Şimdi Ara

gtx 670 ani fps düşmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gigabyte gtx 670 windforce kartı yeni aldım ancak battlefield 3 de ani fps düşüşleri oluyor. diğer oyunları denemedim henüz onlarda da oluyor olabilir. 80-90 fps arasındayken bir anda 20 lere falan iniyor çok can sıkıcı bir durum yahu. nedir bu böyle. kullandığım driver 301.42 en son driver bu demi?
    diğer sistem bileşenleri
    amd phenom 2 1090t işlemci
    msi 870a-g54 anakart
    750w highpower psu
    8gb ddr 3 1333 ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalips1453 -- 7 Ağustos 2012; 17:09:39 >

• format atıcam makineye şimdi bunun için düzelirmi acaba. daha önce bu windows da 6870 kullanıyordum onun etkisi olur mu
  • Eski erkan kartının driverleri kalmış olabilir o yüzden olabilir Bilgisiyarınızda iyi bir arama yapın Ati ile ilgili kalan herşeyi silin öyle deneyin yada diğer ihtimal kullandığınız oyunun sürümü sorunlu olabilir diğer oyunlar da da bir deneyin aynı düşme varsa ilk dediğimi deneyin
  • 304,79 beta driver indir dene birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Eski erkan kartının driverleri kalmış olabilir o yüzden olabilir Bilgisiyarınızda iyi bir arama yapın Ati ile ilgili kalan herşeyi silin öyle deneyin yada diğer ihtimal kullandığınız oyunun sürümü sorunlu olabilir diğer oyunlar da da bir deneyin aynı düşme varsa ilk dediğimi deneyin

oyunun sürümü ile ilgili problem olamaz çünkü battlefield 3 ü orjinal aldım multiplayer oynuyorum internetten
  • Driver Sweeper programıyla,ne kadar AMD/NVIDIA ile alakalı dosya kaldıysa hepsini temizleyip sıfırdan kurun.Daha önce de buna benzer sorunlar bu şekilde çözülmüştü.
  • Format atmanıza gerek yok driver sweeper ile eski karttan kalan driverları temizleyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar ama yinede format atacağım içim rahat etsin insallah düzelir
  • revo yazılımını kurarak en temiz şekilde ekran kartı driverini kaldırıp ardından güncel sürümünü yükleyınız
  • bf3 te belleklerden dolayı takılma olduğunu okumuştum. Bende 4gb var ara sıra anlık fps düşmesi oluyor. ama sizin ram 8gb. ram kullanımı oyundayken kaç gb oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

bf3 te belleklerden dolayı takılma olduğunu okumuştum. Bende 4gb var ara sıra anlık fps düşmesi oluyor. ama sizin ram 8gb. ram kullanımı oyundayken kaç gb oluyor?

3.8 gb ta falan çıktığı oluyor ram kullanımının. birde birşey sormak istiyorum bu nvidia nın son driverinin ismi nedir acaba. nvidia nın sitesinden sorguladığımda 301.42 olarak gözüküyor ama başka yerlerde 304.79 falan gibi driverlarda var. hangisini yüklemek lazım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

bf3 te belleklerden dolayı takılma olduğunu okumuştum. Bende 4gb var ara sıra anlık fps düşmesi oluyor. ama sizin ram 8gb. ram kullanımı oyundayken kaç gb oluyor?

3.8 gb ta falan çıktığı oluyor ram kullanımının. birde birşey sormak istiyorum bu nvidia nın son driverinin ismi nedir acaba. nvidia nın sitesinden sorguladığımda 301.42 olarak gözüküyor ama başka yerlerde 304.79 falan gibi driverlarda var. hangisini yüklemek lazım acaba

cok az kullanıyor rami :S kullanılabilir ram miktarı kac? bilgisayarım özelliklerden baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

format atıcam makineye şimdi bunun için düzelirmi acaba. daha önce bu windows da 6870 kullanıyordum onun etkisi olur mu

format atman lazımdı zaten. atıp son driverı kur öyle dene birde çok fazla software vs falan kurma ya da kuracaksan ne bileyim dikkatli ol, temiz kullan. temiz kullanmayla hiçbir problem yaşamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.