Şimdi Ara

GTX 970 FAKAT FPS DÜŞÜŞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yakın zamanda bilgisayar topladım.Fakat Battlefield 4 oynarken normalde 50 - 70 fps arası değişiyor fakat arada 30 fps kadar düşüyor.Ve bu durum çatışma anlarında oluyor.Ultra ayarlarda oynuyorum.Ayarları Mediuma da getirsem bir şey değişmiyor.Sizce bunun sebebi nedir?
    8 gb ram
    amd fx 8350 işlemci
    gigabyte 990fxa-ud3 anakart
    asus gtx 970 ekran kartı.
    +ek olarak işlemci sogutucu

• 30 fps ye düştüğünde msi after burner gibi bir programla cpu ve gpu kullanımını kontrol edebilir misin? o işlemci gtx970'e bazı yerlerde darboğaz yapar gibime geliyor.
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    eger öyleyse neden medium ayarlarda da aynı fps degerini alıyorum?
  • Fps düşüşü farklı sebeplerden olabilir sistem yazılımı,oyun dosyalarında sorun olması gibi fakat şöylede birşey var gtx970 diye her zaman ultrada oynamanın gereği yok gerçekten boşuna zorlayıp ömrünü yersiniz highta mediumda oynamak ne ekran kartını ne de işlemciyi zorlar.Siz o kadar aldım ultrada oynarım diyorsunuz ama dediğim gibi gereksiz ultrada oynamak.Oyun dosyalarını kontrol edin,sağlam bir tarama yapın bilgisayara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamaisvu34

Fps düşüşü farklı sebeplerden olabilir sistem yazılımı,oyun dosyalarında sorun olması gibi fakat şöylede birşey var gtx970 diye her zaman ultrada oynamanın gereği yok gerçekten boşuna zorlayıp ömrünü yersiniz highta mediumda oynamak ne ekran kartını ne de işlemciyi zorlar.Siz o kadar aldım ultrada oynarım diyorsunuz ama dediğim gibi gereksiz ultrada oynamak.Oyun dosyalarını kontrol edin,sağlam bir tarama yapın bilgisayara

İşte sorun şu ki ultrada da medium ayarlardada aynı fps değerinı alması.Bu bilgisayarı yeni aldım daha dün açtım bilgisayarı her şey güncel oyun dosyalarında sıkıntı yok
  • 8350 darboğaz yapıyor olamaz herhalde sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimcan34

8350 darboğaz yapıyor olamaz herhalde sanmıyorum

cpu sadece oyun açıkken maksimum %65 a kadar dayanıyor.Youtubedan müzik falan açınca maksimum %75 fps görüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.