Şimdi Ara

GTX 650 TI Boost Kullananlar Klubü... Yardım-dayanışma-bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

titana kafa tutuyor genelde işin maliyet tarafına girmiyorum bile

Orijinalden alıntı: connaught

yalnız kartın sli değerleri fena

titana kafa tutuyor genelde işin maliyet tarafına girmiyorum bile

sli pek iş değil ama... gtx 460 hawk Slı yapmıştım, oradan biliyorum..... tek kart her zaman en iyisi....

gtx 780 TI alırsın, yetmez, o zaman SLI yapmayı göze al derim (neyine yetmiyorsa)

ayrıca "ironblood19" konuyu şenlendir ne bileyim fotolar falan ekle her markanın inceleme,unboxing videoları dolu ayrıca konu başlığı F/P Kralı GTX 650 Tİ BOOST Kullananlar Klubü gibi birşey ekle
    Anakart: Msi MAG Z890 Tomahawk Wifi, Cpu: İntel Core Ultra 7 265K, Ram: Gskill Trident Z5 32 Gb DDR5 6400 Mhz CL32, Gpu: Zotac RTX 5070 Ti AMP Extreme İnfinity, M2 SSD: 2 x Wd Black Sn770 1 Tb, 1 x Samsung 970 Evo Plus 1 Tb, 1 x Samsung 980 Pro 1 Tb, Psu: Asus Rog Strix 1000W Platinum ATX 3.1 PSU, Case: Asus TUF Gaming GT302 ARGB, Cooler: Arctic Cooling Liquid Freezer III 360 Pro A-RGB, Monitors: Samsung Odyssey OLED G6, Keyboard: ASUS ROG Strix Scope II RX TR Q Red Switch, Mouse: Logitech G502X, Soundbar: Samsung HW-C450 Soundbar 2+1 Headset: Logitech G733 Lightspeed, Router: Asus TUF Gaming BE3600 Operating System: Windows 11 24H2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

arkadaş tomb raider 2013'de herşey full ultra tress fx tessellation açık bir gram kasma yok helal nvidia'ya hazır indirimdeki iken bırakın 7850,7870'yi bunu alın

ayrıca "ironblood19" konuyu şenlendir ne bileyim fotolar falan ekle her markanın inceleme,unboxing videoları dolu ayrıca konu başlığı F/P Kralı GTX 650 Tİ BOOST Kullananlar Klubü gibi birşey ekle

yakında bir arkadaş ile, Bios edit ederek, 1.2 ghz ve üstünü deneyeceğiz....

TDP 134 watt diye geçiyor, testlerde FURMARK' ta bile 120 watt harcayamamış.... okunan en yüksek değer 116 watt... pci-exp x16 + 6 pin soket = 150 watt maksimum... 120 watt max güç çekiminden hesaplasak bile, %25 daha fazla güç çekmesi imkan dahilinde...

Thermal Diyazn Power dan ise, en fazla %11 daha fazla güç çekebilir....

dün dikkatimi çekti, kartım sanki refurbished felan mı?? lekeler var resmen sabub lekesi gibi

Bir de palitlerde görmeye alıştığım "garanti etiketi" benzeri bir şey var vidada...

GTX 650 TI Boost Kullananlar Klubü... Yardım-dayanışma-bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 5 Ocak 2014; 23:49:44 >

• dostum tavsiyem o.c yapmaman yönünde olur zaten kart o.c edition karta zarar verebilir

ayrıca kartı ilk aldığımda belleklerin ne marka olduğunu sormuştun o gün dalgın olduğum için hynix demiştim yanlışlıkla eski ekran kartını bakmışım beni belleklerde elpida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 5 Ocak 2014; 20:31:42 >
    Anakart: Msi MAG Z890 Tomahawk Wifi, Cpu: İntel Core Ultra 7 265K, Ram: Gskill Trident Z5 32 Gb DDR5 6400 Mhz CL32, Gpu: Zotac RTX 5070 Ti AMP Extreme İnfinity, M2 SSD: 2 x Wd Black Sn770 1 Tb, 1 x Samsung 970 Evo Plus 1 Tb, 1 x Samsung 980 Pro 1 Tb, Psu: Asus Rog Strix 1000W Platinum ATX 3.1 PSU, Case: Asus TUF Gaming GT302 ARGB, Cooler: Arctic Cooling Liquid Freezer III 360 Pro A-RGB, Monitors: Samsung Odyssey OLED G6, Keyboard: ASUS ROG Strix Scope II RX TR Q Red Switch, Mouse: Logitech G502X, Soundbar: Samsung HW-C450 Soundbar 2+1 Headset: Logitech G733 Lightspeed, Router: Asus TUF Gaming BE3600 Operating System: Windows 11 24H2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

arkadaş tomb raider 2013'de herşey full ultra tress fx tessellation açık bir gram kasma yok helal nvidia'ya hazır indirimdeki iken bırakın 7850,7870'yi bunu alın

yakında bir arkadaş ile, Bios edit ederek, 1.2 ghz ve üstünü deneyeceğiz....

TDP 134 watt diye geçiyor, testlerde FURMARK' ta bile 120 watt harcayamamış.... okunan en yüksek değer 116 watt... pci-exp x16 + 6 pin soket = 150 watt maksimum... 120 watt max güç çekiminden hesaplasak bile, %25 daha fazla güç çekmesi imkan dahilinde...

Thermal Diyazn Power dan ise, en fazla %11 daha fazla güç çekebilir....

dün dikkatimi çekti, kartım sanki refurbished felan mı?? lekeler var resmen sabub lekesi gibi

Bir de palitlerde görmeye alıştığım "garanti etiketi" benzeri bir şey var vidada...

Vidada garanti etiketi can sıkıcı bir nokta macun yenilemek isteyince daha kalitelisi ile mesela bazen 6 7 dereceye kadar fark ettiriyor insan sökemiyor kartı...
    ne diye yapıştırırlar anlamam o vidaya etiketi.
    Warranty void removed yazar
    Gtx 460 ımında ln2 anahtarında vardı o etiketten bi sökemedim gitti :) gerekde yokdu aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 5 Ocak 2014; 20:33:57 >

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    shutter sorunu görmedim ben dostum kartta.

Edit: Ayrıca konu daha güzel olsun yakışıklı olsun, isimlerin yanına tam olarak hangi model ise yazılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 5 Ocak 2014; 23:08:45 >
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • SLİ yapan varmi arkadaşlar bu kartlarin 2. El fiyatları ne durumda bu arada 7850 2 GB ile eş değerler sanirim.
    7850 deki kronik VGA sorunu var mi titreme filan konuda belirtin 7850 yerine bu karti tercih edebilirler.
    Bence cücük hoş kart 2 GB olması avantaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence deli fiyat performans kartı. 7850 halt etmiş. Core i3 işlemciyle BF4'ü fullhd ultraya yakın ayarlarda oynadım. Driver sorunu yok. Batman ,Assassins gibi oyunlarda Physx eklentisi oyunları daha gerçekçi yapıyor. Cuda desteği, SLI desteği, OpenCL desteği ve dahası...

|| INTEL PENTIUM G4560 3.5GHZ / MSI B250 GAMING M3 / 16GB (2x8GB) GSKILL RIPJAWS DDR4 2400 RAM / MSI GEFORCE GTX1060 GAMING X 6GB / 250GB SAMSUNG 840 EVO SSD / 2TB SEAGATE / 1TB SEAGATE/ EVEREST ARES X1 750W 80 PLUS BRONZE KASA / LOGITECH X-530 5+1 70W SES SİSTEMİ / LOGITECH F310 GAMEPAD / LOGITECH G105 / LOGITECH G402 GAMING MOUSE / 27' ASUS MG278Q 2K 144HZ FREESYNC MONITOR ||
  • Ucuzladığında daha lazım değil diye almadım, dolar fırladı. Vatanda şimdi 440 lira %25 indirimle. 1 ay içinde 400'ün altına düşsün hemen alacağım.

Size sormak istediğim, çoklu monitör desteği. Üçlü monitörle oyun oynayan var mı? 3x21" ekranda (çözünürlüğü kestiremedim) fx6300 ve 8gb ram artı bu kartla BF4 yorumu yapabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: Ozann

Ucuzladığında daha lazım değil diye almadım, dolar fırladı. Vatanda şimdi 440 lira %25 indirimle. 1 ay içinde 400'ün altına düşsün hemen alacağım.

Size sormak istediğim, çoklu monitör desteği. Üçlü monitörle oyun oynayan var mı? 3x21" ekranda (çözünürlüğü kestiremedim) fx6300 ve 8gb ram artı bu kartla BF4 yorumu yapabilir misiniz?

3 tane 1080p ekran bu karta 1 tanesine cok fazla gelir ağır olur ama 3 tane 17 inç alabilir 1280 1024 gibi mesela daha full hd oynamak için 770 in yetmediği durumlar var.
    Ayar kısarım dersniz mediumda belki oynatabilir 3 tane 1080p ekranda 25 fpsleri görebilirsiniz ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

3 tane 1080p ekran bu karta 1 tanesine cok fazla gelir ağır olur ama 3 tane 17 inç alabilir 1280 1024 gibi mesela daha full hd oynamak için 770 in yetmediği durumlar var.
    Ayar kısarım dersniz mediumda belki oynatabilir 3 tane 1080p ekranda 25 fpsleri görebilirsiniz ayrıca.

Aslında 3'lü monitör işim için faydalı olacak, o yüzden belki fırsat oldukça oyun da oynarım diye düşündüm. Şu an piyasa da 18,5" monitörler uygun, çözünürlükleri de yanlış bilmiyorsam 3'lü kurulumda 4098×768 olur. Bu çözünürlükte orta ayarlarda yeni oyunları oynasam hoş olur. Aslında çoktandır aklımda böyle bir şey, şartlar uygun olursa yapmayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Ozann

quote:

Aslında 3'lü monitör işim için faydalı olacak, o yüzden belki fırsat oldukça oyun da oynarım diye düşündüm. Şu an piyasa da 18,5" monitörler uygun, çözünürlükleri de yanlış bilmiyorsam 3'lü kurulumda 4098×768 olur. Bu çözünürlükte orta ayarlarda yeni oyunları oynasam hoş olur. Aslında çoktandır aklımda böyle bir şey, şartlar uygun olursa yapmayı düşünüyorum.

işinizi bilmiyorum fakat amacınız oyun değilse 4k sağlam birşey alıp geçiniz derim 27 inç felan yeterliyse.
    bütçenizide bilmediğim için oyun amaçlı değilse bu kart yeter bence fazlasıyla.
    Dolarda yükseliyor elinizi cabuk tutunuz derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Bence deli fiyat performans kartı. 7850 halt etmiş. Core i3 işlemciyle BF4'ü fullhd ultraya yakın ayarlarda oynadım. Driver sorunu yok. Batman ,Assassins gibi oyunlarda Physx eklentisi oyunları daha gerçekçi yapıyor. Cuda desteği, SLI desteği, OpenCL desteği ve dahası...

hakkını yemeyelim şimdi... hd7850' in GPU rahat %30 o.c. oluyor... bazen %40.... o yüzden daha iyi bir seçenek haline gelebilir...

AMA ben diyorum ki ATI = Always Trouble Inside

• quote:

işinizi bilmiyorum fakat amacınız oyun değilse 4k sağlam birşey alıp geçiniz derim 27 inç felan yeterliyse.
    bütçenizide bilmediğim için oyun amaçlı değilse bu kart yeter bence fazlasıyla.
    Dolarda yükseliyor elinizi cabuk tutunuz derim.

Teşekkürler hocam bilgi için. Dolar biraz düşerse alternatiflere bakacağım.

üstelik, kasım ayında yapmış olduğum testteki oda sıcaklığım 17-18 iken, şu an 22 derece civarı

değişiklik iyi, eski macun çok iyi durumda değildi...

orjinal termal macun: max sıcaklık:61 max fan hızı:%57

Artic Cooling Mx-4 : max sıcaklık:60 max fan hızı:%46

• ironblood19 kullanıcısına yanıt
    Fan hızı %20 azalmış çok iyi bi değer dostum eline sağlık Isının sabit kalması normal. Zaten soğutucunun amacı ısıyı belli bi seviye altında tutmak ve hızını ona göre ayarlamak. Yani macun kaliteli olunca aynı sıcaklığı daha az rpm de dönerek sabitliyor. Oldukça iyi

Orijinalden alıntı: Phantom Assassin

Fan hızı %20 azalmış çok iyi bi değer dostum eline sağlık Isının sabit kalması normal. Zaten soğutucunun amacı ısıyı belli bi seviye altında tutmak ve hızını ona göre ayarlamak. Yani macun kaliteli olunca aynı sıcaklığı daha az rpm de dönerek sabitliyor. Oldukça iyi

aynen öyle ama %11 azaldı

aslında bugün termali temizlemeden önce, deneyeydim, daha iyiyidi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.