Bildirim
GTX550ti darboğaz yaparmı help!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
islemciyi biraz gidiklayip 3 ghz yaparsan daha iyi olur.monitor cozunurlugu nedir? -
Çözünürlük 1920x1080p dostum yalnız bende intel'in stok soğutucusu var macununu ayda bir yenilerim çok ısınma yaparmı işlemci stabil kalmasını istiyorum yanda 21cm'lik bir fan var sanırım egzoz yok önden çeken fan var birde öyle. Birde bana nasıl bios'a girmeden o.c. yapacağımı anlatırsan çok memnum olurum bi program falan önerirsen. -
sağlıklı olan bios üzerinden yapılan overclock dur.ekstra soğutucu almadan 3 ghz kaldırır stock soğutucu -
Bios üzerinden yapılan o.c. 'u anlatan herhangi bir konu varsa atarmısın dostum minnettar kalırım. -
UP -
Bende oc yapmayı düşünüyom ama tırsıyom açıkcası nasıl yapılacağını da hiç bilmiyorum -
Bilmiiyorsan hiç kurcalama bios'u falan sakın yani bişi olmaz diyip de girme bile :D 40-50 tl lik bi soğutucu yeterli oluyo da o yok bizde stok fakiriyiz.. -
UP! -
Yok zaten girersem herşeyi detayılarıyla öğrenip girerim hd7850 almayı düşünüyorum da oc o yüzden
-
Güzel kattır vardı bende geri verdim garanti belgesi yoktu va kullanmıcan tabii -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
islemciyi biraz gidiklayip 3 ghz yaparsan daha iyi olur.monitor cozunurlugu nedir?
hocam q9400 o karta darboğaz yapar mı ya sen yapma bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam millet GTX 670 kullanıyor o işlemcilerle sizin dediğinize bak -
Daha önce 7850 vardı salak saçma durumlar oldu iade ettim vatana 700 serisinden alıcam seneye büyük ihtimal idareten kullanıcam 550yi bu işlemcinin bukadar iddalı olduğunu bilmiyordum yahu :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Cagomago
Çözünürlük 1920x1080p dostum yalnız bende intel'in stok soğutucusu var macununu ayda bir yenilerim çok ısınma yaparmı işlemci stabil kalmasını istiyorum yanda 21cm'lik bir fan var sanırım egzoz yok önden çeken fan var birde öyle. Birde bana nasıl bios'a girmeden o.c. yapacağımı anlatırsan çok memnum olurum bi program falan önerirsen.
1280x1024 gibi cozunurluklerde islemci onemlidir ama cozunurluk yukseldikce islemcinin etkisi azalir.1080p oldugu icin oc yapmasan da kurtarir bence ama oc yaparsan daha iyi olur dedim.forumda o ekran kartini phenomII 965 3.2@4 ghz kullanan var karta da oc yapmis cok farkediyor dedi. -
q9400, stok ayarlarda bile olsa hiç bir şekilde 550ti darboğaz yapmaz. 3ghz seviyesinde rahat 7850'yi de kaldırır o işlemci. -
gtx 550ti darboğaz yapmayacak kadar zayıf bir karttır. -
Celeron da da yapmaz ozaman birader senin deyişinle. yanlış yorum yapma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cagomago
Celeron da da yapmaz ozaman birader senin deyişinle. yanlış yorum yapma.
Belirtiğiniz işlemciye istinaden yorum yaptım "bilader" konumuz celeron değil "bilader".
Doğum yılı 1995 yılı olan birinin de bilader demesi de moda sanırım. Tey Allah ım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 9 Ağustos 2013; 10:18:43 > -
Bende bunu belirtmediğini açıkça gördüm birader... yorumlarına özen göster mümkünse bunu ikincisine değil ilk yorumunda yap.
Benzer içerikler
- ekran kartı boşta kaç derece olmalı
- gigabyte garanti sorgulama
- palit ekran kartı alınır mı
- intel arc b580 alınır mı
- üçlü ara bellekleme nedir
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- dlss nedir
- 5080 fiyat
- ekran kartı resetleme
- ekran kartı öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X