Şimdi Ara

Gtx 780'mi R9 290'mı daha iyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ekran kartı için kararsız kaldım r9 290 4 gb vram ve 512 bit ile aklımı çalıyor ama gtx 780'de nvidia kalitesi var driverlarından bile belli oluyor ama 3 gb vram 384 bit olması düşündürüyor ve r9 290 daha yeni bir kart siz hangisini önerirsiniz nedeniyle söylerseniz sevinirim teşekkürler

asustan başka marka düşünmüyorum direct 2 o.c. olucak

1-http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-directcu-ii-oc-4gb-gddr5-512bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

2-http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-920ECD66A -- 28 Mayıs 2014; 13:08:46 >

• http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1036 surdan bakabilirsin bn yerinde olsam 290 alırım neden yeni cıkan oyunlarda mantle destegiyle cıkmaya basladı amd daha yararınıza olur
  • Yeni bir AMD-Nvidia savaşı çıkmaz umarım :D Ben olsam Nvidia'yı tercih ederdim. Daha uzun ömürlü oluyor. Bende 9400GT var adamlar hala driver veriyor ve de kaliteli driverlar. İki kart arasında fazla fark yok ama 780 tercih et bence.

• Ucuz olanı al

• Bencede uygun olanı alın.

• İkisinin de aynı kart olduğunu düşün
    100 TL fazla vererek Premıum paket alıyormuşsun gibi düşün.Physx,Shadowplay,Daha uzun driver,yazılım desteği,oyun hediyesi vs. gibi şeyleri Alıyorsun o parayla.Karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 28 Mayıs 2014; 13:37:44 >
  • nvidia al kendini oyunun icinde gibi hissediyorsun.pshyx cuda hbao ile akici ve gercekci oyun deneyimi nvidia da.amd kart alan mi var hala iykk nasil oynuyorsunuz yavan yavan ayrica amd cok isiniyor alinmaz.

O gelmeden uyarayim da boyle bir mesaj gorursen kaale alma hic..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisinide kullandım aralarında performans olarak fark yok fiyatı uygun olanı alabilirsiniz

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Bir an sinirlendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence özel soğutmalı R290 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

Bir an sinirlendim

Yardimci olabildiysem ana konuma bir tesekkur yeter TIKLA referans listeme eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 28 Mayıs 2014; 14:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

nvidia al kendini oyunun icinde gibi hissediyorsun.pshyx cuda hbao ile akici ve gercekci oyun deneyimi nvidia da.amd kart alan mi var hala iykk nasil oynuyorsunuz yavan yavan ayrica amd cok isiniyor alinmaz.

• Bi bitmediniz be lanet olasicalar forumda dunya kadar konu var halen bu konu aciliyor

• quote:

nvidia al kendini oyunun icinde gibi hissediyorsun.pshyx cuda hbao ile akici ve gercekci oyun deneyimi nvidia da.amd kart alan mi var hala iykk nasil oynuyorsunuz yavan yavan ayrica amd cok isiniyor alinmaz.

• quote:

• Ben R9 290 Tri-x alın derim. Eğer 200 TL daha çıkacaksanız isteğe bağlı olarak GTX 780 de alınabilir.

Oyun kampanyası Battlefield 4 olarak R9 290 Tri-x'de de mevcut. Arkadaşların dediği gibi 780'de Watch Dogs var.

Oyun performansında R9 290 kıl payıyla önde. Ancak dediğim gibi test dışında farkedemezsiniz.

• İkisi de iyi kartlar ancak aşağıdaki testlerde r9 290 daha ilerde gibi duruyor. 290 al bence boşa fazla para vermeye gerek yok .

http://www.anandtech.com/bench/product/1036?vs=1068

- r9 290 pcs+ önerimdir. Gold da vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **SWE** -- 28 Mayıs 2014; 20:54:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

Bi bitmediniz be lanet olasicalar forumda dunya kadar konu var halen bu konu aciliyor

Nereye soru soralım ? Hiç kusura bakma da konunun üzerinden aylar geçmiş ve hiç cevap gelmemiş olunca yenisini açsan al burda var derler , konuya mesaj atsan niye hortlatıyorsun derler. ASIL SİZ BİTMEDİNİZ.
  • Gtx780

• quote:

Orijinalden alıntı: **SWE**

quote:

Orijinalden alıntı: hknups

Bi bitmediniz be lanet olasicalar forumda dunya kadar konu var halen bu konu aciliyor

Nereye soru soralım ? Hiç kusura bakma da konunun üzerinden aylar geçmiş ve hiç cevap gelmemiş olunca yenisini açsan al burda var derler , konuya mesaj atsan niye hortlatıyorsun derler. ASIL SİZ BİTMEDİNİZ.

Yaw konular altlı üstlü gormuyormusun ? Daha 2 gun once ayni konu acildi. İlla sormakmi lazim en cahil insan bile once arastirir. Bir dunya arastirma siteleri var youtubede karsilastirma videolari var. Ama cahile laf anlatmak zor tabi. açın kardesim açın istediginiz konuyu acin.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.