Bildirim
GTX 970
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ramlerde sıkıntı vardı 3.5 gb veriyordu bu kart bi araştırma yapın bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Deli Komutan
Yanlış bilgi vermeyin insanlara 3.5 GB falan vermiyor. 4 GB VRAM'in tamamına sahip. Sadece 3.5 GB'si gerçek gücünde 3.5 GB kullanımın üstüne çıktığında yavaşlamalar oluyor. Bu da nadir olacak bir şey. -
quote:
Orijinalden alıntı: Provocateur
quote:
Yanlış bilgi vermeyin insanlara 3.5 GB falan vermiyor. 4 GB VRAM'in tamamına sahip. Sadece 3.5 GB'si gerçek gücünde 3.5 GB kullanımın üstüne çıktığında yavaşlamalar oluyor. Bu da nadir olacak bir şey.
Bizim için önemli olan gerçek gücü değil mi zaten? 6 vitesli bi araba alalim ama sadece 5 vitesini kullanabilelim. Sonuçta 6 vites var ama uygun bir şekilde kullanamıyoruz ne anlami kaldı bu işin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: celalsanal
merhaba daha öncede benzer konular açılmış fakat tarih 3-4 ay öncesi ben gtx 970 almayı düşünüyorum fakat msı ile asus arasında kaldım siz ne önerirsiniz tşkler
Msı da TwinFrozr 5 var kart 65 dereceyi geçmiyor bende sessiz çalışıyor genellikle performansı iyi yanında gelen yazılımları çok iyi , Asus da güzel ancak biraz daha fazla ısınıyor sanırsam ikisi de güzel karttır ucuz bulduğunu al ama benim önceliğim MSI gaming 4g Oc edition olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben evga GTX 970 SSC ACX 2.0+ satın aldım kart dün elime geçti çok memnunum karttan 3.5 gb geçerseniz yavaşlama olduğu doğru ama gelen updateler sayesinde bu yavaşlamayı %70 ölçüde azalttılar gtx 970 gtx 980 nin ana konusunda bu update ile ilgili detaylı bilgiyi bulabilirsiniz kısacası çok az bir fark alıyor vram kullanımı 3.5gb geçerse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoKurasaki -- 15 Mayıs 2015; 15:28:29 > -
3.5 gb ram olayı dogrudur ama 4k da oyun oynanamayacksan problem oluşturacagını zannetmiyorum .
denilene göre kartta 4gb vram mevcut . gtx960 oluşturulurken üs segment katrın bazı gpu blokları kapatılıyor . geri kalan bloklar 3.5GB yer tutuyor . böyle kalmasındansa kapatılan bloklardan açıyorlar 4GB a tamamlıyorlar ama bu 512MB ormalden yavaş çalışıyor (muş) . yani 4Gb ı doldurmadıgın surece problem olmayacagını düşünüyorum , açıkcası 4k monitörüm yok , 4k da oyunda oynamayı düşünmüyorum . amd de almayacagımdan bana tek seçenek GTX 970 kalıyor , yakın zamanda almayı düşünüyorum zaten . kullanan arkadaşlarımdan da memnun olmayanını görmedim .
However, the major issue concerns the onboard memory. The GTX 980 has 4GB of GDDR5 in one physical block, rated for 224GB/s. The GTX 970 has 3.5GB in one partition, operating at 196GB/s, with 512MB of much slower 28GB/s RAM in a second partition. Nvidia's driver automatically prioritises the faster RAM, only encroaching into the slower partition if it absolutely has to. And even then, the firm says that the driver intelligently allocates resources, only shunting low priority data into the slower area of RAM.
-
quote:
quote:
quote:
Yanlış bilgi vermeyin insanlara 3.5 GB falan vermiyor. 4 GB VRAM'in tamamına sahip. Sadece 3.5 GB'si gerçek gücünde 3.5 GB kullanımın üstüne çıktığında yavaşlamalar oluyor. Bu da nadir olacak bir şey.
Bizim için önemli olan gerçek gücü değil mi zaten? 6 vitesli bi araba alalim ama sadece 5 vitesini kullanabilelim. Sonuçta 6 vites var ama uygun bir şekilde kullanamıyoruz ne anlami kaldı bu işin
Sıkıntı, piyasadaki tek alternatif 5 vites arabanın kat ve kat daha fazla yakıt tüketiyor olması.
Bu kadar sorununa rağmen 970'e hâlâ tercih edilebilecek başka kart yok ne yazık ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
quote:
quote:
quote:
Sıkıntı, piyasadaki tek alternatif 5 vites arabanın kat ve kat daha fazla yakıt tüketiyor olması.
Bu kadar sorununa rağmen 970'e hâlâ tercih edilebilecek başka kart yok ne yazık ki.
Doğrudur hocam o konuda haklısınız zaten ben problem var alma demedim bi araştır dedim kimi kullanıcılar çok takıyor bu tarz problemlere. Onun dışında param olsa alacağım ilk karttır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar,
Yaklaşık bir ay önce aldığım Asus Strix gtx 970'i pc ye taktığım günden beri gta v oyun esnasında hiç beklenmedik bir zamanda ekran sinyali kesiliyor(monitör uyku moduna geçiyor), hoparlörlerimden vızıltı geliyor ve pc haliyle kullanamaz hale geliyor. El ile restart sonrası herşey normale dönüyor. Haf912 nin içindeki orjinal 750w lık psu yu kullanıyorum. Yetersiz geliyor olabilir mi? Sistemim Amd fx8350, asus corshair formula v, 8gb gskill Ram ve 4-5 tane de kasa içi fan var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
750 W psu yeterde artar hocam asus gtx 970 ekran kartı için ben 600w psu kullanıyorum. Bendede zalman kasa var 4 fanlı psunuzun gücü yeterli ama arızalı mı onu bilemiyorum daha tecrübeli birini bekliyoruz buraya :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X