Şimdi Ara

GTX 970'li sisteme monitör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ssiteme montör tavsiye edebilirmisiniz maks 3.600TL yi geçmesin
    (8gb ramı 16 yap diyenler olacak yaz sonu çoğaltacağım şimdi param yok fazla diye yükseltemiyorum
     GTX 970'li sisteme monitör önerisi

• ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Hocam casper ne kadar güvenilir ki bilmiyorum bu fiyatlara wiewsonic lerde var sence casper daha mı iyi
  • Arkadaş cidden 970'e 1500 TL mi vercen, geçen 700 tl'ye sıfır satan vardı. eylüm ekim gibi 2. eli 600 tl ye alınabilcek sorunlu bir kart.
  • wievsonic alın daha iyidir.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bi sıkıntısı var ben çok araştırdım ilk defa senden duyuyorum sıkıntılı olduğunu
    1070 i beklemeyi düşünüyorum ama oda ne kadar olacak kim bilir
  • o kadar parça almışsınız hepsi yurtdışı üretim, paracıklar hep ülke dışına gidecek bari monitörü yerli markalardan alın. paranın en azından ufak bir kısmı ülkemizde kalsın.
    vestel,arçelik,beko,casper,sunny gibi markaların monitörlerini tercih edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX980'li sistem önerisi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 970'i 800'e satan var forumda hocam. Performansini begenmezseniz ilerde geri satarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kaliteli olsa alırım hocam niye almayayım ama para ülkemizde kalacak diyede parayı çöpe atamayız değilmi
  • tur1st kullanıcısına yanıt
    2.el güvenmiyorum olabilidğince sıfır ürün almak istiyorum
  • Sikinti yasama ihtimaliniz her zaman vardir ama su an yeni kartlar da cikacagi icin 2. El guzel bir alternatif oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnix

Ne gibi bi sıkıntısı var ben çok araştırdım ilk defa senden duyuyorum sıkıntılı olduğunu
    1070 i beklemeyi düşünüyorum ama oda ne kadar olacak kim bilir

Coil Whine
    3,5gb + 512mb
    Donanımsal dx12 desteği yok

Üstüne üstlük 1500-1600 TL'ye 1070 satışa çıkcak gidip 970'e 1500 tl vermek bildiğin parayı sokağa atmak.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Bende 1070i beklemeyi düşünüyorum aslında
  • Sistemde bir sorun görmedim alabilirsiniz. Sadece güç kaynağını altarnatif olarak ileriye dönük olsun diye Zalman LX 600W alabilirsiniz. :)
    Sistemim: İntel Pentium G3258 4.5 GHZ (1.275 V) İşlemci, 4 GB Corsair Veangance 1600 MHZ CL9 RAM, Asus H81-Plus Anakart, XFX R9 280X Ekran kartı, Corsair Spec-01 Kasa, Zalman LX 600W PSU, Thermaltake Contac 21 İşlemci soğutucu, 1 TB WD Blue HDD.
    G3258+XFX R9 280X Oyun Testleri, XFX R9 280X Double Dissipation Edition AMD Ekran Kartı İncelemesi,
    Youtube Kanalım OYUN HAVASI
  • o kadar parça almışsınız hepsi yurtdışı üretim, paracıklar hep ülke dışına gidecek bari monitörü yerli markalardan alın. paranın en azından ufak bir kısmı ülkemizde kalsın.
    vestel,arçelik,beko,casper,sunny gibi markaların monitörlerini tercih edin.
  • Pekiekran kartını R9 380X yapsam nasıl olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/asus-vp228te-21-5-1ms-analog-dvi-d-full-hd-led-monitor-p-BD804702

3600 e tamamlıcaksan alınabilcek en iyi gaming monitör bu. 1ms en azından
  • bu saatten sonra 970 alınmaz. biraz daha sabret polaris yada 1070 al bence.
  • Marka ismi casper değil cancer olmalıymış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.