Bildirim
GTX-690
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rahat rahat gider bence. GTX600 serisi gelince bile GTX500'lerin fiyatları hemen düşmez. Heleki GTX590'ın. GTX690 çıkınca GTX590 800-900'lere düşer. GTX690 o fiyata rahatça gider. _____________________________ -
valla ben 10 ay önce 580 aldım fiyatı azalmak yerine arttı bile, çünkü dolar 1.4'den 1.8'e sabitlenmiş gibi. Ayrıca nvidia kartlar piyasada daha bir akıyor. -
-
çift gpu'lar her zaman daha çok kaybettirir, bir de dolar düşerse evdeki hesap çarşıya hiç uymaz.
bence edeceğiniz zararı fazla düşünmeyin, oyun zevkine bakın, ben bir kartla bir tane dahi oyun bitirsem benim için parasını haketmiştir.
_____________________________ Bütün itibar O'nundur, hatalar ise benim.
Origin ID: El_Mukteda -
gtx 690 çıkınca gtx 590 ın fiyatı dusmez aynı sey gtx 790 ve gtx 690 için de geçerli 7xxx cıktıda 6990 ın fiyatı mı dustu? _____________________________ -
sıfırı istediği kadar düşmesin, millet yeni kartları tercih ettiği için 2. el değeri ister istemez düşecektir. _____________________________ Bütün itibar O'nundur, hatalar ise benim.
Origin ID: El_Mukteda -
690nı alır sonra 790 çıkmadan 1 ay kadar önce satarsan kaybın 300 400 den fazla olmaz -
Zaten high end kart mantığı böyledir.Yüksek paraya alınan kart 1 yıl kadar kullanıldıktan sonra yeni kartlar çıkmadan 1 hafta önce satılır üzerine para konulup yine high end kart alınır. _____________________________ CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K'' -
ne yapacaksın hocam aç oyunları bak keyfine her kart düşer satıp üzerine para ekleyip yenisini alırsın ;
bak crysis 2 patch 1.9+dx11 ultra pack+high resulation texture pack kurdum ooh mis mis ,battlefield 3 te bitti metro 2033 de e bu keyifleri tatmayacaksan ekran kartı almanın zaten anlamı yok ;
e bu keyfin de bir bedeli olur ama 200 ama 500 satmayı düşünerek kart alınmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 12 Şubat 2012; 23:35:14 >_____________________________ Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3 -
Çıktı da aldın
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kardeş 6serisi çıkınca al bi gtx690 3 4 yıl kullan sonra da çıkar gpuları anahtarlığına tak :) 1500lirayi gerçek anlamda BOŞ birşeye verecek kadar zenginsen daha ne şimdiden bukadar hesap içindesin. Belki eyefinity olayn falan da yoktur 1080p de oyunlari min.60 fps oynamaktan ne anlıycaksan :) (he şöle bişey var ben de veriyorum okadar parayı ama hiç kimse bana bu işlerin DOLU işler olduğunu anlatmaya kalkışmasın. Hobi hobidir ve bu ad altında yapılan herşey sonuç itibarıyla hoşça vakit geçirmek amacıyla yapılan BOŞ şeylerdir ya. Böyle bişeye 1500lira veriyosan uğrayacağın maddi kaybı, yani 300ü 500ü düşünmeyeceksin. Hobini gerçekleştirirken alacağın zevki bil tamam yani. Ha 1500lira benim 2aylık maaşım. Ondan bukadar hesap diyosan ayrı da yani bu kadar hesap çok be arkadaşım. Çok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 5700X3D, ASUS TUF B550 PLUS, GSKILL 4x8GB 3600CL16, ASUS PRIME 9060XT OC 16GB -
quote:
Orijinalden alıntı: profxx
Kardeş 6serisi çıkınca al bi gtx690 3 4 yıl kullan sonra da çıkar gpuları anahtarlığına tak :) 1500lirayi gerçek anlamda BOŞ birşeye verecek kadar zenginsen daha ne şimdiden bukadar hesap içindesin. Belki eyefinity olayn falan da yoktur 1080p de oyunlari min.60 fps oynamaktan ne anlıycaksan :) (he şöle bişey var ben de veriyorum okadar parayı ama hiç kimse bana bu işlerin DOLU işler olduğunu anlatmaya kalkışmasın. Hobi hobidir ve bu ad altında yapılan herşey sonuç itibarıyla hoşça vakit geçirmek amacıyla yapılan BOŞ şeylerdir ya. Böyle bişeye 1500lira veriyosan uğrayacağın maddi kaybı, yani 300ü 500ü düşünmeyeceksin. Hobini gerçekleştirirken alacağın zevki bil tamam yani. Ha 1500lira benim 2aylık maaşım. Ondan bukadar hesap diyosan ayrı da yani bu kadar hesap çok be arkadaşım. Çok..
Sadece en iyisi hastalığım var.Oyunları 1600p çözünürlükte oynıyacam max._____________________________
-
Aynen diyorum çıksada alsan 2. el almayı unut
Sabret GTX790 Al Sabret GTX890 Al böyle bi mantık yok uzaaar gider
_____________________________ /// AMD Phenom II X6 1100T BE@ 4.0 GHz O.C /// ///Kingston 8GB 1333MHz Ram ///
/// ASUS GTX 560Tİ Direct CU II TOP 1000MHz O.C /// ///Gigabyte M68MT-SE Anakart /// /// Seagate Barracuda 500 GB HDD /// /// Thermaltake Litepower 600WT PSU ///
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler