Şimdi Ara

GTX260 ve Arma 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8800gt yetmiyor diye forumdan Zotac 260 aldım bütün oyunlar gayet akıcı hepsini aa açık 1680*1050 de oynuyorum 190,38 sürücüsü yüklü ancak arma 2 de aa kapalıyken bile 20-23 fps de geziyor. ayarlar very high ama bu kartı zorlaması bana saçma geldi acaba sonuçlar bende mi düşük yoksa genel olarak mı?

• eğer oyunun patch ları yoksa belki ondan yapıyordur yoksa o kartla o oyun okadar kasacağını zannetmiyorum
  • 1,02 yamasını yukledım ama sonuc degısmedı
  • normal bir durum, o oyun epey kasıyor.
    ayarlardan bazılarını kısmayı dene, mesela görüş mesafesi...
  • görüş mesafesi yarıdaydı :S sona getirince 20 fps alıyorum sanırım oyunun motorunu 10 senedir boşuna geliştiriyorlar bu sistemide kasacaksa pek gelişmemiş demektir :)
  • Oyun dünyasının yeni Crysis'i demişler yabancı forumlarda. QuadCore'ı isteyen baya kastırıcı bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

Oyun dünyasının yeni Crysis'i demişler yabancı forumlarda. QuadCore'ı isteyen baya kastırıcı bir oyun.

Sen oynadınmı imzandaki sistemle hserdark, sende kasma durumu ne alemde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun kasıyor diye kendini fazla kasmana gerek yok.gtx260 ı gtx295 falan mı sandın nedir
  • ekran kartına ve işlemcıne yapabildiğin kadar oc yaparsan bıraz daha rahat oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

oyun kasıyor diye kendini fazla kasmana gerek yok.gtx260 ı gtx295 falan mı sandın nedir

kusura bakmada gtx260 kıytırık bir kart değil sen gtx260 ı ne sandın ? şu an 4 gb ram ve 3ghz de çalışan q6600 le bir oyun kasıyorsa ekran akrtında değil oyunda sorun vardır. ayrıca AMP! hızına çıkarınca 5 FPS artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

oyun kasıyor diye kendini fazla kasmana gerek yok.gtx260 ı gtx295 falan mı sandın nedir

Bilmeden yorum yapmayınız lütfen.Gtx 260 oyunlar için yeterli bir karttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx
    quote:

Oyun dünyasının yeni Crysis'i demişler yabancı forumlarda. QuadCore'ı isteyen baya kastırıcı bir oyun.

Sen oynadınmı imzandaki sistemle hserdark, sende kasma durumu ne alemde?

Daha fırsatım olmadı denemeye ama deneyen arkadaşım var, Q9550 + GTX280 ile oyunun ara ara kastığını söylüyor.
    Maksimum detayda 30 FPS alan görmedim daha
    Bazı sitelerde bulduğum test değerleri:
    http://www.pcgameshardware.com/aid,685770/Armed-Assault-2-Graphics-card-benchmarks-and-visual-quality-compared/Practice/
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1428707

• böyle dengesiz oyun görmedim çözünürlüğü düşürdüm visibility 10000 di 5000 yaptım fps neredeyse %50 düştü.
  • arkadaşlar sıkmayın böle dandik oyun için kendinizi yaw oyun çok berbat zaten ben hiç beyenmedim gtx260 da laf yapmasınlar bilmeyenler lütfen
  • Oyun gta4 gibi işlemci isteyen oyun olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

Oyun gta4 gibi işlemci isteyen oyun olmasın?

3 ghz de çalışan q6600 le oynuyorum bunuda kasıcaksa :D bu arada oyun dandik gibi gelebilir ama gerçekçilik ön planda öyle gidiyim pata küte adam vuriyim diyemiyorsun herkesin zevk alacağı bir oyun değil. ben operation flashpoint özledim diye indirdim ama adamlar o zamandan beri oyunu geliştirmeyi durdurmuş gibi bir durum var
  • oyun dünyasının crysisi olması imkansız bu grafiklerle ve bu tip oyunlarda gereksiz kasmalar oluyor grafiklere baksan sanki ilk call of duty oynuyor gibisin ama öyle bir kasıyorki oyun zanneden doğa üstü grafik motoru kullanmış yapımcısı.Bu arada crysis işlemciden çok ekrankartı kasan bir oyundu
    quote:

• 3ghz ile calisan Q6600 kasiyor ben 3.4 ghz kullandim o islemciyi yine de oyun performansini begenmedim. Stok x4 940'dan daha memnun kalmistim krallar gibi calisiyordu oyunlarda. Ayrica o donanim icin gayet normal degerler. GTX 260 belli bir yerden sonra tukenen bir karttir AMP hizinda dahi olsa GTX 275 ve GTX 275 AMP modellerinin performansi ayridir. Tabii ultra extreme bir GTX 260 varsa elinde cok cok iyi sonuc alirsin ama dedigim gibi islemci ve kartin yapabildikleri bunlardir max. AA AF de GTX 260 GTX serisinin en geride kalan oyuncusudur, referans modellerden ziyade core 216 olan ve yuksek saat hizlari ile gelen modelleri tercih etmek daha mantikli. Ultra yuksek grafik oynamak istersen o kart sana ust duzey GTX ler kadar fazla katkida bulunamaz.

Edit : Bu dediklerim online oyunlar icin gecerli. Online oynarken fps iyice dagiliyor o nedenle soyluyorum. 4x AA 16x AF ile oynamak lazim GTX 260 elde iken. Fazlasi hem gereksiz hem de bol miktarda fps dusuruyor. Daha detayli AA secenekleri hakkinda bir bilgim yok. Vespasianus bahsediyor neleri acip neleri kapamamiz gerektiginden ama hic denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 22 Temmuz 2009; 13:55:13 >

• hoca sorun oyunda AA in kapalı olması ve kartımın 216 core olması ayrıca işlemciyi esasen iş için kullanıyorum ama saçma sapan bir oynun böyle bir sistemi kasması insana kendini enayi gibi hissettiriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.