Şimdi Ara

gtx 760 sli mı başka kart mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-elimde asus gtx 760 ım var, fena da değil, ama sistemin daha uzun süre gitmesi için bir tane daha gtx 760 alıp sli yapayım mı, yoksa elimdekini satıp daha üst tek bir kart alayım mı? paraya değer mi?

2-kasam 700W, xigmatec black assassin 80 plus, bu psu sli kaldırır mı
    anakart z87-a
    işlemci 4670k

• Şimdilik bir şey yapmana gerek yok,zaten piyasadaki tüm oyunları en iyi şekilde çalıştırıyor elindeki kart.Ben şahsen kartını değişmeni veya SLI yapmanı tavsiye etmiyorum,fuzuli masraf yapma.
  • 760 a SLI yapmak gereksiz tabi 120 ya da 144 hz monitörün yoksa.

Ayrıca ileriye dönük olsun diye yapıcam demişsiniz ama ileriye dönük olması için 2 gb kartlarla SLI yapılmaz.
  • bence kartını gittiği kadar kullanıp sonra değiştir.sli cf çok işlemci kullanır zorlarsın işlemciyi tek kartla daha iyi çalışır.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    +1. 4 gb modeli olmadan sli yapmak yerine kartı satıp daha iyi bir kart almak daha iyi. Kısa süre sonra bende gtx 760'ımı sli yapacağım. Sat ve gtx 780 al daha mantıklı senin açından.
  • şuan gerek yok
  • Psu ve kasa soğutmasının iyi olması lazım Slı yada Crossfire için. Gtx760'ın 2Gb versionu ise fantazi olur sizin için; belleğin yetmediği durumda sıkıntı çıkar çünkü. Ssd falan yoksa sisteminizde bence bu şekilde upgrade yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet 2 gblık versiyonu, kasada bir soğutma yok ekstradan, monitör 60hz
    neden bellek yetmiyor anlamadım, ssd kullanıyorum bu arada
    bu kart ne kadar götürür beni peki
    gtx 760la sli benchmark değerlerine baktım, iyi performans veriyor sanki, ikinci el bulsam bi tane az masrafla iyi sonuç alırım gibime gelmişti ama siz bilirsiniz tabi
    teşekkürler yorumlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: count

evet 2 gblık versiyonu, kasada bir soğutma yok ekstradan, monitör 60hz
    neden bellek yetmiyor anlamadım, ssd kullanıyorum bu arada
    bu kart ne kadar götürür beni peki
    gtx 760la sli benchmark değerlerine baktım, iyi performans veriyor sanki, ikinci el bulsam bi tane az masrafla iyi sonuç alırım gibime gelmişti ama siz bilirsiniz tabi
    teşekkürler yorumlar için

İyi değerler alırsınız; fakat vram'in yetmediği durumlarda bazı özellikleri kısmanız gerekir. Bazı oyunlar 3Gb ram ve üzeri istediği için önerilmiyor 2Gb ram'li ekran kartı ile slı. Yaparsanız faydasını görürsünüz; ama 3Gb vram isteyen oyunlar olduğunda sıkıntı yaşarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.