Şimdi Ara

GTX 970 Kartımı nasıl değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben Vatan Bilgisayar'dan ASUS GTX 970 ekran kartı aldım. 13 Aralık 2014 tarihinde. Bildiğiniz gibi bu kartı alırken haksızlığa uğradık veya dolandırıldık diyelim. Bu kartı geri veren veya değiştiren arkadaşlar oldu mu? Ben Vatan Bilgisayar'a gittim. İade işlemi yapmadılar. ASUS'un servisine veririz yaklaşık 1 ay incelerler felan dediler. Değişirler mi bilemeyiz kesin değil dediler. Vermedim bende. Bu kartları NVIDIA ben geri alıyorum dese iade ederdik felan dediler. Nasıl bir işlem uygulamam lazım değişenler var mı?

• Bi konuda biri etmişti yazmış açıklayarak falan

http://forum.donanimhaber.com/m_102870149/tm.htm
  • bu kartı değil ama coil whine sebebi ile sapphire kartta iade almıştım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

bu kartı değil ama coil whine sebebi ile sapphire kartta iade almıştım ben.
    Hocam cw sorunu yok benim kartta. 3.5 GB VRAM sorunundan şikayetçiyim.
  • xkerex X kullanıcısına yanıt
    ya forumlarda yüzlerce kişi aylar önce hatta 6 ay önce gtx970 savunuyordu bende gtx970 sorunlu diyordum bana ne kadar kişi hakret etmişti o zaman
    şimdi sıkıntılı anında da kimse yok piyasada ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkerex

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

bu kartı değil ama coil whine sebebi ile sapphire kartta iade almıştım ben.
    Hocam cw sorunu yok benim kartta. 3.5 GB VRAM sorunundan şikayetçiyim.

daha demin yazdım diğer konuya hiçbirşey olmaz rahat ol şuan bu teknolojileri sunan bu güçte karşı tarafta başka kart yok.

AMD bu dalga geçmeyi kendisi başlattı halbuki kendi kendiyle dalga geçti gibi birşey oldu, resmen biz bol bol GB koymaktan başka birşey yapamıyoruza geldi olay.

Şuan alınacak en ideal kart 970 ' tir gerisi hava civadır. AMD ' nin 300 seriisi gelsin bakacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: xkerex

Arkadaşlar merhaba, ben Vatan Bilgisayar'dan ASUS GTX 970 ekran kartı aldım. 13 Aralık 2014 tarihinde. Bildiğiniz gibi bu kartı alırken haksızlığa uğradık veya dolandırıldık diyelim. Bu kartı geri veren veya değiştiren arkadaşlar oldu mu? Ben Vatan Bilgisayar'a gittim. İade işlemi yapmadılar. ASUS'un servisine veririz yaklaşık 1 ay incelerler felan dediler. Değişirler mi bilemeyiz kesin değil dediler. Vermedim bende. Bu kartları NVIDIA ben geri alıyorum dese iade ederdik felan dediler. Nasıl bir işlem uygulamam lazım değişenler var mı?

merhaba,
    bu kartı kullandığınız sıstem işlemciniz nedir
    ayrıca en önemlli faktör monitör marka ve modelınız nedir ?
    cw sesı yok dıyorsunuz.
    hangı oyunda sekteye ugradınızda kartı ııade etmeye çalışıyorsunuz.
    ınt den alsanız 14 gun ıcınde ıade edebılırsınız . elden aldıysanız mzadan oyle bır lüksünüzde yok.
    kaldıkı aralık ayı dıyorsunuz.
    hıç bır sekılde kartın sorunu yok ıse ıade edmezsısınız.
    zaten sızın gıbı kullanıcılar dolayısı ıle bu pıyasa aldı gitti bu şekil oldu.

sen verdın asus servıse kartta problem yok dıcekler.

dıyelım o ay o gun aldığın fıyat vatan da atıyorıum 1200 tl. sana 1 200 tlılık alısverıs cekı verıcekler. dolar arttı o aldığın zmana gore bu zmana kadar.

dusun sen karlımısın zarardamısın ?

nvidia partorunu bıle her her nekadar bu 3.5 gb 4 gb olayını bertaraf etmek istesede zaten eline yuzube bulaştırdı. sonrasında yenı bır drıver cıktı. ama bu drıverda neyın ne olduğunu cozemıyorsun. 512 gerçekten kullanılıoyoırmu kullanılmıyormu.
    2 k monıtorlerde bıle sorun yok. ben 1080 p de her oyunu sorunsuz oynuyorum.

senın sorunun nedır hala cozmedım.
    aldatılmak ıse kastın dava ac.
    yok ben gerı ıade edıcem paramı alıcam dersen bıraz zor alırsın helekı vatan bılgısayardan.
    dıyelım aldın paranı karşılığında cek alıcan yukarda dedıgım gıbı. vede o gun aldığın fiyattan cek alıcaksın. su an
    hangı kartı alıcan bu karta muadil.
    bana bir açıkla yaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

merhaba,
    bu kartı kullandığınız sıstem işlemciniz nedir
    ayrıca en önemlli faktör monitör marka ve modelınız nedir ?
    cw sesı yok dıyorsunuz.
    hangı oyunda sekteye ugradınızda kartı ııade etmeye çalışıyorsunuz.
    ınt den alsanız 14 gun ıcınde ıade edebılırsınız . elden aldıysanız mzadan oyle bır lüksünüzde yok.
    kaldıkı aralık ayı dıyorsunuz.
    hıç bır sekılde kartın sorunu yok ıse ıade edmezsısınız.
    zaten sızın gıbı kullanıcılar dolayısı ıle bu pıyasa aldı gitti bu şekil oldu.

sen verdın asus servıse kartta problem yok dıcekler.

dıyelım o ay o gun aldığın fıyat vatan da atıyorıum 1200 tl. sana 1 200 tlılık alısverıs cekı verıcekler. dolar arttı o aldığın zmana gore bu zmana kadar.

dusun sen karlımısın zarardamısın ?

nvidia partorunu bıle her her nekadar bu 3.5 gb 4 gb olayını bertaraf etmek istesede zaten eline yuzube bulaştırdı. sonrasında yenı bır drıver cıktı. ama bu drıverda neyın ne olduğunu cozemıyorsun. 512 gerçekten kullanılıoyoırmu kullanılmıyormu.
    2 k monıtorlerde bıle sorun yok. ben 1080 p de her oyunu sorunsuz oynuyorum.

senın sorunun nedır hala cozmedım.
    aldatılmak ıse kastın dava ac.
    yok ben gerı ıade edıcem paramı alıcam dersen bıraz zor alırsın helekı vatan bılgısayardan.
    dıyelım aldın paranı karşılığında cek alıcan yukarda dedıgım gıbı. vede o gun aldığın fiyattan cek alıcaksın. su an
    hangı kartı alıcan bu karta muadil.
    bana bir açıkla yaz.

Hocam benim canımı sıkan konu 4 GB diye satın aldığımız ve yere göğe sığdıramadığımız kart bir kaç sorunla güvenimizi boşa çıkardı. Sonuçta biz bunu alırken 4 GB diye görüyoruz ve ona göre fiyatını ödüyoruz. Tamam kartın diğer özellikleri kartın bellek kapasitesinden daha önemli olabilir. Bakıyorum da herkes kartın bu halde sorunları olmasına rağmen iyi olduğunu savunuyor. Bende savunuyorum halen çoğu karttan daha iyi. Haksızlığa uğradığım halde bu kartla devam etmek bunla yetinmek istemiyorum eğer yapabilcek birşey varsa. Yoksa mecbur edicez. 1080p monitorum arızalandı yenisini bu ay alıcam. Alana kadar eski LG W1943SS 720p monitorumu kullanıyorum. Call of Duty Advanced Warfare'de full ultra settingsde 720pde 45 fps alıyordum. Ondan sonra bu 3.5 vram yüzünden Shadow of Mordor , Far cry 4 gibi VRAM e yüklenen bunun gibi oyunlarda sıkıntı çıkardığını duydum. Daha bu oyunları denemedim gerçi ama. Geri verip paramı alırsam. R9 290x in yeni 8 GB kartlarından birini alabilirim. Veya şuan vatanda msi gtx 980 1889 TL ye düşmüş onada yönelebilirim. GTX 980 beni 970den daha uzun süre götürceğini düşünüyorum bilmem yanlışmı

• merhaba bende vatandan aldım kartı 10.01.2015 tarihinde buğün hediye çekimi aldım 3 seçenek sundular para iadesi yeni ürün hediye çeki alıcağım kart şuanlık belli değil R3xxx bekliyorum baktıımki olmadı GTX980 alıcam

nasıl iade etiğimide anlatım bu konuda pm den ulaşın bana yardımcı olurum hertrlü he şuda var iade etmem MonacoDoom arkadaşımızın sayesinde oldu ilk konuyu başlatan kendisi çünkü oda bana yardımcı oldu sağolsun ve şunu soyluyim size distribütör firma ile görüştüğümde biraz sinirliydim hala satmaya devam ediyorsunuz insanları uyarmanız gerekmezmi dedim ne cevap aldığımı yazayım size bize kimse sizin anlatığınız şekilde bildirim yapmadı bu şekilde anlatsa isterse 1.000 adet iade gelsin ben alırım diyor bu nedemek oluyor demeki herkes memnun yada insanlar bilmiyor neyin ne olduğunu tabi herkes bizim gibi forum forum gtx 970 yada donanım haberleri takip etmiyor alıyor oyununa bakıyor herkes neyse fazla uzatmaya gerek yok anlatım konuda mvcut

http://forum.donanimhaber.com/m_102870149/mpage_3/f_//tm.htm#104206550

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.