Bildirim
GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (55. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uğraşmıssın eline sağlık
ben de o eksileyen tek kişi kim merak ettim açıkcası -
Vatan forumda 2300 e satilan evga karti 2933 den on siparise acti,asusuda 3.500 tlden satisa cikarir heralde.
Novabilgisayar ay sonu kartlar gelecek dedi,oradada asus 2900 tl,fiyatlandirma cok enteresan bu kartlarda.
Novabilgisayar umarim yanlislik oldu diyip fiyatlari ucurmaz vatan gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci el temiz EVGA GeForce GTX 980 Ti Classified satılıktır ilgilenen varsa bakabilir.
http://www.amazon.com/gp/product/B010GK3YYC?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_3&smid=A11APGX3NE69RN -
Şimdi eklendi sanırım. 1 saat kadar önce yoktu.
Asus (STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING) 739$ fiyatı var.Henüz stok yok.
http://www.amazon.com/Asus-Video-Graphics-Cards-STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING/dp/B010XDJ36K/ref=pd_sim_sbs_147_4?ie=UTF8&refRID=1H43G41TNZ7TC1KNSBQK
Edit; Kargo ve gümrük dahil 889$ yapıyor. 2400 TL civarı eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 8 Temmuz 2015; 18:13:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
Şimdi eklendi sanırım. 1 saat kadar önce yoktu.
Asus (STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING) 739$ fiyatı var.Henüz stok yok.
http://www.amazon.com/Asus-Video-Graphics-Cards-STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING/dp/B010XDJ36K/ref=pd_sim_sbs_147_4?ie=UTF8&refRID=1H43G41TNZ7TC1KNSBQK
Edit; Kargo ve gümrük dahil 889$ yapıyor. 2400 TL civarı eder.
Dün de vardı bu. Görmüştüm ama hem resim olmadığından, hem stok olmadığından hem de fiyatı 739$ yazdığından paylaşmamıştım ben.(stoklara girince fiyatının daha da azalacağını düşünüyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Unuttum yazmayı kusura bakma. Üstteki makale güzel olmuş. çok uğraşmışsın. Ellerine sağlık
Bende az önce gördüm. -
Asıl makaleyi kartlar gelince kullanıcı incelemesine sakladım -
Zotac mı alacaktın sen neye karar verdin -
2 tane Asus alırım büyük ihtimal. Ama belli olmaz eğer gelecek arkadaş bulursam ve o sırada Asus stokta olmazsa hiç acımam MSI alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 8 Temmuz 2015; 18:47:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alcatraz_tr
2 tane Asus alırım büyük ihtimal. Ama belli olmaz eğer gelecek arkadaş bulursam ve o sırada Asus stokta olmazsa hiç acımam MSI alırım.
abi sende bi karar ver hayatimda gördüğüm en kararsız insansın sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: melinoz
Vatan forumda 2300 e satilan evga karti 2933 den on siparise acti,asusuda 3.500 tlden satisa cikarir heralde.
Novabilgisayar ay sonu kartlar gelecek dedi,oradada asus 2900 tl,fiyatlandirma cok enteresan bu kartlarda.
asusun referansi 3400 tl bunlar strixi 4000 tlye satarlar kesin -
quote:
Orijinalden alıntı: melinoz
vatanda referans 3400 tl strixi bunlar 4000 e yakın satarlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ysftnr333
quote:
Orijinalden alıntı: alcatraz_tr
abi sende bi karar ver hayatimda gördüğüm en kararsız insansın sanırım
Evet konu pc donanımı olduğunda biraz fazla titizim. Ama kararımı verdim. Şimdi geriye kalan tek iş Amerika'daki arkadaşlardan birisinin Türkiye biletini daha erken bir zamana çekmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Erdinin ön video incelemesinda referans kartlarla benzer fiyatlandırmaya gidecek asus demişti.
Vatan pahalı fakat bir sorunda gidip birebir muhatap olabiliyorsun,novayı bekliyorum fakat onlarda nasıldır hiç bilgim yok.KArtlar teknoloji sitelerinde bir listeye girse oda yok. -
Peki Arkadaşlar Msı GTX 980TI GAMING 6G Türkiye Fiyatı Referans Tasarım Ms 980Ti İle Aynı Olacakmı ?
Şuan Vatanda 2.627 Tl Referans Bu Fiyattan Alınabilecekmi Msı GTX 980TI GAMING 6G ? Arkadaşlar Bilgi Varmı Bu Konuda -
quote:
Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro
Peki Arkadaşlar Msı GTX 980TI GAMING 6G Türkiye Fiyatı Referans Tasarım Ms 980Ti İle Aynı Olacakmı ?
Şuan Vatanda 2.627 Tl Referans Bu Fiyattan Alınabilecekmi Msı GTX 980TI GAMING 6G ? Arkadaşlar Bilgi Varmı Bu Konuda
Hayır referans kartla aynı fiyatta olmaz Türkiye'de. Amerika'da bile msi'ın Gaming modeli referans modelden 35 dolar fazla Türkiye'de en az 100-150 tl daha fazla olacaktır. Bu rakam fazla iyimser bile olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fazla iyimser mi? Aşırı iyimser diyelim hocam -
Gigabyte GTX980Ti GAMİNG G1 6GB 384Bit GDDR5 16X
http://www.exa.com.tr/gigabyte/ekran_kartlari/gigabyte_gtx980ti-334-25367.html -
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx-980ti-gaming-6g-gddr5-6gb-384bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=PU
Evet ne diyorsunuz başkanlar MSI alınabilir mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X