Şimdi Ara

GTX 750 Ti Watch Dogs 2 Kasar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar. GTX 750 Ti ekran kartı Watch Dogs 2 yi kasar mı ? hangi ayarlarda oynatır ? (low,medium,hıgh,ultra)
    Sistemim Şöyle
    İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit
    İşlemci: Intel Core İ-5 3470 @3.2 & 3.20 GHz
    Ram: 8GB
    Ekran Kartı: (gtx 750 alıcam)
    Harddisk: 1TB

Watch Dogs Minimum Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) veya Windows 8 (Sadece 64 bit)
    İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz veya AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
    RAM: 6 GB
    Ekran Kartı: DirectX 11 destekli 1 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5770
    Harddisk: 25 GB boş alan

Watch Dogs Önerilen Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) veya Windows 8 (Sadece 64 bit)
    İşlemci: Sekiz çekirdekli – Intel Core i7-3770 @3.5 GHz veya AMD FX-8350 X8 @4 GHz
    RAM: 8 GB
    Ekran Kartı: DirectX 11 destekli 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 Ti veya AMD Radeon HD 7850
    Harddisk: 25 GB boş alan

Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar hepinize iyi günler.

• Mediumdan aşağı düşmez.
  • çok saol . içimi rahatlattın
  • Sistem gereksinimleri belli oldumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki sistem gereksinimi ilk oyunun 2.oyunun daha açıklanmadı gerçi yorum yapmak çokta doğru olmaz.
  • Ben dün wd 1 i aldım steam indiriminden gtx 770 ile 1080p ultra- high karışık 55-62 gps aldım en çok 40 a düştü. 750ti olan pcm de var senin için 15 gün sonra deneyebilirim acelen yoksa lakin 750ti sistem gereksinimleri değişmesse med ayarda 40 felan alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denerseniz çok memnun olurum. gün sıkıntı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. oyundaki kasma sorunları düzeltildi mi ben korsanda denemiştim beğenmeyip satın almamıştım, silmiştim.
  • düzeltilmiştir veya azaltılmıştır. çünkü benim bi arkadaşım var r7 240 4gb ile normal medium karışık kasmadan oynuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.