Şimdi Ara

GTX560Tİ-GTX570AMP-GTX680

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yola yola çıkarken aklımda gtx 560ti vardı sonra gtx570 oldu sonrada gtx680 aklım fena karıştı şimdi 680 var iyi ve güzel bir kart 560 ti var orta fiyatta kaliteli bir kart şimdi ben şu yeni ve yeni çıkacak oyunları çıkacak(GtaIV-BF3-MW3-Assaisns Creed Her serisi-mafia2 gibi....) tahmini 2 yıl boyunca kasmadan high-very high oynamak istiyorum kasmasın yeter birde 1900x1080 monitörüm var ona göre oynamak istiyorum napmalıyım sizce 560 ti alıp belli bir yıl sonra yeni kartmı yoksa 680 alıp 560tiye göre daha uzun bir yıl mı? ben şey oalrakta düşündüm baktın biraz zorlanmaya başladı bitane daha 560 ti al sli yap... yazdıklarımdanda anlcaksınızdırki cidden aklım karıştı yazdıklarım bile anlamsız....
    sistemde bu
    i5 2500k
    gskill ripjawk 8 gb (2.4) 1600
    high power 850w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman12 -- 6 Mayıs 2012; 5:12:38 >

• 680 bütçe meselesi. Diğer kartlarla arada fiyat olarak uçurum var. Yakında 670 veya 670TI artık adı ne olacaksa piyasada olacak. Şu an için 7850/7870 oldukça başarılı. AMD ya da Nvidia hangisi olacaksa 670'i de bir görün. Hatta 660 diye bir model daha olacak.
    O zaman daha rekabetçi bir ortam olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 6 Mayıs 2012; 5:22:42 >
  • İyi zaten acelem yok, iyi alıyım güzel alıyım bana yeter 2-3 ay zamanım var ama ondan sonra sabredemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman12

İyi zaten acelem yok, iyi alıyım güzel alıyım bana yeter 2-3 ay zamanım var ama ondan sonra sabredemem :)

bence al kurtul yoksa 3 ay da kafayı yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

İyi zaten acelem yok, iyi alıyım güzel alıyım bana yeter 2-3 ay zamanım var ama ondan sonra sabredemem :)

bence al kurtul yoksa 3 ay da kafayı yersin

Olabilir düşünürüz :D
  • 670ı bekle 399 dolarmıs yaklasık 700-750tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

670ı bekle 399 dolarmıs yaklasık 700-750tl

iyimiş fiyatı o zman bekleriz ama direk türkiyede piyasaya çıkacakmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 280X TURBODUO
    11 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar bu yola yola çıkarken aklımda gtx 560ti vardı sonra gtx570 oldu sonrada gtx680 aklım fena karıştı şimdi 680 var iyi ve güzel bir kart 560 ti var orta fiyatta kaliteli bir kart şimdi ben şu yeni ve yeni çıkacak oyunları çıkacak(GtaIV-BF3-MW3-Assaisns Creed Her serisi-mafia2 gibi....) tahmini 2 yıl boyunca kasmadan high-very high oynamak istiyorum kasmasın yeter birde 1900x1080 monitörüm var ona göre oynamak istiyorum napmalıyım sizce 560 ti alıp belli bir yıl sonra yeni kartmı yoksa 680 alıp 560tiye göre daha uzun bir yıl mı? ben şey oalrakta düşündüm baktın biraz zorlanmaya başladı bitane daha 560 ti al sli yap... yazdıklarımdanda anlcaksınızdırki cidden aklım karıştı yazdıklarım bile anlamsız....
    sistemde bu
    i5 2500k
    high power 850w

Eger günde ortalama 5 saatten fazla oyun oynuyorsaniz. Gtx 500 serisi yerine size gtx 600 serisini önermek daha mantikli olur. Gtx 680 zaten fazlasiyla hizli sizin monitorünüz 60 hz. üstü degilse bu secenekten vazgeciniz. Gtx 670 modelini size öneririm.
    Sebebleri gtx 680 e yakin performans sunar. 160 watt civarinda enerji tüketimi ve gtx 680 e göre biraz daha düsük fiyatta olmasidir.
    Gtx 670 modeli 430 euro almanyada alim fiyati türkiyede ne kadar bilmiyorum.

• Gtx670 geldiği gibi 870tl civarı olarak düşündüm.Bakalım isabetlimi sallamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satisfaction45

Gtx670 geldiği gibi 870tl civarı olarak düşündüm.Bakalım isabetlimi sallamışım

ben 950-1000 tl gibi düşünüyorum
  • bizim bu aç gözlü sefil ithalatçılar olduğu sürece 1000tl den aşşa olacağını sanmam 670 in
  • su an bile 500 tl ye 7850 varken bu kartlari beklemek bana cok anlamsiz geliyo 7850 ile aa kapatarak nerdeyse butun oyunlar en kotu 30 35 fps gorerek oynarsin bu fpsleride nadir gorursun. bir yil cok rahat goturur bu kart seni ve yetmediginde bi tane daha alirsin o zamanlar 400e felan duser fiyati buyuk ihtimal herturlu fazlasiyla yeter sana diye dusunuyorum bu kendi dusuncem testler ve incelemelerde mevcut zaten kendin arastrip bakabilirsin bu kartin youtube da multi bf3 fps gozukur halde oynanis videosu var ve aa kapali 40 60 arasi en kotu bi keremi ne 36ya dusuyo caspian border haritasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Arkadaşlar bu yola yola çıkarken aklımda gtx 560ti vardı sonra gtx570 oldu sonrada gtx680 aklım fena karıştı şimdi 680 var iyi ve güzel bir kart 560 ti var orta fiyatta kaliteli bir kart şimdi ben şu yeni ve yeni çıkacak oyunları çıkacak(GtaIV-BF3-MW3-Assaisns Creed Her serisi-mafia2 gibi....) tahmini 2 yıl boyunca kasmadan high-very high oynamak istiyorum kasmasın yeter birde 1900x1080 monitörüm var ona göre oynamak istiyorum napmalıyım sizce 560 ti alıp belli bir yıl sonra yeni kartmı yoksa 680 alıp 560tiye göre daha uzun bir yıl mı? ben şey oalrakta düşündüm baktın biraz zorlanmaya başladı bitane daha 560 ti al sli yap... yazdıklarımdanda anlcaksınızdırki cidden aklım karıştı yazdıklarım bile anlamsız....
    sistemde bu
    i5 2500k
    high power 850w

Eger günde ortalama 5 saatten fazla oyun oynuyorsaniz. Gtx 500 serisi yerine size gtx 600 serisini önermek daha mantikli olur. Gtx 680 zaten fazlasiyla hizli sizin monitorünüz 60 hz. üstü degilse bu secenekten vazgeciniz. Gtx 670 modelini size öneririm.
    Sebebleri gtx 680 e yakin performans sunar. 160 watt civarinda enerji tüketimi ve gtx 680 e göre biraz daha düsük fiyatta olmasidir.
    Gtx 670 modeli 430 euro almanyada alim fiyati türkiyede ne kadar bilmiyorum.

5 saate yakın yada daha fazla hele yaz tatilinde belki 7-8 saat te olabilir teşekkür ederim yorumunuz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

su an bile 500 tl ye 7850 varken bu kartlari beklemek bana cok anlamsiz geliyo 7850 ile aa kapatarak nerdeyse butun oyunlar en kotu 30 35 fps gorerek oynarsin bu fpsleride nadir gorursun. bir yil cok rahat goturur bu kart seni ve yetmediginde bi tane daha alirsin o zamanlar 400e felan duser fiyati buyuk ihtimal herturlu fazlasiyla yeter sana diye dusunuyorum bu kendi dusuncem testler ve incelemelerde mevcut zaten kendin arastrip bakabilirsin bu kartin youtube da multi bf3 fps gozukur halde oynanis videosu var ve aa kapali 40 60 arasi en kotu bi keremi ne 36ya dusuyo caspian border haritasinda

amd kart düşünmüyorum :/ diğer yorm yapan arkadaşlar bende 900 la 1000 tl arası olacağını düşünüyorum cidden bizim milletimiz biraz aç gözlü... :)
  • 2x 560ti zaten gtx 680gibi bişeydir ileriye dönük düşünüyorsan en düşük gtx 580e yönel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

2x 560ti zaten gtx 680gibi bişeydir ileriye dönük düşünüyorsan en düşük gtx 580e yönel.

Biraz sabirli olsa gtx670 alsa daha mükemmel olurdu öyle degilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

2x 560ti zaten gtx 680gibi bişeydir ileriye dönük düşünüyorsan en düşük gtx 580e yönel.

Biraz sabirli olsa gtx670 alsa daha mükemmel olurdu öyle degilmi.

Olabilir evet ama çok uzun sürerse 2x 560 yada 680 alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.