir PSU varsa sonra 2.sini alırsın. Yok tek kullanacağım diyorsan, 7870 özel soğutma alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 280X TURBODUO
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

2 GB VRAM'i ve o.c performansıyla 550 liraya bir 7850 olabilir. Eğer iyi bir PSU varsa sonra 2.sini alırsın. Yok tek kullanacağım diyorsan, 7870 özel soğutma alabilirsin.

Sağlam 750w PSU var ama tek ekran kartı düşünüyorum , şuan da zaten gtx 470 amp kullanıyorum. Onu satıp üstüne ekleyeyip başka bişi alıcam.Şimdi bir soruda burdan çıkıyor üstüne ekleyeceğim para ile 2. gtx 470 alıp SLI mi yapsak ki?
  • gtx470 i sattıracak bir oyun yok şuanda piyasada.. 1-2 sene daha rahat gider bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

gtx470 i sattıracak bir oyun yok şuanda piyasada.. 1-2 sene daha rahat gider bence..

Benim düşüncemde o yönde ama nvidia dan çok çektim ne driveri düzgün,fazla elektrik harcar,ısınır vs... Ondan ATI kart almaya niyetim var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_3177878

quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

2 GB VRAM'i ve o.c performansıyla 550 liraya bir 7850 olabilir. Eğer iyi bir PSU varsa sonra 2.sini alırsın. Yok tek kullanacağım diyorsan, 7870 özel soğutma alabilirsin.

Sağlam 750w PSU var ama tek ekran kartı düşünüyorum , şuan da zaten gtx 470 amp kullanıyorum. Onu satıp üstüne ekleyeyip başka bişi alıcam.Şimdi bir soruda burdan çıkıyor üstüne ekleyeceğim para ile 2. gtx 470 alıp SLI mi yapsak ki?

Ben olsam 470 ile DX12'ye kadar beklerdim. Eğer bekleyemeksen al bir tane 7850 özel soğutmalı.

@Micro 1968

Adama bu saatten sonra 1.5 GB VRAM'li 580 aldırmanın hiç bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 5 Temmuz 2012; 12:52:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

gtx470 i sattıracak bir oyun yok şuanda piyasada.. 1-2 sene daha rahat gider bence..

Benim düşüncemde o yönde ama nvidia dan çok çektim ne driveri düzgün,fazla elektrik harcar,ısınır vs... Ondan ATI kart almaya niyetim var gibi

hocam Zotac gtx560 alabilirsin ısınma ve driver sorunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A8679518 -- 5 Temmuz 2012; 13:00:11 >
  • Ateşleyin şu başlığı yaw
  • 470 amp iyidir iyi en azından şu anda hd 8xxx serisini falanda bekleyin sonra bir şeyler düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

470 amp iyidir iyi en azından şu anda hd 8xxx serisini falanda bekleyin sonra bir şeyler düşünün

HD8xxx serisi ne zaman çıkıcak bilmiyorum ama bu işleri bu yaz bitirmek istiyorum.7870 tek kart iyi bir seçenek gibi duruyor bence.güzwl fiyattan bulmaya çalışacaz artık. Gtx660 iyi seçenek gibi duyor ama çıkıcak gibide durmuyor bide sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali nvidia dan gıcık kaptım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

470 amp iyidir iyi en azından şu anda hd 8xxx serisini falanda bekleyin sonra bir şeyler düşünün

HD8xxx serisi ne zaman çıkıcak bilmiyorum ama bu işleri bu yaz bitirmek istiyorum.7870 tek kart iyi bir seçenek gibi duruyor bence.güzwl fiyattan bulmaya çalışacaz artık. Gtx660 iyi seçenek gibi duyor ama çıkıcak gibide durmuyor bide sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali nvidia dan gıcık kaptım :D

Soyle söyleyeyim şu an sadece macera arıyorsunuz gtx 470 kullanırken ekran kartı değiştirmek şu şartlarda hiç mi hiç mantıklı değil ayrıca siz referans model falan da kullanmıyorsunuz amp modeli yani. Sebeplerini şöyle sıralayabiliriz.

Şu anki oyunların hepsini yüksek denebilecek grafiklerde oynayabilirsiniz.
    Orta segmentte amd 7850 ile rakipsiz olduğu için fiyatı hala yüksek nvidia'nın gtx 660 serisini çıkarmasıyla fiyatlarda daha da dengelenecektir.
    Diyelim ki gittiniz 7850 veya 7870 aldınız emin oldun aldığınız performans verdiğiniz fiyat farkına değmeyecektir.
    HD 8xxx serisi'nin de yeni nesil oyunlarla geleceğini düşünüyorum. Çünkü son yayınlanan driverın dosyalarında 8xxx serisinin mobil sürümleriyle ilgili parçalar vardı.

Edit: Bir de 1680*1050 monitör kullanıyorsunuz hiç bulaşmayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 7 Temmuz 2012; 2:27:20 >

• Hazır çalışıyorken,elime para da geçecekken bu değişimi yapmak istiyorum.Yoksa gtx 470 den bende çok memnumum her oyunu en yüksek grafiklerde açıyor sadece 1.2gb bellek sıkıntısı çıkıyor o kadar.Bu yaz değiştirmezsem hiç değiştiremem durumuda olabilir ayrıca HD8xxx serisi çıksa bile sıfır kart alabileceğiöi hiç sanmıyorum yine 2.ellere düşmesini bekleyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.