Şimdi Ara

GTX295 ZOTAC TEK PCB İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Avalon64

quote:

Orjinalden alıntı: dilmutt

average fps değerlerini hangi bencmark programına göre belirlediniz.

Fraps ile alındı.

street fighter 4 oyununun avarage fps değerleri kendi içindeki bencmark programı ile alındı yoksa fraps ile mi.?eğer fraps ile alındıysa her ayar sonda kendi benchmark programı ile bench alabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 6 Temmuz 2009; 22:35:44 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Avalon64

quote:

average fps değerlerini hangi bencmark programına göre belirlediniz.

Fraps ile alındı.

street fighter 4 oyununun avarage fps değerleri kendi içindeki bencmark programı ile alındı yoksa fraps ile mi.?eğer fraps ile alındıysa her ayar sonda kendi benchmark programı ile bench alabilirmisiniz?

Eğer sslere bakarsanız kendi benchmark programıyla alındığını gorursunuz son ayarda

• ss de sadece o anki fps değeri var.benc ile ilgili herhangi birşey yok.kastettiğim ayarlar da ss de belli olmaz.aşağıdakileri kastediyorum.ayrıca bencmark sayfası aşağıdaki ss deki gibi olacak.

GTX295 ZOTAC TEK PCB  İNCELEMESİ

• Avalon64 şimdi demek istediğimi daha güzel anlattım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 6 Temmuz 2009; 23:51:26 >
  • Okey dostum deniyelim
  • Buyur kardeş;

Benim anlamadığım oyundayken ortalama 320 fps idi avarage. Oyunlardan sonra galiba bir karakter tarama bolumu var. Orada fps cok dustu :)
  • quote:

Benim anlamadığım oyundayken ortalama 320 fps idi avarage. Oyunlardan sonra galiba bir karakter tarama bolumu var. Orada fps cok dustu :)

evet.o yüzden sizden tekrar almanızı istedim.fps de 15-20 arası farka sebep oluyor.siz çift gpu kullandığınız için sizde daha fazla düşüş olmuş.yine de çok güzel sonuçlar.ayrıca işlemciyi de çok iyi voltajla 4,2 ye çekmişsin.

gtx295 baştan bu şekilde üretilmeliydi.çok güzel soğutma ve daha iyi overclock sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 7 Temmuz 2009; 1:12:13 >
  • Evet. İşlemci olayı biraz şans işi. İyi cıktı diyelim geçelim. Bence sondaki o karakter tarama bolumu cok sacma olmuş. Asıl kriter oyun icindeki fpsdir. Niye böyle birşeye ihtiyac duymuslar hala anlamadım
  • Street fighter 4 testi fason bi test
    Stalker:clear Sky benchmark testi almak lazım tabi baştan uyarıyım sonuçlardan moraliniz bozulabilir
  • quote:

Stalker:clear Sky benchmark testi almak lazım tabi baştan uyarıyım sonuçlardan moraliniz bozulabilir

benim fikrime göre stalker optimizasyon özürlü iğrenç grafikli iğrenç bir oyun.street fighter fason bir test orası gerçek.bence de en güzel test far cry 2 benchmark,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

öğreniriz de öğretiriz de sorun değil de bu sizin x firmaya laf edilince ananıza babanıza sövülmüş gibi tavır yapmanızdan sıkıntı geldi artık.

olmuş 3. seri demekki yapamıyordun şimdi yaptın.yapabiliyordun neden 4.seride yaptın.gereksizdi niye yaptın şimdi niye gerekli oldu da yaptın.
    bu soruların cevabını verebileceksen nvidia çalışanıysan anlat dinleyelim cevapları...bilmiyorsan,gedaada may vey...

Banada yapamadı gibi laflar denmesi sıkıntı vermeye başladı benim hiçbir firmayı savunduğum yok aslında çift pcb tasarımın maliyeti daha yüksek 4870X2'nin ardından piyasaya çabuk girmek için sadece tembelliğe kaçılmış bir durum var ortada her iki firmada istediği şekilde üretim yapabilir bunlar günümüz teknolojisinde bu firmalar için çocuk oyuncağıdır bunu uygulumak sadece yeni bir pcb tasarımı gerektirir aksini iddia etmek ise gereksiz konuşmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Temmuz 2009; 8:41:25 >

• İnceleme için teşekkürler...
  • Bugün vaktim olursa farcry 2 ve call of juarez bound in blood testlerinide ekliyicem. Ana konuda gorebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

öğreniriz de öğretiriz de sorun değil de bu sizin x firmaya laf edilince ananıza babanıza sövülmüş gibi tavır yapmanızdan sıkıntı geldi artık.

olmuş 3. seri demekki yapamıyordun şimdi yaptın.yapabiliyordun neden 4.seride yaptın.gereksizdi niye yaptın şimdi niye gerekli oldu da yaptın.
    bu soruların cevabını verebileceksen nvidia çalışanıysan anlat dinleyelim cevapları...bilmiyorsan,gedaada may vey...

Banada yapamadı gibi laflar denmesi sıkıntı vermeye başladı benim hiçbir firmayı savunduğum yok aslında çift pcb tasarımın maliyeti daha yüksek 4870X2'nin ardından piyasaya çabuk girmek için sadece tembelliğe kaçılmış bir durum var ortada her iki firmada istediği şekilde üretim yapabilir bunlar günümüz teknolojisinde bu firmalar için çocuk oyuncağıdır bunu uygulumak sadece yeni bir pcb tasarımı gerektirir aksini iddia etmek ise gereksiz konuşmaktır.

sana neyin sıkıntı verdiği bizi ve beni hiç ilgilendirmiyor.nvidia çalışanımısın hayır nvidia ya biri eleştiri yaptığında bir tarafınmı eksiliyor hayır.şimdi çekil gözümün önünden ikinci sefer söylüyorum bunu...

ben neden bu kadar geciktirdiklerinin eleştirisini yaptım orada sen kimsin ki benimle bu münakaşaya giriyorsun hangi sıfatla ben bir nvidia müşterisi olarak nvidia ya soruyorum sen kim olarak benimle tartışıyorsun sıfatın ne buradaki?gereksiz uzatma seni ilgilendiren şeyler olduğunda gelir tartışırız sorun değil...

• İlk başta neden geciktirdi deseydin ok. derdim yapamadı lafı biraz komik geliyorda onun için yoksa amacım uzatmak yada Nvidia'nın avukatlığını yapmak değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Temmuz 2009; 19:19:36 >
  • arkadaşım 3. defa söylüyorum sana cevap hakkı doğuracak birşey söylersem haklısın otururuz tartışırız.benim ne dediğim ilk mesajımda yazıyor ve valour ismi geçmiyor o mesajda.adamın topiğini mundar ettik sayende...
  • Üstadlar tartıştı...
  • diyosun...

da ne gereiği vardı şimdi yeni bi tartışma yaratıcan...
  • Daha ortalarda Ati kartların çift gpu'luları yokken tek pcb'li bunlar vardı üstadlar veya kendini öyle sananlar... (Photoshop değil %100 gerçektir google'da aratmak parayla değil)...

6800GT Dual NV40
    KAYNAK

8950GX2 G80
    KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Temmuz 2009; 19:22:57 >

• UP UP UP
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.