Şimdi Ara

GTX 960'lı Mini ITX Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSU'da, kasada bir sorun var mı? Şimdiden teşekkürler. Bütçem en fazla 2300 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkQuesh -- 4 Nisan 2015; 22:40:34 >

• http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5753
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5000

psu ve rami bu ikisiyle değiştirin. mini itx sistemde modüler psu çok işinize yarar, ramlerin de düşük profil olması ilerde cpu soğutucu alırsanız uyumluluk açsından problem çıkartmaz

• El Valiente kullanıcısına yanıt
    Hepsini bir siteden alsam? Hepsiburadada yok mu bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkQuesh -- 4 Nisan 2015; 22:52:08 >

• Oldu mu? Hepsiburada montajı kendi yapıyor mu? Güç kaynağı dahil başka parçanın sığmama durumu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkQuesh -- 4 Nisan 2015; 23:39:10 >
  • DarkQuesh D kullanıcısına yanıt
    hocam daha küçük kasa seçebilirsiniz.gtx960 ın küçük verisyonu çıktı mı bilmiyorum ama çıkmasını bekleyip elite 110 alabilirsiniz.daha sevimli.
    psu yu moduler almaya çalışın bu linkteki gibi yani
  • Psu nuz o kasaya sığar sıkıntı olmaz.

Anakart olarakda biraz daha çıkabilirseniz bu kartı tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-h81i-plus-intel-h81-1600mhz-ddr3-lga1150-mini-itx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd304848&categoryId=152#Gorseller
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • croyal kullanıcısına yanıt
    Asus 2 ay önce duyurmuştu fakat etrafta yok. Bu modeli Mini gibi duruyor. Soğutmada bir sıkıntı olur mu bütün parçalarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkQuesh

PSU'da, kasada bir sorun var mı? Şimdiden teşekkürler. Bütçem en fazla 2300 TL.

Sistem guzel ancak psu'yu moduler almani oneririm kasadaki parcalar kablolar yuzunden bogulmasin model olarak tavsiyem corsair cx500m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemin son hali şöyle; (HB'de CX500M yoktu. HB montaj yapıyor mu?)

boyutunu bilmiyorum da 2 fanlıysa zaten maksimum 26-27santimdir.gtx960 olduğu için 22-23 bile olabilir.thermaltake core v1 modeli de var.güç kaynağı aşağıda ben kendim ondan kullanıyorum psu yu moduler olmayanından alsanız bile aşağıda kabloları saklayabiliyorsunuz.ama sıvı soğutma baya fark ettiriyor sanırsam.stok fanla kullanılmıyor bendeki fazla ısınıyor hyper tx3 aldım 2 tane de arkaya eksoz fanı taktırdım sıcaklık 85 den 65e düştü.ama sizin kasada arkada fan olmuyor sanırsam sadece psu dan çıkış var hava olarak.sizin kasanıza uygun olarak noctua l9hi soğutucu alabilirsiniz ama stok fandan 10 derece daha fazla soğutur maalesef testlerini okudum internette stok fan 97 e çıakrtıyor noctua 85 hyper tx3 de 75di ben ona yöneldim.tabi benim fikrim bu.siz ileride daha büyük daha uzun gpu istersiniz belki 30cm gayet yeterli olur sizin için bu kasada.hala kafanızda sorun varsa;
    chris brown ve akke4221 sanırsam bunlara danışabilirsiniz ikisinde de mini itx sistem var.chris brown da core v1 modeli akke'de de eltie 110 var.

• quote:

Hocam sistemin son hali şöyle; (HB'de CX500M yoktu. HB montaj yapıyor mu?)

Sistem guzel olmus benim bildigim hb montaj yapmiyor

Güç kaynağını değiştirin doğru düzgün bir şey alın illa hepsiburada'dan almak zorunda değilsiniz. Bu arada montaj yapmazlar, oradan alırsanız montaj işi size kalır ve arkadaşlar gibi ben de tekrarlayım modüler veya yarı modüler güç kaynağı şart yoksa sistemi kurarken sinir krizi geçirirsiniz. Ben de cm elite 130 kullanıyorum harici bir soğutucu almanızı tavsiye ederim çok pahalı bir şeye gerek yok düşük profilli xigmatek praeton rahat iş görüyor.

EDIT : Şu güç kaynağını alabilirsiniz aynısından kullanıyorum :http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94598

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 5 Nisan 2015; 0:23:38 >

• Montaj yapmıyor ise parçaları teker teker daha ucuz olan yerlerden alabilirim o zaman. Soğutucu konusunda OCZ'yi ilk defa duydum. CX500M'i alacağım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkQuesh -- 5 Nisan 2015; 1:51:58 >
  • quote:

Montaj yapmıyor ise parçaları teker teker daha ucuz olan yerlerden alabilirim o zaman. Soğutucu konusunda OCZ'yi ilk defa duydum. CX500M'i alacağım herhalde.

Soğutucu değil güç kaynağı verdiğim linkteki. Soğutucu olarak xigmatek praeton ld963 öneririm, zaten overclock yapmayacaksınız hem ucuz hem sessiz.
  • Çok pardon. Gece yorgunluğu :) Xigmatek soğutucuda alıp sistemi tamamlamayı düşünüyorum. Güç kaynağı olarak verdiğiniz güç kaynağında karar verdim. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sabaha sistemin son taslak halini paylaşayım. İyi geceler.
  • quote:

Çok pardon. Gece yorgunluğu :) Xigmatek soğutucuda alıp sistemi tamamlamayı düşünüyorum. Güç kaynağı olarak verdiğiniz güç kaynağında karar verdim. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sabaha sistemin son taslak halini paylaşayım. İyi geceler.

Estağfurullah. Yalnız güç kaynağını almadan önce eksen'den garantisiyle ilgili bilgi alın. Benim aldığjm yer olası bir durumda birebir değişim sağlıyordu. Ocz'nin cistribütörü iflasını açıklamıştı sanırım resmi bir servisi yok bildiğim kadarıyla şu an. Ama fiyatına oranla bayağı kaliteli uzun yıllar götürecek bir psu. Bahsettiğiniz corsair'in modelini kullanmadım nasıldır bilemiyorum. Soğutucu konusunda bahsettiğim soğutucuyu kesinlikle tavsiye ederim. Düşük profilli ucuz soğutucu bulmak çok zor f/p olarak gerçekten çok iyi. Siz sistemin son halini tekrar ekleyin tartışalım hep beraber.

kasayı elite 110,
    e.kartını gigabyte mini itx gtx960 al.
    ve ssd disk eklemeyi unutma.
  • forvet09, GTX 960 Mini hiçbir yerde stoklarda yok. m352 hocam sistemin son hali şöyle;

TOPLAM : 2.347,9 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkQuesh -- 5 Nisan 2015; 11:21:55 >

Sistem güzel olmuş, bir de ssd eklemeyi unutmayın. Gtx 960 yerine r9 280x düşünebilirsiniz aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 5 Nisan 2015; 13:07:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.