Şimdi Ara

gtx 680 i nerde bulabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iktyas

@inuh sen niye taktin bu olayı bu kadar anlamadım

Haci sen de kizmiyorsun be
    Sabahtan beri laf atiyorum yahu
    Tamamdir sustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 25 Mart 2012; 16:50:57 >
  • Benchmark programlarının neden var olduğunu düşündünüz mü? Sizce neden yapmışlar? PC'nizin ne kadar güçlü olup olmadığını kullanınca anlamıyor olamazsınız. Size bir puan veriyor, bir başkasına +1 puan. Siz o +1 puanı gördüğünüz anda bitiyor olay. Artık ekran kartınız eskidi... Size yenisi lazım diyorlar.

Alınacak zevk maksimum 15 dakika. Kutu alınır, açılır, aksesuarlara bakılır, kart monte edilir. Bu olay 15 dakika... Bilemedin 20 dakika. İlk 1 hafta testle geçer. Benchmark puanları havada uçar. Şahnaeymiş filan denecek, demeye kalmadan DH'de bir haber;

Nvidia-AMD'nin yaptığı açıklamaya göre, önümüzdeki hafta 4GB modeli piyasaya sürülecek...

Bitti gitti... Tutku bu kadar işte.

---

İşlemciyi anlarım, RAM'i anlarım... Genel performansa son derece etkisi olan parçalar. Ama ekran kartını anlamıyorum.

Eleştirmek için yazmıyorum. Olay böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 25 Mart 2012; 16:55:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Tamamdir sustum.

niye kızın be adaş , laf atma serbest ama sürekli bana atınca dedım bir problem mi var benım ile ilgili

• quote:

merhaba arkadaşlar, gtx 680 arıyorum ama bi türlü bulamadım. sizn bildiğiniz bir site var mı şuanda satış yapan

iktiyas kardesim yarin bana pm at hatirlarim kart var kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

merhaba arkadaşlar, gtx 680 arıyorum ama bi türlü bulamadım. sizn bildiğiniz bir site var mı şuanda satış yapan

iktiyas kardesim yarin bana pm at hatirlarim kart var kardesim

tamamdır hocam
  • gtx580 leriniz 400tl den alınır
  • bu kart 1000 tl max. 1100 tl ye gelmeden hayatta almam. önce ithalatçılar bir hizaya gelsin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

bu kart 1000 tl max. 1100 tl ye gelmeden hayatta almam. önce ithalatçılar bir hizaya gelsin bakalım.

referansı bilmem ama özel soğutmalıları o fiyata TR de bulamazsın.Anca yurt dışından getirtebilirsin 500usd ye.
  • quote:

quote:

quote:

Tamamdir sustum.

niye kızın be adaş , laf atma serbest ama sürekli bana atınca dedım bir problem mi var benım ile ilgili

Yok yok hocam takiliyorum sana sorun yok

• hayırlı olsun iktyas işi büyütüyorsun gene :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

gtx580 leriniz 400tl den alınır

400 tl çok,300 tl olsun.
  • İşleri büyüten büyüttü forumda GTX680 Sli incelemesi geliyor az sabredin
  • quote:

İşleri büyüten büyüttü forumda GTX680 Sli incelemesi geliyor az sabredin

Hocam testleri yapan yapti kim neylesin dh deki zottirik bf3 odakli testleri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

hayırlı olsun iktyas işi büyütüyorsun gene :)

• quote:

quote:

İşleri büyüten büyüttü forumda GTX680 Sli incelemesi geliyor az sabredin

Hocam testleri yapan yapti kim neylesin dh deki zottirik bf3 odakli testleri...

• http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60601-10p-gtx680-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59522

arkadaşlar vatan listesini koymuş fiyatta 1350 lira civarı, yani bedava şaka bi yana ne zaman stoklara gircek ya
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60601-10p-gtx680-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59522

arkadaşlar vatan listesini koymuş fiyatta 1350 lira civarı, yani bedava şaka bi yana ne zaman stoklara gircek ya

senin bedava anlayışını seveyim o paraya renault 12 toros araba alınır yahu bedavaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60601-10p-gtx680-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59522

senin bedava anlayışını seveyim o paraya renault 12 toros araba alınır yahu bedavaymış

ya 1970 liraydı ilk stoklara girdiğinde ona göre bedava yani

• %25 ile 1120TL'ye geliyor. Bir de bu ZOTAC nasıl bir marka arkadaşlar, daha önce hiç kullanmadım, distribütörü kimdir, servis kalitesi nasıldı vs? En son Sapphire HD6950 kullandım, arıza yapınca birebir değiştiriyorlar mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

%25 ile 1120TL'ye geliyor. Bir de bu ZOTAC nasıl bir marka arkadaşlar, daha önce hiç kullanmadım, distribütörü kimdir, servis kalitesi nasıldı vs? En son Sapphire HD6950 kullandım, arıza yapınca birebir değiştiriyorlar mesela.

ben çok zotac kullandım hocam hiçbirinde sorun yaşamadım. sadece abimde gtx 295 vardı zotac, o bozuldu ve yerine gtx 480 almıştı abim . yani sorun yok ben beğenıyorum zotac markasını
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.