Şimdi Ara

Gtx 750ti düşük performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ekran kartını taktım sürücüleri yükledim ancak eski ekran kartı ile aynı fps değerlerini alıyorum eski ekran kartı HD5670 ti ve lol de 60 fps alıyordum yeni ekran kartı gtx 750ti yine aynı fps alıyorum artması gerekmiyormuydu ?
    Yada benim bilemediğim başka nvida ayarları felan mı var ? Bİrde oyunu d ye kurdum fark yaratır mı format atmadan önce usb ye kopyalamıştım.

• RiigorM R kullanıcısına yanıt
    v.sync kapatırsan artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

v.sync kapatırsan artar.

o hangisi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

v.sync kapatırsan artar.

Kapalıymış zaten ama ?
  • LoL işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için fps pek GPU ile ilgili değildir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardsul

LoL işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için fps pek GPU ile ilgili değildir hocam

Peki ekran kartını sorunlu olup olmadığını nasıl anlarım test programı felan varmı yani hangi değerleri alırsa düzgündür demektir ?
  • işlemcin nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    athelon II x4 640p 3.00ghz darboğaz sanırsam var ama fazla olmaz demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

quote:

Orijinalden alıntı: Ardsul

LoL işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için fps pek GPU ile ilgili değildir hocam

Peki ekran kartını sorunlu olup olmadığını nasıl anlarım test programı felan varmı yani hangi değerleri alırsa düzgündür demektir ?

3dmark testine sokabilirsin internetteki skorlarla karşılaştır ordan ortaya çıkar bir sorun olup olmadığı
    sonu p olan modelin ne eksiği var bilmiyorum ama düz x4 640 750ti'ye darboğaz yapmaz. kart değiştirdikten sonra format attınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

sonu p olan modelin ne eksiği var bilmiyorum ama düz x4 640 750ti'ye darboğaz yapmaz. kart değiştirdikten sonra format attınız mı?

yok bütün modellerde p yazıyor diye biliyorum teşekkür nvida uygulamasından 3d ayarlaması yaptım fps 100 oldu ama daha diğer ayarlar var mı nasıl yapılcak bilmiyorum biliyorsan anlatırmısın ?
  • artsa ne olacak 60 fps üstü gösterebilcek monitörün var mı
  • Burda ki amaç yük altına girmeden 100 görüyorsan fight esnasında aksiyon bollaştı mı fps nin oynanabilir seviyelerde kalması. Multiplayer oyunlarda önemli bir nokta ama fps drop miktarını ve sıklığını genelde işlemci belirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    doğrudur
  • 1920x1080 monitör var.
    Hocam arkadaş monitörün hz(hertz) değerinden bahsediyor. Bunun hd veyahut hd ready ile gram alakası yok. Siz bize modelini söyleyin. Biz bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam arkadaş monitörün hz(hertz) değerinden bahsediyor. Bunun hd veyahut hd ready ile gram alakası yok. Siz bize modelini söyleyin. Biz bakalım.

60 hz yazıyor philips marka vga girişine baglamistim dvi cha dönüştürücü var onla baglasam ise yarar mi ?

Fos değerleri düzeldi 100 110 felan başka nvida ayarları var mi ? Birtek 3d ile ilgili olanları kapattım yada sürücü online oyunlarda daha fazla fos vermesi açısından su an en güncel sürüm var.Birde pc 'nin driver ları yada windows godard ile gelen guncellestirmeletin tam mi yoksa eksik mi oldgunu nerden anlarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiigorM -- 15 Haziran 2015; 11:45:32 >
    Hocam monitörde HDMI girişi varsa ona takın.
    Yarıda arkadaslar söylemiş zaten. Lol'un ekran kartıyla pek alakası yok. Büyük ihtimal işlemci yüzünden düşük fps alıyorsunuz. Başka oyunlarda da denemelisiniz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam monitörde HDMI girişi varsa ona takın.
    Yarıda arkadaslar söylemiş zaten. Lol'un ekran kartıyla pek alakası yok. Büyük ihtimal işlemci yüzünden düşük fps alıyorsunuz. Başka oyunlarda da denemelisiniz bence.

Oyun olsa cs go olur mu ?

Neyse fps güzel ya 110 100 felan en iyi driver sürücüsü hangisi en sonuncusu nu indirdim ama ilk defa nvida kullanıyorum.Birde msi programlarından ismini hatırlamıyorum şimdi bi oc mode,garmin mode,silebt mode var oyunlara girerken gaming mode basiyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiigorM -- 15 Haziran 2015; 11:57:24 >
    Fifa veyahut Battlefield tarzı oyunlar olsa daha iyi olurdu.

Msi'nin yazılımları iyidir. Onların hepsini sırayla dene. Ama denerken kartın sıcaklıklarına bakmayı da unutma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.