Şimdi Ara

Gtx 970 yamuk duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 hafta önce yeni bir sistem topladım. Ekran kartı bir hayli büyük olduğu için vida tarafından kartın sonuna geldikçe kart aşağı doğru duruyor. Bu sorun oluşturur mu? Bir de dün 250fps de CS:GO oynarken fanı %100 yaptım kaç derece düşürecek diye masaüstüne dönüp oyuna geldiğimde fps 100küsürdü. Shadow of Mordor'a girdim her zaman 75-90 fps de oynadığım oyun 35-40 fps de çalışıyordu. Ekran kartını söküp geri taktım, sistemi baştan başlattım sorun çözüldü fakat bu neden olmuş olabilir? Ekran kartı yamuk durduğu için yuvadan çıkmış olabilir mi? Yuvadan çıksa performans mı düşer ekrana hiç mi görüntü gelmez? Aydınlatırsanız sevinirim.

• Yuvadan tamamen çıktığında ancak dahili gpu ile çalıştırırsınız bilgisayarı, ancak temassızlık arttığında performans düşüşünü ben de yaşamıştım. Sebebini tam olarak bilemiyorum, pinlerin temassızlığı etkiliyor olabilir. Sokete takıp vidayla kasaya sabitledikten sonra yine de yamuk duruyorsa diğer uçtan manuel bir şekilde destekleyebilirsiniz

Gtx 970 yamuk duruyor

Bunun gibi bir şey işinizi görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Yuvadan tamamen çıktığında ancak dahili gpu ile çalıştırırsınız bilgisayarı, ancak temassızlık arttığında performans düşüşünü ben de yaşamıştım. Sebebini tam olarak bilemiyorum, pinlerin temassızlığı etkiliyor olabilir. Sokete takıp vidayla kasaya sabitledikten sonra yine de yamuk duruyorsa diğer uçtan manuel bir şekilde destekleyebilirsiniz

Gtx 970 yamuk duruyor

Bunun gibi bir şey işinizi görebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartlarının yamuk durması normal, neredeyse güncel bütün kartlar ağır ve yamuk duruyor.
    Ben de böyle bir çözüm ürettim
     Gtx 970 yamuk duruyor

Onun dışında tam oturmadığı durumlarda performans düşüşü olma ihtimali var, ancak başka bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir sorun.

• bende 760 yamuk duruyor don lastiğiyle tutturdum
  • Demişler deveye başın eğri o da demiş ki sanane lan oc (overclock)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda kasayi yan yatirarak çözülebilecek bir problem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.