Şimdi Ara

GTX295 ZOTAC TEK PCB İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.65v değilmi 2000mhz için zaten kendi sitesinde 1.65v istiyor yani normal değeri stabil oluyormu ısı sorun değil(imzaya bak) zaten stabil olsun ytr cevabın altın değerinde marmaristen babame tel açıp sipariş verecem çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 5 Temmuz 2009; 15:24:23 >
  • Overclock yapmıyacaksanız 2000 mhz cas9 1.65v ile rahat rahat kullanırsınız. Siparişinizi verin
  • yaw 3dmark vantage alırken 4.0 ghz çıkarım o zaman düşürmemizmi gerek hızını bu g.skill fazla bilgim yok odunu versem olmazmi
  • güzel inceleme teşekürler
  • Kart güzel cıkmış ayrıca ınceleme ıcınde teşekkurler..
  • Teşekkürler.Sisteminde sistemmiş hani
  • kartta microsuttering problemi varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps3_wii

kartta microsuttering problemi varmı?

Şu ana kadar herhangi bir Micro Shuttering sorunuyla karşılaşmadım.
  • teşekkürler cevabın için,emeğine sağlık tekrardan,hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps3_wii

kartta microsuttering problemi varmı?

tüm çift gpu kartlarda vardır.ancak hissetmek kişiden kişiye göre değişir.testler yapılırsa görülür.
  • nihayet adamlar sonunda becerebildi tek pcb olayını.üçüncü mü dördüncü mü seri oldu...

neyse güle güle kullan arkadaşım.
  • average fps değerlerini hangi bencmark programına göre belirlediniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

nihayet adamlar sonunda becerebildi tek pcb olayını.üçüncü mü dördüncü mü seri oldu...

Bende şaşırdım nasıl becerdi acaba bayılıyorum bu yorumlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Temmuz 2009; 20:58:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dilmutt

average fps değerlerini hangi bencmark programına göre belirlediniz.

Fraps ile alındı.
  • cuma günü bostancı vatandaydım bir bayan zotac gtx295 disk işletim sistemi fslan almıştı aklıma geldi sordum tek pcb geldimi diye yok one falan tarzı cevaplar gelince bayanın altığı gtx kutusunu aldım baktım ahanda tek pcb :) kısaca tek pcbliler çoktan pazara girmiş satılmakta...
  • quote:

ilkerinanç:nihayet adamlar sonunda becerebildi tek pcb olayını.üçüncü mü dördüncü mü seri oldu...

hakkat ne beceriksiz adamlarmış değil mi yaw

ne yorummuş seninki de beyaw

• quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

quote:

nihayet adamlar sonunda becerebildi tek pcb olayını.üçüncü mü dördüncü mü seri oldu...

yorum değil iğneleme deniyor bunlara.istersen biraz dilbilgisi dersi falan da verebilirim çok beğendin söylediğimi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Cool Boy

Öncelikle inceleme için teşekkürler.

Tabi sistem çok güçlü+overclock olduğu için böyle skor vermesi çok normal. Yeni kartınız da hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

quote:

yorum değil iğneleme deniyor bunlara.istersen biraz dilbilgisi dersi falan da verebilirim çok beğendin söylediğimi...

Deme yav sen önce türkçeyi öğren sonra gel...

• öğreniriz de öğretiriz de sorun değil de bu sizin x firmaya laf edilince ananıza babanıza sövülmüş gibi tavır yapmanızdan sıkıntı geldi artık.

olmuş 3. seri demekki yapamıyordun şimdi yaptın.yapabiliyordun neden 4.seride yaptın.gereksizdi niye yaptın şimdi niye gerekli oldu da yaptın.
    bu soruların cevabını verebileceksen nvidia çalışanıysan anlat dinleyelim cevapları...bilmiyorsan,gedaada may vey...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.