Şimdi Ara

GTX 860M NVIDIA DRIVER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende gtx 860m ekran kartı var, bir süredir çıkan nvidia driver'lar da problem yaşıyorum kernel ile ilgili hata alıyorum, araştırdım ama pek bi çözüm bulamadım. Physx ile alakalı bir şeyler paylaşmış biri onu denedim ama işe yaramadı bende. Bu sorunu çözebilen var mı? Ya da bu sorun bizim bilgisayarlardan mı yoksa nvidia'nın driverlarından mı kaynaklanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Nvidia'nın son çıkardığı driverlar sorunlu hocam. Sizlik birşey yok tavsiyem internetten eski surumlerini bulup denemeniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thes1nner kullanıcısına yanıt
    Hangi sürüm o hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thes1nner

Merhaba arkadaşlar bende gtx 860m ekran kartı var, bir süredir çıkan nvidia driver'lar da problem yaşıyorum kernel ile ilgili hata alıyorum, araştırdım ama pek bi çözüm bulamadım. Physx ile alakalı bir şeyler paylaşmış biri onu denedim ama işe yaramadı bende. Bu sorunu çözebilen var mı? Ya da bu sorun bizim bilgisayarlardan mı yoksa nvidia'nın driverlarından mı kaynaklanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Nvidia gtx 860m kartlarındaki kernel durdurma problemi giderdiklerini belirttiler yeni güncellemeyi yükleyiniz. problem yok şuan

https://twitter.com/nvidiacc/status/672211065527234560

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3812

• Driver I kaldırın aygıt yöneticisinden sürücüyü yükleme seçeneğini seçin Windows sorunsuz driverını indirip kuracaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaprağın Çilesi Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim, inşallah düzelmiştir..
  • Yine hata veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 21 in de çıkan 361.43 sürümünü kurdum şu anlık bir problem yok gibi. İnşallah çözmüşlerdir bu sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.