Şimdi Ara

GTX 750Ti ve power sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar H110M - PRO VD anakartim var ve gtx 750ti ekran karti aldim.

Fakat 2 sorunum var.
    1-) PSU 4 pinli 750ti 6pine ihtiyac duyuyor. (Bunu ceviricilerle yapsam bir sorun cikar mi?)
    2-) PSU kasanin alt tarafinda yer aliyor ve PSUdan anakarta giden guc kablosu cok kisa ekran karti soketinin ustunden geciyor ve takamiyorum.

Simdiden tesekkurler.

• 1) evet sorun çıkar 6 pinli olması lazım

2)http://www.hepsiburada.com/akasa-12v-cpu-gucu-icin-30cm-uzatma-kablosu-ak-cb8-8-ext-pm-bs4842 böyle bir uzatma kablosu ile bu sorunu çözersin
  • O zaman MSI al kardeş uğraşma psu beslemesiyle falan.
  • Arkadaslar tesekkurler. PSU olarak ne onerirsiniz? Eger converterlarla olmuyorsa yeni bir psu alacagim
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bir de ne gibi sorunlar cikar ortaya?
  • Cebecisonn C kullanıcısına yanıt
    750 ti'nin ek güç girişi gerektirmeyen modelleri vardı.Onlara dikkat etseydiniz.
  • psu olarak corsair vs450 öneririm. 6 pin çıkışı var ve 80+ verimlilikli.hatta kutusunda 85+ yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ekrana görüntü gelmez vga power cable gibisinden uyarı verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisiniz ama asil dikkat etmem gereken power'di. Budget bir sistem yaptim kendime acikcasi 750ti oc ile performans almak istiyordum. Ama kasayi psu ile acele bir sekilde alinca icine bile bakamadan aldim
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam belli oldu bu psu ile olmayacak :D
  • Aynen yeterde artar bana aslinda oneri icin tesekkur ederim. Son olarak PSU kasanin alt kisminda ve psudan cikan cpu guc baglantisi yetisirmi acaba? Ben bu sorunu yasadim cunku
    kabloları baya uzun aslında ama kasanızın boyutu belki fazladır oyüzden belli olmaz. corsairin kendi sitesinde yazabilir bu tarz özellikler olmadı kutu açılım videolarına bi bakıp öyle karar verin isterseniz.
  • Sagolun :) Ben arastirdim biraz herhalde sikinti cikartmaz. Kasa mid tower aslinda yetismesi lazim normalde.
  • Yorumlar hayati sorgulatici...

O 4 pin anakarta baglanir hocam, işlemcinin gucu icindir. Kare seklindeki 4 pin, bir de yatay 4 pin var fanlara filan baglanir, onu da cevirebilirisniz 6 pine.

750ti larin ek guc girisi istemeyen onlarca modeli var. Onlardan birini alin gecin ugrasmayin psu ile de..yani 300w bile olsa psu yeterlidir 750 ti a masraf yapmayin bosa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Yorumun icin tesekkur ederim hocam.

1-) Uzanti baglantisi alicam 4 pin icin cok zor yetisiyor islemci fanina kapilacak neredeyse.
    2-)750Ti Oc strix almistim iade ettim. Guc desteksiz oc'suz versiyonu ile cok fark eder mi degerler?
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Bir de Asus'a goz attim GTX750Ti strix oc versiyonunda Güç Tüketimi
    75W'a KadarPCIe gücü gerektirmez diyor. Dogru mudur hocam bu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.