Şimdi Ara

Gtx 970 / i5 4460 Sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 haftadır bi araştırma içerisindeyim. Sistem toplamaya karar verdim bütçe 3- 3.5 civarı olacak ben kendi kafamca bişeyler yaptım şu an piyasadaki oyunları kasmadan high ta oynatacak bi sistem istiyorum toplamak istediğim sistem üzerinde görüş ve tavsiyelerinizi belirtirseniz çok sevinrim. Haftaya pc yi toplayacağım.

• muratkeskinist kullanıcısına yanıt
    ekran kartı 20 lira gibi bir fark vardı msi gtx 970 100me alabilirsiniz
    seçtiğiniz ssd sorunlu bir seri samsung 850 evo yada kingston hyperx 3k modellerini tavsiye ederim...
  • aytug25 kullanıcısına yanıt
    evet o ekran kartını gördüm alt plakada varmış ayrıca ama şu var yeşil pek tercih ettiğim bi renk değil malesef , SSD konusunda haklı olabilirsiniz ama fiyat bayağı artıyor gta5 kursam 70gb zaten 120gb da az gelir olmadı SSD biraz erteleyip sonra alabilirim. Tavsiyeniz için teşekkürler acaba bu sistem donanım değişikliği yapmadan beni 4-5 sene kadar götürür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkeskinist

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 haftadır bi araştırma içerisindeyim. Sistem toplamaya karar verdim bütçe 3- 3.5 civarı olacak ben kendi kafamca bişeyler yaptım şu an piyasadaki oyunları kasmadan high ta oynatacak bi sistem istiyorum toplamak istediğim sistem üzerinde görüş ve tavsiyelerinizi belirtirseniz çok sevinrim. Haftaya pc yi toplayacağım.

Kardeşim sistemi aynen al çok iyi olmuş

dostum sinerjide msi r9 390 msi 8 gb ekran kartı stoklarda gözüküyor bir bak bence
    sinerji bilgisayar hakkında pek sağlıklı yorumlar göremedim açıkçası arızalı donanımları gönderdikleri söyleniyor o yüzden güvenemiyorum açıkçası satış sonrası destekte önemli
  • Gigabyte H97-HD3
    Intel Core i5 4590
    Evga Gtx 970 Ftw (Amazon)
    Gskill Ripjaws 2x4Gb 1600Mhz Cl9
    Wd 1Tb Blue
    Corsair 300R
    Corsair Vs550/650
    Cooler Master Hyper 212

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 4460 vs i5 4590
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    dostum demek istediğim amd 300 serisi ekran kartları artık stoklarda gözükmeye başladı inceleme ve gtx 970 ile karşılaştırmalarına bir bakın demek istedim sadece...
    evet 300 serisi guzel gibi duruyor performansları iyi gibi ama amd ye karşı bi soğukluğum var nedense sanırım daha önce amd den çektiğim sıkıntılar olsa gerek intel nvidia tabanlı düşünüyorum ati amd ye pek girmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shmurda

Gigabyte H97-HD3
    Intel Core i5 4590
    Wd 1Tb Blue
    Corsair 300R
    Corsair Vs550/650
    Cooler Master Hyper 212

4690 işlemcide fan bulunmuyor mu acaba ayrıca mı almam gerekiyor ayrıca 300r kasaya göz attım biraz görsel olsun diyorum çok sade geldi bana tavsiyeniz için teşekkür ederim ayrıca :)
  • quote:

quote:

Gigabyte H97-HD3
    Intel Core i5 4590
    Wd 1Tb Blue
    Corsair 300R
    Corsair Vs550/650
    Cooler Master Hyper 212

4690 işlemcide fan bulunmuyor mu acaba ayrıca mı almam gerekiyor ayrıca 300r kasaya göz attım biraz görsel olsun diyorum çok sade geldi bana tavsiyeniz için teşekkür ederim ayrıca :)

Hocam ben kalite önerdim görsellik istiyorsan Zalman Z11 Neo al geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shmurda -- 1 Temmuz 2015; 2:42:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Gigabyte H97-HD3
    Intel Core i5 4590
    Wd 1Tb Blue
    Corsair 300R
    Corsair Vs550/650
    Cooler Master Hyper 212

Açıkçası zalman modelleri pek hoşuma gitmiyor yuvarlak hatlardan ziyade keskin hatları seviyorum.

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

bu modelde pus içinnde fiyatı ve model olarak fena gelmedi kalite olarak beni üzermi acaba eğer öyleyse biraz daha bütçe arttırıp farklı modellere bakabilirim. ama ssd kinston ucuz ama sorunlu diyorlar benim seçtiğim model için ssd bir süre erteleyeceğim monitor zaten yok tv ye bağlayıp takılacağım eksik kalan şeyleri 1-2 ay sonra tamamlayacağım.

• Shmurda kullanıcısına yanıt
    Corsair 750d güzel ama ama pus dahil değil bu nedenden ötürü fiyatı 800 liraya kadar ulaşıyor az fark değil.
  • Söylenenlerin ve tavsiyelerin ışığında son hali böyle karar kıldım. fikri görüşü tavsiyesi olan varsa açığım kasayı tek yerden vatan pc den toplayacağım. daha iyi olduğunu düşündüğünüz parçaları bana lütfen yazın.Şu an monitorum yok tv ye bağlayacağım klavye mk502 kablosuz var mouse ise G9x var , HDD almıyorum harici var onu depolama için kullanacağım SSD 250 gb lık alıp sadece şu an onunla idare edeceğim ilerleyen zamanlarda 2x 1tb alıp raid yapmayı düşünüyorum. monitor de viewsonic 23 inc monitor vardı yanlış hatırlamıyorsam iş yerinde şu an onu kullanıyorum memnunum eve de almayı düşünüyorum o yüzden. Evimde oyun ağırlıklı ve grafik programlarınla kullanacağım orta seviye umarım beni 3-4 yıl oyunlarda götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkeskinist -- 1 Temmuz 2015; 3:41:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gigabyte H97-HD3
    Intel Core i5 4590
    Wd 1Tb Blue
    Corsair 300R
    Corsair Vs550/650
    Cooler Master Hyper 212

Açıkçası zalman modelleri pek hoşuma gitmiyor yuvarlak hatlardan ziyade keskin hatları seviyorum.

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

bu modelde pus içinnde fiyatı ve model olarak fena gelmedi kalite olarak beni üzermi acaba eğer öyleyse biraz daha bütçe arttırıp farklı modellere bakabilirim. ama ssd kinston ucuz ama sorunlu diyorlar benim seçtiğim model için ssd bir süre erteleyeceğim monitor zaten yok tv ye bağlayıp takılacağım eksik kalan şeyleri 1-2 ay sonra tamamlayacağım.

Tabii ki üzmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.