Şimdi Ara

GTX 960 SATIŞTA (İnceleme Geldi !!!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    800`e doğru gider o fiyat daha adamlara iyi ki ucuzlarmış dedik , millet başka yerden almayıp oradan alacaktı belki (iyi de satış yapacaklardı) ama kaybettiler o şansı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

GTX 960 SATIŞTA (İnceleme Geldi !!!!!)

267$, 2,34 kur ile 624 türkiş lira yapıyor(fiyata herşey dahil).
    Bence alınabilir.

+1000 keşke herkes amazondan alsa da aklı başına gelse bu distribütörlerin.
  • 2 gb lik su versiyonlara 700 tlleri vermek bence israftir, r9 280 540/550 tllere bulunabiliyorken hic olmamis fiyatlar 4 gblik versiyon baya 900 tl olucak o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

Orijinalden alıntı: katleden1995

Ya bu 128bit kartın neresi iyi anlamiyom

bu kart iyi değil şuan iyi diyebilmemiz için 4 gb olarak çıkması şart 1080p de mediumdan sonra boğulur

İşte şu an degmez o paraya kardeş beklemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6935
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6934
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6938

oha fiyatlara gel.2gb ve malum performans karta o kadar para verenin aklina sasarim.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/gigabyte-gtx960-2gb-ddr5-128bit-hdmi-dual-link-dvi-i-dvi-d-display-port-ekran-karti-gv-n960ixoc-2gd.html

ulan bu kart daha 2 dk önce 651 liraydı Teknobiyotik çakalı hemen giydirdi fiyatı

tam diyecektim "2 tane al bundan 1300 e 980 e çok yakın performans verir anca bu tarz olursa alınır" bamyotikler hemen giydirdiler fiyatı

Edit: Hepsiburada çeki meki varsa alınır

http://www.hepsiburada.com/liste/galax-nvidia-geforce-gtx-960-ex-oc-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-30-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd305183&categoryId=204&SKU=BD305183
    http://www.hepsiburada.com/liste/msi-nvidia-geforce-gtx-960-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-30-ekran-karti-gtx-960-gaming-2g/productDetails.aspx?productId=bd305193&categoryId=204&SKU=BD305193
    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-nvidia-geforce-gtx-960-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-30-ekran-karti-strix-gtx960-dc2oc-2gd5/productDetails.aspx?productId=bd305186&categoryId=204&SKU=BD305186

2gb kartla 980'i gecse kac yazar?1gb crossfire kullanip nalet etmis biri olarak ben o olaya bir daha gelmem 4gb olsaydi neyse ama yine de ben tek kart tavsiye ederim.

• gtx 770'ten daha kötü bir kart yani bu güç tüketimi avantajını saymazsak?
  • Bilmeyen arastirmayan adamlari kaziklamak icin cikarmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

gtx 770'ten daha kötü bir kart yani bu güç tüketimi avantajını saymazsak?

niye 770 ile kiyasliyorsun ki 970'ten ne kadar iyi ya da kotu bir kart o onemli cunku bu kart 970'e parasi yetmeyenler icin yoksa kac senelik 770 dusunup de bunu alayim diyenler icin degil yok zaten o sekilde kimse.970 145w mi bu kart 120w hani pek de enerji verim olayi yok.970 alamadin mi o zaman bunu al denecek bir kart degil.

• Kaç aydır foruma uğramıyordum bile, bugün aklıma geldi giriş yapıp ne var ne yok dedim, bu konuyu gördüm. Gtx 960 güya Ekim ayında çıkacaktı hatırlarsanız, ertelendi.Hatta o süreçte Gtx 970 bir anda popüler oldu, stoklara girer girmez gerek yurtiçi gerekse yurtdışında satıldı.Nvidia'nın göz bebeği oldu, onlarda bu işten ellerinden geldiğince kâr ettiler, sonrasında da zaten reklamını yaptıkları gibi "MOBA oyuncuları için" gibi bir ibare kullandılar.Yani zaten o anda Gtx 960'ın nasıl bir kart olduğu belli olmuş oldu, lakin onu geçtim speclere bakıldığında zaten yine pek te umut edilen gibi olmadığını görüyoruz, bence şaşılacak bir durum yok.Gtx 970 gibi canavar kart varken onun biraz kısılmışını satacaklarına, direk Gtx 970'e yönlendiriyorlar milleti.Tr de herşeyin fiyatı Güney Okyanusun'dan daha dalgalı zaten, eh yukarıda bahsedilen fiyatlara ek vergi uygulanırsa, bu kart Türkiye'de ki mevcut Iphone fiyatları gibi uçup gider.Açıkçası bu kartın 2Gb versiyonuna hiç bakmamak lazım (elbette oyundan oyuna ve oyuncudan oyuncuya değişir) fakat 4Gb versiyonu bile benim kafamda hala soru işareti yaratıyor.Eğer Amd kart çıkarmazsa Nvidia koşturduğu at sayısını arttıracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

Kaç aydır foruma uğramıyordum bile, bugün aklıma geldi giriş yapıp ne var ne yok dedim, bu konuyu gördüm. Gtx 960 güya Ekim ayında çıkacaktı hatırlarsanız, ertelendi.Hatta o süreçte Gtx 970 bir anda popüler oldu, stoklara girer girmez gerek yurtiçi gerekse yurtdışında satıldı.Nvidia'nın göz bebeği oldu, onlarda bu işten ellerinden geldiğince kâr ettiler, sonrasında da zaten reklamını yaptıkları gibi "MOBA oyuncuları için" gibi bir ibare kullandılar.Yani zaten o anda Gtx 960'ın nasıl bir kart olduğu belli olmuş oldu, lakin onu geçtim speclere bakıldığında zaten yine pek te umut edilen gibi olmadığını görüyoruz, bence şaşılacak bir durum yok.Gtx 970 gibi canavar kart varken onun biraz kısılmışını satacaklarına, direk Gtx 970'e yönlendiriyorlar milleti.Tr de herşeyin fiyatı Güney Okyanusun'dan daha dalgalı zaten, eh yukarıda bahsedilen fiyatlara ek vergi uygulanırsa, bu kart Türkiye'de ki mevcut Iphone fiyatları gibi uçup gider.Açıkçası bu kartın 2Gb versiyonuna hiç bakmamak lazım (elbette oyundan oyuna ve oyuncudan oyuncuya değişir) fakat 4Gb versiyonu bile benim kafamda hala soru işareti yaratıyor.Eğer Amd kart çıkarmazsa Nvidia koşturduğu at sayısını arttıracak.

amd de pek hesapli kart cikarmayi planlamiyor maalesef.su sogutma 4096 sp ejdarha gibi bir sey cikaracaklar sanirim 980-970'i hedef alarak.adamlar sivi yaristiracaz diye biz burada seyrediyoruz ve f/p segmenti 3 yildir hala kullanilan 280 serisinde yine maalesef.kisacasi amd 360x 370x diye kart cikaracaz hesapli gibi seylerle gelmiyor.ilk 380x serisi 28nm cikacak muhtemelen sonra 20nm 390x cikacak artik o neyin rakibi ya da ne amacla alinacak bir kart olacak hic belli degil.

• 128 bit olması nvidia nın color comparison kullanmasından dolayı performansta sorun çıkmasını engeliyormuş
  • Technopat ve shiftdelete in oyun performanslarına bakınca 1080p 60 fps yi tutturan bir kart gibi görünüyor ama dedikleri gibi 650 lira olmayacak heralde

• Of of offf fiyatlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: kpwale

128 bit olması nvidia nın color comparison kullanmasından dolayı performansta sorun çıkmasını engeliyormuş

%40 rop performansını arttırıyor, AMD'nin de R9 285 için bizzat söylediği değerlere bakılırsa. Bu kartların DSR/VSR karşılaşması çok yaman olur. 960'takinden hem daha çok çekirdek hem iki katı rop var 285'te, ayrıca VSR için fpga; hatta 960'ın reklamında Tom Petersen Bey'in dediği 4x MSAA ile 2x MFAA dışında kartın pek kullanım alanı olmayacağını düşünüyorum. Öyle ki 760 bile daha güçlü olabilir DSR ile 4x supersampling simüle etmede.
  • Gtx 770 ile neredeyse aynı fiyatta zaten amaçları gtx 770 fiyatlarında gtx960 kart çıkarmaktı oldu bana göre bu kart tam bir fiyasko 60fps bile gösterirken zorlanıyor.

Maxsimum 650tl 2gb versiyonu için verilir. 4gb olan versiyonu için ise 750tl. Maxsimum üstü hayatta verilmez.

Bendeki rog striker gtx 760 bundan daha stabil ve daha fazla fps veriyor bf4 v.b oyunlarda.

Gtx960 performansı 760 ile aynı olmuş resmen keşke gtx770 performansı yerine alınsaydı.

• Beni hayal kırıklığına uğrattı, r9 280x ya da biraz zorlayıp gtx 970 alma niyetindeyim artık. Benim gibi düşünen çok bence hem fiyat hem performans olarak beklentileri karşılamadı.

• máwci kullanıcısına yanıt
    daha 960tiler gelicek gtx970 için fazla acele etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

daha 960tiler gelicek gtx970 için fazla acele etmeyin

Hocam bekleyelim de bu fiyat nedir ya? Bu fiyata bakıp ti nin fiyatı için tahmin yürütmek zor değil.

• olmamış bence 760 dan biraz hızlı 770 den yavaş bir kart
    olur da 760 fiyatına yakın bir fiyattan satılırsa ki o da 4gb lık model olursa o zaman tutar yoksa işi zor
    eski kartlardan bir farkı yok çünkü hani yeni dx i falan desteklese bir şey olsa tamam diyeceğim ama zaten 700 serisinde de bu sorun yaşanmayacağı için kartın satılıp satılmayacağı tamamiyle fiyatına bağlı şu an bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.