kullandığım monitörde bu. http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-vg248qe-24-1920x1080-1ms-full-hd-hoparlor-hdmi-siyah-3d-led-monitor.aspx DVI kullanıyorum. Pc den fazla anlamadığım için fazla kurcalamadım. Monitörden HDMI seçtiğim zaman no signal diyor. Sizce hata mı yapıyorum? hata yapıyorsan nasıl hdmi kullanırım?
quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal Dvi kullanıyorsan dviden görüntü alırsın. Hdmi istiyorsan hdmi kablo alman lazım çok fark var mı arasında?
quote:Orijinalden alıntı: Vict0ry quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal Dvi kullanıyorsan dviden görüntü alırsın. Hdmi istiyorsan hdmi kablo alman lazım çok fark var mı arasında? hdminin farkı ses aktarabiliyor olması. Başkada bir fark yok.
quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal quote:Orijinalden alıntı: Vict0ry quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal Dvi kullanıyorsan dviden görüntü alırsın. Hdmi istiyorsan hdmi kablo alman lazım çok fark var mı arasında? hdminin farkı ses aktarabiliyor olması. Başkada bir fark yok. görüntü farkı yoksa gerek yok o zaman.