Şimdi Ara

Gtx 730 Mu Nvidia Asus Edition 550Ti Mi ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu İki Ekran Kartından Birini Almak İstiyorum Ama Hangisi Oyunlarda Daha İyi Performans Verir......Veya Bunlara Alternatif 2. El ucuz Fiyatlı Alabileceğim Ekran Kartı Önerirmisiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Max bütçe nedir? PSU marka model nedir? İşlemci nedir? Bu soruların ışığında cevap verebilirim hocam.

• Hocam Daha Düzmedim Aklımdaki Bütçe 800 TL G41 Anakart İntel Core 2 Duo Q9650 8 GB Ram Düşünüyorum Ama Ekran Kartı Bu İkisi Arasında Kaldım.

• .Eray27. . kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kartları boşverin şu kartlardan biri sizin için daha uygun olacaktır:RX 460, RX 550, GTX 750, 750Tİ, GT 1030, HD 7750. Sizin saydığınız kartlara vereceğiniz parayı bu kartlara verirsiniz, ikisi de haketmeyen kartlardır, bu saydığım kartlardan birini uygun fiyata bulabilirseniz alın ve PSU'yu dikkatli seçmeye özen gösterin.

• Teşekkür Ederim Bide Psu Seçerken Neye Dikkat Etmeliyim Ve Son Sorum İşlemci İyimidir Peki.

• .Eray27. . kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. 12V kanalından kaç watt verdiğine dikkat edin. Misal 500W der ama aslında 12V kanalından 216W verebiliyordur. Zaten genellikle üstünde yazar 12V kanalından kaç verdiği. Everest, Platoon gibi kalitesiz firmaların ve adı sanı duyulmamış garip firmaların PSU'larından uzak durun. FSP, Corsair, Cooler Master, High Power ve bunun gibi kaliteli markalar seçmeye dikkat edin. İşlemcinizin iyiliği ise hangi oyunları oynayacağınıza bağlıdır.

• arkadaşın dediği gibi rx 460 al. 550ti alıp napacan lol mü oynıcan bitek. işe yaramaz o kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır teşekkür ederim uyarılarını psu seçerken dikkate alıcağım çok teşekkür ederim

• yalçınyalçın Y kullanıcısına yanıt
    Aslında sadece lol için pc düzüyodum kahsjxjdksj ama kararımı değiştirdim uyarılar için çok tesekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.